Kızlar seninle canımlı ciicimli konuşsun ben 2 tane bişey dedim diye suçlu ben olıyım bıktım bütün suçu üsteme almaktan artık 3 senedir yıldım beeeyine suçu bana attı Allahım bana peygamber sabrı vermiş yemin ederimki beni senle sınıyo kesinlikle şu mübarek günde duamı biliyosun Allahımmmm ....
Evimizin bi eksiği biz mi kaldık şimdi Zaman ne çabuk geçti sevgilim, hala şaka gibi geliyor. :97:
Allah kavuştursun diyenler, Allahım inşallah bi yastıkta kocatır diyorlar :78: Ne hoşş
özledim çok özledim seni.. insanın bir an bile aklından çıkmazmı.. artık herşey için geç belkide..baba yarısı değildi..baba oldun sen bana..
yasinim duam hep seninle olacak.. mekanın cennet olsun..mekanın cennet olsun güzel yüzlü iyi kalpli amcam..
sana güvenen aklıma ben.. gönül hislerini niye dinlemiyorsun gönül.. belki bir şey olmayacak ama mantıken de çok uygun durmuyor bakınca..
çok sıkıntılıydım birine anlatmalıydım ama doğru olmadı bu
diğer kişi, dilerim sen de dedirtmezsin bunu bana.
Biri sana saglam bir ayar cekti galiba. Yorumlarin 180 derece degismis. Onceden konu sahibine karsi saldirgan yorumlarini bol bol gorurdum. Simdi kuzu gibi olmus kuzu.
Ben yeni işime alışmaya çalışırken sen melek olup uçmuşsun bu iğrenç dünyadan...
Öğrendiğimden beri üzüldüklerimden utanıyorum. Ben şimdiye dek bu kadar derin üzülmemişim demekki...
Canım arkadaşım, zeboşum, zebanim benim...İçindeki yangın-acı dinmiştir umarım. Sancağımızın sahibine selam söyle, havuzun başındakilere selam söyle. Efendimize selam söyle...
Başlıklarda denk gelirdik hep, ben dikine gitmeyi çok severim, o da severdi, kaç kere karşı karşıya geldik, ama hiç kırılmadık birbirimize... Sonra dua başlığında toplu dua okumalarında onun sırası geçmişti onun yerine ben okumuştum, günlerce özel mesajla teşekkür etmişti. Sen ne güzel, ne iyi bir insansın. Ayağına hiç taş bile değmesin hayatın boyunca demişti...Senden sonra kimseye hoşgeldin kalmadı benim lugatımda, anca güle güle derim artık
Kabul edemesemde bi sekilde yol aliyorum sana..bi bakmisim 6-7aya evlenmisiz..farkli dunyalara sahip olsakta bu is bu gidisle olcak mi ne??allah pisman etmesin baskada bisey istemiyorum..bide simdi istemiyorum yaa umarim iyiki olmus derim sonunda...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yine hatırlattı bugün bişeyler seni bana.....yine acıdı sol yanım......özlem mi sevgimi desem değil.....çaldığın yıllar acıtıyor beni.....yinede kızmıyorum sana....
hayat acıtacakki mutluluk getirsin ardında......peki ya sen.....acıtarak mutlu olduğun yüreklerin ardından ne acılara sürükleneceğini tahmin ediyor musun...