Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yazıyı çok beğendim ve kadınları anlamayan , üzen bütün erkeklerin okuyup bişeyler öğrenmesi gerek diye düşünüyorum
Karşınızdakini değiştirmek istiyorsanız, bu değişimi kendinizden başlatın.

BRAD PİTT’İN KARISI HAKKINDAKİ KONUŞMASI:

Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyordu, kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi, ayrılma eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı, gözlerinin altına torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu ve kendine bakmayı bıraktı. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddetti. Artık ben de umudumu kaybetmiştim, yakında boşanacağımızı düşündüm…

Ama sonra bir şeyler yapma kararı aldım, sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Dünyanın erkek ve kadınların yarısından çoğunun idolüydü ve sonra onun yanında uykuya dalmaya, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber duş almaya, onu öpmeye, övgüler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun görüyordum ve çok şaşırdım, ona hediyeler alıyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım, onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdüm, inanmayacaksınız ama yüzünde çiçekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı, sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar çok seviyordu hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğinin yansımasıdır.

Hemen zeytinyagi gibi uste cikmayacagini bilsem, seninle konusmayi denerdim. Ben olay sicakken konusarak sonuca baglayan, acik sozlu biriyim neticede. Susup kenara cekilmek pek benlik birsey degil. O yuzden icim icimi yiyor. Bariz bir tepki vermek istiyorum, ama kendimi tutuyorum. Sen kendisinde hic hata bulmayan, uste cikmak icin soylenen tiplerden birisin. O yuzden sana seninle ilgili derdimi anlatmanin hayali bile yeterince yorucu benim icin. Bosver, bilme. Sonra sonra gor, hisset, istedigin gibi dusun daha iyi. "Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis". Aynen oyle bir durum yani. Ama yakinda ya da uzak bir zamanda haberin olacak. Benim sessizligimi, soguklugumu, seninle ilgili kararimi zamanla farkedeceksin.

Baş başa bi tatil iyi gider sevgilim oku bunu :82:

küçüklüğümden beri "boşanıcam ama çocuğum" laflarını duydum. 23 yaşındayım ve yine duydum bugün.
koca bir bahane yani, maddiyat ve elalem olay. olabilseydi daha rahat ederdim belki de, bilmiyorum emin olamıyorum, babamın sakinliğini görmeden sırf sinirle de kötü olabilirdi, karakter olarak ona benziyorum daha çok.
geçmişte tek bi kararına bağlıymış çalışman her şey hazırmış, her şey değişirdi belki gitseydin.
hatta belki kafanı başka yere verirdin de bu kadar sinirli biri olmazdın kim bilir.
ama her şeyden "banane" dimi. ben neysem sanki bu evde...

Son düzenleme:
Göründüğün gibi değilmişsin sende malesef
Benden uzak olda kime yakın olursan ol

Ben de Selena Gomez'im

edit: sabrınızın önünde eğiliyorum efenim

Son düzenleme:
neyin kafasını yaşıyorsun merak ettim.
hissettirdiğin; olmayan bir şeyi düşünerek ego tatmini yapmak gibi.
hep böyle misin bilmiyorum garip geldi

Yavrum nasıl bir hırs yapmışsın sen öyle yav,birleşip sana bi kız bulalım,nedir bu nefret,kin öfke.Yazık kıyamam onca kadının arasına dalmışsın işsizlikten,bir kız arkadaşın olsaydı halbuse şimdi beraber dondurma yalar,çekirdek çitlerdiniz.

geçsin artık şu başının agrısı
iyi ol sen canımın içi

Tartışmak nedir bilmiyorsun terbiyesizsin de o lafı yutarsın ınşallah

Annengile haber saldın mı kuzum,köye haber salsınlar sen bu kafayla tek başına kız falan bulamazsın

Gecenin bir yarısında tarihte bugün ne olmuş mesajları yolluyorsun ya aşkım güldürdün gece gece ha

son kez görmedim ben seni bugun, sen de dedin ya " biz hep görüşecegiz seninle " .. hatta bir gün gelecek ben seni her gün görecegim, sadece bekliyorum

Mor ve otesinden cambazi sana armagan ediyorum. Bi de sunu ekliyorum:
Artik hayatimdan ciksan diyorum bu ikili delilik sona erse...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oleyyyy beee askimmmm bitti askerlik bitti bitti bitti aglamak istiyorum sukurler olsunki bitiriyoruz insallah sag salim sana kavusurum ameliyatin mukemmel gecer Seni cok seviyorummm...Ne cola ne fanta sadece yedigün

Insallah dedigin gibidir buna cok inanmak istiyorummm

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…