Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sevgilim bana durumu söylediğin anda gözlerim doldu ama sana engel olmaya çalışamam, dinlemezsin zaten. umarım her şey yolunca gider cuma günü. dediğin gibi bekleyeceğim seni. dikkat et kendine emanetsin en yüce olana

Kanser belası seni de koparmış bu dünyadan
Tanımıyorum seni ama çok üzüldüm çok
Mekanın cennet olsunn :85::85::85:
Rabbim ailene sevdiklerine sanırlar versin :85::85:

Kanser belası seni de koparmış bu dünyadan
Tanımıyorum seni ama çok üzüldüm çok
Mekanın cennet olsunn :85::85::85:
Rabbim ailene sevdiklerine sanırlar versin :85::85:

şu rizeli genç çocuk mu yoksa?
gerçi kim olursa olsun çok zor bir durum
Allah tüm hastalarımıza şifa versin

Belki beni motive etmek için Osmanlicamla dalga geciyordun eziyordun biçiyordun ama beni o sekilde bile uzuyordun incitiyordun tam final calistigim sirada aglatabiloyordun..Ustelik bu konuda hassas oldugumu en iyi sen bilirsin.Bak simdi yine ustesinden gelemiyorum dünün devamini yaşıyorum..Basta destek oldun benim icin dedin sana durumu izah ettim ama sen gene azarladin okul hakkinda tek kelime duymicam dedin.Dahada hic birsey demem..Sonra dusunuyorumki hep yalnizdim üniversiteyi tek basima kendimi odaya kapatarak kazanmistim hani kimdi cevreden destekci? Sen mi vardin he? Hic kimsecikler yoktu.Buralara geldiysem kendi azmimle geldim ben o yuzden inan destek olma ben ustesinden tek basima gelmeye çalışıyorum calisacagim..Oldugu kadar olmadigi kader, evliligimiz icin okuyorum kendi zevkime degil bende gezmeyi tozmayi bilirim ama iste madem gelecege dair planlarimiz var askerlikten sonra, yanimda durman gerekmiyor muydu ki?

Sen bana hediye olarak geldin biliyorum.. Çocukken yaşadıklarımın karşılığı olarak.. Herşeyi unutturmak , beni mutlu etmek için geldin..

Artık eminim.. Cennet seni beni sevmen için gönderdi..

Sana öyle çok sinrliyim ki.

Oysaki senin zorunla buluşmaya gittim fakat sende zerre kadar değişiklik yok daha çok kendini belli ettin.

Sen kendine ve ailene hizmetçi arıyorsun galiba ama ben kendimi kullandırmam .

Benim hayattan , evlilikten beklentilerim çok farklı .

Yaz tatiline gidip dinlenmek varken 12 ay çalışmış olup , 1 haftalık alacağım izinde senin ailenin yanına niye gideyim ne anladım ben tatilden nerde kaldı dinlenmek?

Seni hayatımdan çıkarıyorum . Seninle hayatımı zindan edemem.

Evlilik eve kapanıp oturmak değildir. Evlilik hayatı paylaşmaktır. !!!!!

Son düzenleme:
Biliyorum, son günlerde çok kötü davranıyorum sana, ama elimde değil. Derin bir boşluktayım, kocaman bir korku var içimde. Konuşmak bile gelmiyor içimden, özür dilerim.

kırgınım sana ama bu gece dua edeceğim sana....

yıllar önce bırakıp gidişin dün gibi aklımda......

kızmıyorum sana öfkem geçeli çok oldu....

sadece anlayamıyorum,hiç mi vicdanın acımadı......

geri dönüşün bile anlamsız.....

oyuncak isteyen bir çocuğa yıllar sonra alınan oyuncak ne ifade ederse geri dönüşün de anlamsız benim için...

yine de mutluluğunu isterim....

merak etme beddua etmem sana......

sen benden değil Allahtan af dile.....

çünkü Yaradan adalet sahibi unutma........​

Sen ne güzel hayatım diyorsun bakalım öyle.
Bir de durduk yere şöyle laflar söylüyorsun ya hem sinir oluyorum hem de biraz da olsa sanırım mutlu oluyorum.
Aslında bir şeyler olsa ne de güzel olurdu

Seni seviyorum iyi ki benimlesin tesekkur ederim aşkım :)

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Seninle kapattim bu ask defterini...kimbilir ne bekliyor kalir miyim olur muyum??ne malum dunya gozuyle bir daha gorur muyum??????ahh bi girsemde olene dek gordugum tek kisi olsan ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ufacık şeyler yapıyorsun da beni düşündüğünü hissettiriyorsun yaa, işte o zaman güneş gibi doğuyorsun içime. hep daim olsan keşke

Sen yazma, ben de yazmayacağım böyle gitsin-bitsin of çok sıkıldım ben ya.. hayat enerjimi emiyorsun sen benim, dünyanın bütün yükünü taşıyor modundasın.. özetle; dertler derya olmuş sen de bir sandal ama beni deniz tutuyor bebişim, uzakta oyna valla bak uğraşamam seninle.. senin 2014 versiyonun yeterince zamanımı ve enerjimi alıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…