Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimle ayni hislerde olduğunu biliyorum tam silmisken tekrar girmen tesadüf değil inadını kırmak bana farz oldu

İnşallah sen otobüsteyken yaşlı teyzeler çetesi önünü keser de bi şeyler eder.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni bu saate terminalden alıp yurda bıraktıgın için cook tesekkur ederim arkadasım
Allah razı olsun :116:

Sensiz gerçekten nefes almak zor geliyo. Bunu anlamıyosun yada anlamak istemiyosun, bilmiyoruum. Bir insan seversin, belki ilk görüşte belki 10. görüşte. Ne farkeder ki sevdikten sonra.. Hayatta sonsuza kadar yanında olmayacağını bildiğin bir insanı günlerce onu düşünerek tüketirsin. ama bir umut vardır, hep birgün gelecek umudu.. Bazen onun gelmeyeceğini bildiğin halde o umudu içinde taşır ve sen büyüdükçe onunda büyümesini sağlarsın. Onun koşa koşa boynuna atlamak varken sadece uzaktan bakarsın ve susarsın. Sadece susarsın. Bir gün gelir öyle bir patlar ki içindekiler sen bile anlayamazsın. Sonra günler geçer, hala içinde bir umut, hala içinde bir o ve hala içinde büyüyen bir 'biz' vardır. O konuşurken sen susarsın, gün gelir sen konuşurken o susar. Anlayamazsın, anlatamazsın kimselere . İnsanlara ondan bahsedersin fakat yetmez. Yine onu tanımlayacak, aşkını belli edicek bir kelime yoktur senin için. Kekelersin ne diyeceğini bilemez duruma gelirsini ve yine susarsın. 2-3 günlük bir aşk değildir bu, aylarca hatta belki yıllarca seninle birlikte, attığın adımla daha da fazla kabaran, büyüyen ve bazen ne kurtulmak istesende unutmak istiyorum desende peşini bırakmayacak bir duygudur bu. Hayatına yeni biri girdiğinde onu ararsın fakat bulamazsın ve bilirsin onda olanları kimsede bulamayacağını.. En çok koyanda bu değil midir zaten? Onu gördüğünde konuşacak birşey bulamıyor olabilir, kalbin yerinden çıkacak kadar hızlı atıyor ve aklında milyonlarca fikir geçiyor hatta yapacağın işi bile unutuyorsundur belki. Fakat o ne düşünüyor şimdi diye düşündüğün oldu mu? Olmaz mı? Sen kendinden çok onu düşünürsün. Acaba şimdi ne yapıyor, aklında kim var, bugün bana bakarken ne hissetti acaba.. Bunlar yer adamı. Üşüdüğünde onun seni ısıtması, telefonuna her mesaj geldiğinde ondan gelmesini ve aklında sadece senin olduğunu düşünmek istersin, engel yoktur karşında. Düşünürsün. Düşündüğünde öyle bir noktaya varırsın ki içinden çıkılamayan çözülemeyen bir düğüme dönüşürsün. Ağlarsın, ondan nefret ediyorum diyebilecek kadar çok seversin ve onu bu kadar çok sevdiğin için nefretini kusmaya çalışırsın.. Fakat başaramazsın, yine o yine o düşünceler ve yine bir umut. Ve bilirsin ki aşk nefrete çok yakındır. Dinlediğin her şarkıda, gördüğün her erkekte, kokladığın her kokuda, gittiğin her mekanda onu hatırlarsın. O bunların hiçbirini bilmez, bilmeyecektirde zaten. Sen aşık oluyorsundur, hemde belki yıllarca arayıp bulamayacağın şekilde. Sen aşk nedir bilmezsin. Ne görmüş, ne tatmış ne de o duygulara sahip olmuşsun. Belki senin dünyanda olmayabilir ama Dünya'da aşk denen birşey var , fakat sen ne anlarsın ki? Aşk nedir, sen kimsin? Gözünü önünde seni deli gibi seven biri varken başka birine kendini anlatmak ,onun kokusunu içine çekip dudaklarından öperken hiç aklına ben geldim mi.. Onunla bizim gittiğimiz mekanlara giderken, onuda beni öptüğün gibi öperken, ona atacağın her mesajda benim içimden keşke bana mesaj atsa dediğimi tahmin ettin mi? Ben aşktan bahsediyorum. Pardon unutmuşum. Sen aşktan ne anlarsın ki .

Üste çıkmak için aklınıza, ağzınıza ne geliyorsa söylüyorsunuz.. alakasız...
Nefret ediyorum insanlardan demek istiyorum zor tutuyorum kendimi, böylesine isyan etmek istemiyorum ama acımı öfkemi fazla hissediyorum bazen.

