Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla hayat senin gibilere güzel bedavadan eve de kondun dağdan geldin bağdakini de kovdun kon oraya kon buraya kon işte kon en güzel yaptığın şey beleşe kon

O rüyayı şu an birlikte yaşıyor olabilirdik, sen tercihini başkasından yana kullandın; şimdi de ben öyle yapıyorum, belki bir kaç ay arayla belki aynı gün belki saat farkıyla evleniyor olacağız. Sana değil ama hayatındaki kıza mutluluğun keyfini çıkarmasını diliyorum. Ben çok mutluyum değer görüyorum değer veriyorum. Sana hissettiğim şeyi hissetmiyorum ona ama daha güzel daha huzur dolu bir ruh hali içerisindeyim. belki başka bir zaman diliminde başka hayatlarda bir şekilde karşılaşırız. Dilerim unuturum seni.:44:

Askerlik bittiiii o zamannnn tatilll baslasinnnn Askkk
Birkac gun sonra Adalarla baslayalim Yoksa Kadikoyden mi baslasakkk

Ayy uzerimden koca bi yuk kalti kurtuldum sende...ahini almam umarim...ama artik olucak kisi ciksin karsima olmiycaksa ugrastima allahim nolur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ölümüne kendini savunmaktan vazgeç
Saçma sorular soruyorsun işte
Beni kızdırıyorsun

Allah belanı versin. Ne demek kendimi hazır hissetmiyordum.Ne demek ha.Bunu hakettim mi ben? Bana çok büyük kazık attın tebrik ederim. Ama gün gelecek pişman olucaksın. Niye bu kadar kırdın ki beni? Sana nefretim sonsuz bunu bil. Hani çok seviyordun beni? Yakıştı mı bu yaptığın sana ?

Dünümbugünümyarınımherşeyim

SENİ SEVİYORUM
İyi ki doğdun iyi ki varsın
iyi ki yanımdasın
doğum günün:119::119::119: ve evlilik yıldönümümüz:123:
kutlu olsun....

birlikte geçireceğimiz ,nice uzun yıllar bizim olsun

Çok şükür bin şükür seni bana verene yazmasın tek günümü sensiz kadere

Serefsiz pislik adi herifff cok ozledim yaa ben seniii..;( naptinda gittin boyle bi basima biraktin beni?ama yok ahimi aldin dilerim allahimdan mutlu olma o cok sevgili nisanlinlada... adim dilinden dusmesin pisman ol insallahhh..beni andigin her an sen gel aklimaki anliyim ne hale dustugunu...ahh bide bi mucize o telin yanlisliklada olsa beni arasa ahh bi gorsem telimde senin nonu var yaa iste o gun tamam yaa benden mutlusu olmiycak...allahim sana siginiyorum duyyyy sesimiii nolurr onu bana dondurrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayat çok garip neler yaşıyoruz ya bazen düşünüyorum nasıl güçlüyüm bu kadar diye çünkü gerçekten büyük sıkıntılar atlattım ben anılarımda oldu doğrularımda haksızlıklarda yaşadım ama kimseye haksızlık ettiğimi düşünmüyorum inşallahta etmemişimdir ama artık duruldum iç hesaplaşmam bitsin artık acılarımı en derinine kadar yaşadığımı hissediyorum Allah'ım lütfen mutluluk olsun

içimden bişiler kopup giderken ben sadece seyirci kalıyorum...
kötü şeyler degil. iyi şeyler gidiyo... bitiyorum sanki yavaş yavaş...
bi gün sanada defol git yeter artık diyip tek başıma yapa yalnız kalıcam şu hayatta.

Terbiyesiz
Yaşından başından utan.
öğle molasındayım bakmak zorundamıyım.
Oruçlu oruçlu sinirlerimi alt üst ettin.
Ağzını burnunu kırasım geldi.

' kafamda deli sorular, kendime bile itiraf edemiyorum BEN GALİBA SENİ COK İSTİYORUM pazar gunu gelcem dedin ya midemde kelebekler ucusuyor neler oluyor :s

Oruc olabilirsin ama evden çıkarken dişini fircala sen konuştukça benim günüm zehir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…