Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni okadar cok ozledimki anlatamam burnumda tutuyorsun ama bunu sana soyleyemem ki sensizlige yeni yeni alisirken bidaha hayatima sokmam seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailecek nefret ettim sizden bilmeni isterim , allahin kuzusu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepınızden nefret edıyorum dın tuccarları allah sıze anname bıze yasattılarınızın hesabını sorsun ınsallah amınn canım kardesım senı hala cok sevıyorum ama sana cok kırgırgın kızgın ve ofkelıyım bızletı dusunmedın bızlere vıjdanın sızlamadı hıc o topragın altında yatan babmızdandamı utanmadın hıcc daha daha 40 bıle dolmadao gercı beynım bıttı dondu ben bıttım beyınmı kalır hıc

Ben döndüm kuzum, 3 msj atmissin ama simdi okudum,
hatta cevap da yazdim ama posta girişin dolu.

Ne gerizekali bir herifsin, kendi hayatini b.k ettigin yetmiyormus gibi benimkini de rezil ettin. Ustlerine tuy de dik bari , essekkafa Para para diye gurbet ellere tasiniyorsun amma senden kat kat daha fazla kazanan is buldum diye bir de haset ediyorsun. Aklin olsaydi muhendislik fakultesi yazardin be oglum, simdi de bana ozeniyorsun Hem hayatimi b.k ettin, hem haset ettin, dangalakliikta bir cigir actin be sevdigim. Sen yoksan ben parayi popoma mi sokayim? Mutsuzum diye Emrahlik yapiyorsun, ne ne istedigini, ne de ne yaptigini biliyorsun, para pesinde gezmek seni mutlu etmez , haberin ola. Beni mutsuz, kimsesiz, yalniz birakiyorsun, kazanacagin o paralara insallah deger. Ben kalbimden artik vazgectim zaten, beni yakip, yikip, cigneyip oyle gidiyorsun.

Son düzenleme:
İstersen adını hiç koymayalımm , nazarlardan korusun diye Allahımmm

İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü; ’Olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar.

Nayinom sen beni resmen unuttun?
Dünyayı kurtaracak projeler mi yapıyorsun da meşguliyet bahane ediyorsun?

Varsın bu aşk böyle yarım kalsın
Sen içimde yaşayacaksın
Bu dünyaya bir daha gelirsem
İlk ve son aşkım sen olacaksın

Senle tanistigimdan beri hata ustune hata yapiyorum...lanet olsun seni tanidigim gune...senin yuzunden olmazi olmiycak islere giristim...allagim yanina birakmasin..ben yandim sende yan...adum dilinden dusmez olsun insallahhhhhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ii guzelde kizim sen cok uyaniksin ama yemezler kardesimi oynatmana izin vermicem onu kirmamak icin bisi demedim uzulmesin die tarafsiz ama ona destekci dawrandim ve senin pek de manikli olmadigini soledim

zawallisin pirlanta gibi cocugu kaciriosun kardesime demedim ama ben farkindayim onunla oynadin we simdi isin bittii yaptircagin kalmadi kaciosun ondan ama onu ne kadar yaraldigini bilmipsun.

dilerim seni cabuk atlatir cunku onun ilk sewgilsisi ilk hayal kurduusun bu yasina kadar okuldu dersti hic kafasini kaldirmadi ama sana kismetmis acilis kardesime sende iisi mi yok dilerim vicdanin sizlar ve kardesim cok mutlu olur

cokkkk mutlu ol kardesim sen annenin ve babnin iftiarisin asla uzulmesin o yuregin 1. likle bitirdigin uniwersiten den sonra masterin askerligin de su gibi gecsin herseyin gonlunden geceni olsun melekler bir kizimi birde seni korusun off ablaaa deme allah yolunu bahtini acik etsin ;,,(((

Tam 3 yil... 1206 gun ilk gunki gibi deli gibi hatta zir deli gibi seviyorum seniii :) ne yapsam ne etsem butun yollar sana cikiyo.. Iyi ki varsin sen hayatimda iyi ki tanimisim iyi ki sen cikmissin karsima .. Bana iyi bi es cocuklarima iyi bir baba hatta mukemmel bir baba olacagindan eminim.. Asigim sana be adam seni cok seviyorum <3

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kizlar benim kizkardesim yok ama hepinizi kizkardesim olarak goruyorum
Tel
Den yazyrm bazi harflerim yok idare ediverin gari:)

.......
Sizin icin dua edicem...

Artik. Olumsuz uyaricilari cikardim hayatimdan..
Cuceloglunun savasci kitabini muhakkak okuyacagim bu yaz...

...veee kurtlar sofrasinda kuzu olmayacagm asla..

Oohh icimin yaglari eridi.
Gelecek hafta biraz daha eriyecek. Artik karsilik verme sirasi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…