Sana olan ofkem ve kinim, yerini durgunluk ve biraz da uzuntuye birakti. Eski gunleri dusunmek ve daha kotusu, o anilar gibi anilarin bir daha asla gerceklesemeyecek olmasini dusunmek tabii ki aci birsey. Uzulmemek elde mi... Sen iyi arkadastin bana, ben de sana. Ama gecti bitti.

Artik sana kizamiyorum bile diyebilirim. Iyi ya iste, ben de boyle olsun istiyordum. Ama sanki en ufak birseyde yumusayacak gibiyim ya, budan korkuyorum iste. Seninle gorusmek, anlasmak, sevmek, kendi kendime haksizlik ve saygisizlik olacak bana gore. O yuzden insallah bu kesin gorusmeme kararimin arkasinda durabilirim. Gecen yil bu gunlerde seni mutlu edebilecek bir dogum gunu mesaji hazirlamaya calisiyordum. :) Hey gidi... Yarin dogum gunun, ve ben kutlamayacagim. 4-5 ay icinde Istanbul'a tatile gelecegim, seninle yuz yuze gorusmek soyle dursun, sana telefon numarami bile vermeyecegim. En son gelisimde en cok seninle gorusmustum halbuki. Vay be. Senin canini yakma, uzme istegim yerini "uzulmese bari"lere birakti. Iste bu yumusamamin devam etmesini ve sana karsi hic birsey olmamis gibi olmayi kesinlikle istemiyorum. Bir daha gorusmeme karari aldim, ve bir daha gorusmeyecegiz, gorusmeyelim. Unutalim, aramiz iyice sogusun gitsin. Temennim bu.

Okadar yorgunum ki balböceğim yastıktan kafamı kaldırıp taze çiçeklerle süslenmiş kahvaltı tepsimi kucağıma alamayacağım 5 dk daha

beni artık gerçekten yordun daha ne görebilirmki daha bana ne yaşatabilirsinki bugün olmasa 5 sene sonra yine ayrılcksın benden zaten daha ne kadar zorlıycam benim çabamla buralara geldik şimdi benim istegimle bitsin yani ben başlattım ben devam ettirdim şimdi ben bitiricem... hangisine yanıyım bilmiyorum mücadelenin m sini dahi göremedim çok inanmıştım bize..pardon kendime inancımla buralara gelmişiz biz neyse artık benden bu kadar bundan sonra çaba yok zaten bu yüzden yaranamadım ya sana ...

Son düzenleme:
Ve inan
Gittin diye kızmıyorum artık sana
Tüm kırgınlıklarımı kaldırıyorum rafa…
Zaman her şeyin ilacıdır diye öğretildi
O yüzden giderken açtığın tüm yaralarıma
Zaman sürdüm,geçmesini bekliyorum
Sensiz geçen her gün
Takvim yaprakları gibi eksiliyorum.
Ama yinede sana kızmıyorum.

Egonu tatmin etmek için yapmayacağın şey yok!!! Karınla birbirinize girip, kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp evden çıkıyosun, gelip burda bize ahkam kesiyosun! Ezik! Zavallı !!! Korkak!!! Kesinlikle ruh hastasısın sen! git bi doktora falan görün! Bi bayanla nasıl konuşman gerektiğini bilmiyosun. Bi kadın hangi işleri yapabilir, hangilerini yapamaz bilmiyosun! Hayatımda gördüğüm en gerizekalı adamsın! İşi bilen çalışmaz, işi yapar derler. Senin bi boktan anladığın yok! Sabahlara kadar çalışıp, ben bu kadar çalıştım siz de çalışın diyosun ama benden tam 12 kat fazla maaş alıyosun !!! O paraya sen patronun g.tünü bile yalarsın! Önce söylersin, sonra söylemedim dersin. Sen ne yavş..k adamsın!!! Sen ne..... (Bundan sonrasını rtük kapattı.) :))

Bu sözler de benim biricik g.toş Genel Müdürüme gelsin! :))) Oh be rahatladım valla!!! :)

Bosuna oglunu doldurma kv.oglun bunlara gelmiyor artık.yakinda babam da gelmeyecek.benle ugraşmak ndmek anlaycksn az kaldı .dur sen

"Çok kitap okuyorum kitap okumak bir nevi ruhumun gıdası..:)))))) " Evet canım böyle diyince migros kitaplarından öteye geçemediğin gerçeğini değiştiremiyorsun.

umuyorum ki birgun başına öyle bişey gelir ki, bu nurdana yaptıgım kötülüğün cezası olarak başıma geldi dersin, ve bin pişman olursun bana yağtıgın şeyden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…