Sensiz gerçekten nefes almak zor geliyo. Bunu anlamıyosun yada anlamak istemiyosun, bilmiyoruum. Bir insan seversin, belki ilk görüşte belki 10. görüşte. Ne farkeder ki sevdikten sonra.. Hayatta sonsuza kadar yanında olmayacağını bildiğin bir insanı günlerce onu düşünerek tüketirsin. ama bir umut vardır, hep birgün gelecek umudu.. Bazen onun gelmeyeceğini bildiğin halde o umudu içinde taşır ve sen büyüdükçe onunda büyümesini sağlarsın. Onun koşa koşa boynuna atlamak varken sadece uzaktan bakarsın ve susarsın. Sadece susarsın. Bir gün gelir öyle bir patlar ki içindekiler sen bile anlayamazsın. Sonra günler geçer, hala içinde bir umut, hala içinde bir o ve hala içinde büyüyen bir 'biz' vardır. O konuşurken sen susarsın, gün gelir sen konuşurken o susar. Anlayamazsın, anlatamazsın kimselere . İnsanlara ondan bahsedersin fakat yetmez. Yine onu tanımlayacak, aşkını belli edicek bir kelime yoktur senin için. Kekelersin ne diyeceğini bilemez duruma gelirsini ve yine susarsın. 2-3 günlük bir aşk değildir bu, aylarca hatta belki yıllarca seninle birlikte, attığın adımla daha da fazla kabaran, büyüyen ve bazen ne kurtulmak istesende unutmak istiyorum desende peşini bırakmayacak bir duygudur bu. Hayatına yeni biri girdiğinde onu ararsın fakat bulamazsın ve bilirsin onda olanları kimsede bulamayacağını.. En çok koyanda bu değil midir zaten? Onu gördüğünde konuşacak birşey bulamıyor olabilir, kalbin yerinden çıkacak kadar hızlı atıyor ve aklında milyonlarca fikir geçiyor hatta yapacağın işi bile unutuyorsundur belki. Fakat o ne düşünüyor şimdi diye düşündüğün oldu mu? Olmaz mı? Sen kendinden çok onu düşünürsün. Acaba şimdi ne yapıyor, aklında kim var, bugün bana bakarken ne hissetti acaba.. Bunlar yer adamı. Üşüdüğünde onun seni ısıtması, telefonuna her mesaj geldiğinde ondan gelmesini ve aklında sadece senin olduğunu düşünmek istersin, engel yoktur karşında. Düşünürsün. Düşündüğünde öyle bir noktaya varırsın ki içinden çıkılamayan çözülemeyen bir düğüme dönüşürsün. Ağlarsın, ondan nefret ediyorum diyebilecek kadar çok seversin ve onu bu kadar çok sevdiğin için nefretini kusmaya çalışırsın.. Fakat başaramazsın, yine o yine o düşünceler ve yine bir umut. Ve bilirsin ki aşk nefrete çok yakındır. Dinlediğin her şarkıda, gördüğün her erkekte, kokladığın her kokuda, gittiğin her mekanda onu hatırlarsın. O bunların hiçbirini bilmez, bilmeyecektirde zaten. Sen aşık oluyorsundur, hemde belki yıllarca arayıp bulamayacağın şekilde. Sen aşk nedir bilmezsin. Ne görmüş, ne tatmış ne de o duygulara sahip olmuşsun. Belki senin dünyanda olmayabilir ama Dünya'da aşk denen birşey var , fakat sen ne anlarsın ki? Aşk nedir, sen kimsin? Gözünü önünde seni deli gibi seven biri varken başka birine kendini anlatmak ,onun kokusunu içine çekip dudaklarından öperken hiç aklına ben geldim mi.. Onunla bizim gittiğimiz mekanlara giderken, onuda beni öptüğün gibi öperken, ona atacağın her mesajda benim içimden keşke bana mesaj atsa dediğimi tahmin ettin mi? Ben aşktan bahsediyorum. Pardon unutmuşum. Sen aşktan ne anlarsın ki .