Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baba ne zaman anlayacaksın karşındakinin senin askerin olmadıgını, ne zaman bişeyi emretmekten vazgeçip rica edeceksin. bıktım artık bu hallerinden, bir in önce gitmek istiyorsam tek sebebi sensin

Tek istediğim... Es kaza tecavüze falan uğramadan evlenebilmek...Çünkü anladım ki,başıma böyle bir şey gelse bunun suçlusu ben olacağım.Bunun suçlusu annem olacak.Neden ? Ben kuyruk sallamışımdır da ondan.Annem ne biçim çocuk doğurmuştur da ondan...

Namussuz,şerefsiz,adi,o...pu....Aklımın sınırlarını zorluyorum,bunları söyleyen bir baba daha var mıdır diye ? Yok olmak istiyorum ! Yerin dibine girmek,kaybolmak...

Annem olmasa...Arkama bile bakmadan gideceğim bu evden tek eşya almadan.Dedem olmasa,onu düşünmesem...

Bazen keşke kapının önüne koysan diyorum....

Allahtan bınbır turlu belanı dılıyorum , sen bana yapıyorsun ya baska bırıde kalkıp senın kızına yapsın s.refsız evladı

bu arada benı her konuda haksız goren beyın yoksunu ne yazıkkı babam olan ınsan arabayı alıp kapının onune cekınce surat ıfadebnı cok merak edıyorum

Seninle görüşsem mi anneme söylesem mi uf napıcam ben ya

Ahh baba. Nasıl olacak ki böyle?
Sinirlendiğinde kızın değilmişim gibi davranıp sonra çok ilgili olmanın manası nedir yani?
Önce olabildiği kadar soğutup sonra canım cicim moduna geçiyorsun ama bazı şeyler tükeniyor maalesef.
Keşke birazcık kendini kontrol edebilen biri olsaydın.
Akşama yine sarılıp öperiz birbirimizi ama eksik kalıyor bazı şeyler.

insanın hayatında "oraya geleyim de sana güzel bir doğum günü partisi yapalım" dediğimde "sen gel o partiyi biz senin için yapacağız" diyen arkadaşlar da var, olmalı her zaman..

sevgilimmm
dünkü muhteşem buluşmadan sonra sana olan sevgim yine arttı
ben başımı omzuna koyduğumda beni sensiz bırakma diyişin
bana meleğim diyen ağzını yerim be çocuk
çok şükür bin şükür seni bana verene

Annişim iyi ki hiç karışmıyorsun bize yani iyi ki

Son düzenleme:
yazmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nerde, ne konuşacağını bilmeyen, densiz , ukala insanlardan nefret ediyorum !

aklımdasın.. kalbimdesin.. bitmedin gitmedin şaka gibi hala gönlümdesin..

Kaderinim ..

Ve kaderimsin ..

♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen yanımda ol yeterki iki güne bir nöbete gitsen de olur buna da şükür bitanem... Rabbime şükürler olsun bitti o karanlık 3 ay yanımdasın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün biz yine seni andik, ben hep aniyorum seni kendi kendime ama, bugun uzun zaman sonra ilk kez sen hakkinda O'nla konuştuk.
Ikimize de o kadar cok zarar verdin ki, senden hic ses cikmamasini sadece isin gücün rast gidiyor olarak yorumluyorum.
En azindan halinden memnunsun diyelim, iyi kötü ne farkeder degil mi-senin mantığına uygun olan budur zatii-
Ben güçlendim, dağıttıklarini toparladım ve inanir misin mezun bile sayilirim.
Biliyordum böyle olacağımi, zeki kızım vesselâm, elhamdulilllah
'"O" zaten ben iyiysem hep iyi oldu ve su an benden de iyi, hakettiği gibi mezun.

sen?? Hangi pislige bulastin kimbilir? Hangi bos beleslikle harcaniyorsun belli değil,
biz hakettigimiz yerlere geleceğiz ve ben hakettigim şekilde mutlu bi aşk yaşayacağım,
sen mi?? Benden uzak ol, ne olursan ol.

Son düzenleme:
Yine giderken anneme demediğin laf kalmamış benim için mübarek Ramazan günlerinde...

Unutacak mıyım ? Asla...

napım ya napım gelıp o odaya bogayımmı senı napım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…