Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gün gelecek devran dönecek ben istemeyeceğim ve senin gibi '' sadece İSTEMİYORUM!'' diyeceğim...!

Hayır ! Oğlumu bırakıp hiçbir yere gitmek istemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çirkefliğn ne kadar basit biri olduğunu gösteriyor.Asalet de yok sende.Layığını bulmuşsun.Hani çok güzeldin ?! Puahahhahahaha ! Güzelleşme derdine düşmüş. :)) Yine de üzüldüm sana .

Senden Nefret Etmiyorum ama... Eğer Birgün Benim Elimde Bir Bardak Su Varken, Sen Yanarsan, Ben o Suyu İçerim...

yaşı olmuş 28...
hala salakkk.. hala gerizekalı ya...
birde yazmış sacmaca... bi süre yokum diye....
heyecan yaratıp merak ettirmede üstüne yok zaten...
zekasız...
birde eski sevgilisinin kızkardeşini eklemiş. onunda resimlerini begeniyo
hiçbi zaman kafasını anlamadım zaten... ama kendini ucuzlaştırmada üstüne yok..
embesil salak

Yine boş boş konuştun; beni güldürdün.
Sen bu kafayla kesin zengin olursun evet.
Ömrün hayal kurmakla geçtikçe paralar önüne akacak.
Devam et.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

biz bu işin sonuna geliyoruz artık hissediyorum ... ben artık çok yoruldum ve bıktım ama emin ol senin karşına bir tane daha cansu çıkmayacak

Bugun dogum gununse ne olmus yani...
Dogarken bana mi sordun...

Bir zamanlar ben de onun icin boyle dusunurdum.
"Ne iyi birisi, melek gibi bir insan" vs.
Hatta bu kadar iyi birinin degerini mi bilmiyorlar da bu kizin etrafinda kime yok diye dusundugum de olurdu.
Sonra bana diger yuzunu de gosterdi. Ve bitirdim. Melekligi de onun olsun.

Sen hala melek filan dedigine gore, gercek yuzuyle daha tanismamissin. Amaan bosver. Tanisma. Hayal kirikligina ugrayacagina iyi bil, huzurlu kal.
Melekmis. Melekligi kim kaybetmis de o bulmus... Peh.

biraz önce profiline baktım en son 2013 de giriş yapmışsın keşke o tarih öyle donsaydı da bugün buraya sana olan özlemimi yazmasaydım..

hadi gel be arkadaşım,yine behlül muhabbeti yapalım yine sen yaz ben kahkahalarla güleyim..

özledim seni..çok..niye gittin sanki....

4 gece yerine 5 gece diyeydim iyiydi :26: neden sormadın ki 5 gece olsun mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…