Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kazık kadar insanların, minicik çocuklara "sevgilim" demesi kadar itici bir olay yok.. karşıdan sevimli, sempatik, şeker falan değil, Fırat karikatürü gibi duruyorsunuz

Ben hep arkandayım nayinom
Senin ailen benim
Annen de benim baban da benim
Üzülme :85:

Sana geçmişim yüzünden hesap vermem açıklama yapmam bir daha sorarsan kapıyı görürsün .

gozlerım cok fena yanıyo valla epeydır bu kadar aglamamısım demekkı....

ne oldu şimdi? önceden sana uzak durduğumda değerliydim şimdi önemim yok mu? yakıştırdın mı kendine yaptığını? üzülmek istemiyorum artık

Hamilelikten şüphelendiğinizde gidip bir test yaptıranız ya da internetten bir zahmet araştırsanız da hayatınızın en mahrem anlarını dinlemek zorunda kalmasak, bütün özel ayrıntıları duymasak. Midem bulanıyor artık. Hayır yani madem bu kadar mazbutsunuz niye böyle yasak ilişkilere giriyorsunuz; yok madem bu kadar liberalsiniz o halde bir zahmet az araştırın.

Ay acaba hoşlanıyor muyum ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle de bi Nihat Hatipoglunun programina gideriz kii aşkım Hersey seninle guzel bunu bir kez daha anladim askerlikten onceki gibi kaldigimiz yerden devam Ayeica ekranda cok yakışıklı gozukmussun tipsizzz yerim Masallah konustugumuz konulara geldigimiz noktalara Hadi simdi yine yanina geliyorum iyisin Seviyorum seniii

iyiliğin için psikiyatriste git. bir abla önerisi bu..
gerçekten iyi değilsin. gerçekten.

Son düzenleme:
Hay senin icin iyi seyler soyleyip seni basima bela aldigim aklima ...... Yahu deli ediyorsun beni. Katlanamiyorum artik sana. Seni bu ise uygun goren insanlardan da nefret ediyorum. Hay lanet ya...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bir daha ulaşma bana olur mu? Son kayboluşun olsun bu, bir daha gelme.
Ama bir gerekçen vardır ama yoktur.. Madem bu kadar önem veriyordun bana, bir şekilde ulaşabilirdin. Ki biliyorsun söyledim geçen geldiğinde, haber verebilirdin dedim. Haklısın dedin. Hadi bu seferlik neyse dedim.. Uzatmak istesem de, geldiğinde çok yorgundum, uzatmayayım dedim, büyüyecek gibi geldi. Değerliydin de zaten.
Ben istendiği vakit en azından olanı biteni aktarmak adına bir kere dahi olsa ulaşılabileceğini düşünürüm, hele ki bu derece önem veriyorsan.
Yazacaksan da tek yazacağın şey her şeyin farkında olduğun olsun ve sus.
Biri de desin ki farkındayım.. Biri de olgunca konuşup gitsin. Hoş görsem inanmakta zorlanırım artık. En güvendiğim kişiydin belki de, en samimi. O kadar yaşadıklarımdan sonra sana da acaba demeye başladım, korktum. Bu durumlardan sonra iyice yerleşti bu durum. Sen de büyüdün zaten...
Bazen düşünüyorum da gerçekten samimi içten, gerçekten olgunca davranan vs. bir insanı yanlış anlayan insanlar da bir yandan haklı sanki? Bu zamana kadar kime inansalar boş çıkmış, zor gibi geliyor böyle birinin olması. (Herkes için geçerli değil tabii.)
Neyse, sana normal olabilir bu kaybolmaların, belki kendince doğruların var bilmiyorum. Ben pek normal görmüyorum, istemiyorum bunu.
Sanırım herkesleştin sen de.. İyisin evet.. ama işte, durum ortada.
Yine de sağol, gerçekten çok yardımın dokundu, gerçekten. İnanmak isteyeceğim birisiydin, bu zamana kadar gayet içtendik zaten. Ama zıtlıklarımız da yok değil sanırım. Ne bilim işte.
Artık pek eskisi kadar canımı acıtacak insan kalmadı gibi çevremde zaten.

Son düzenleme:
Sen bir kez daha ilgiye ve degere layik olmadigini gostermis oldun. Beni de pisman etmedin verdigim karardan neticede, burasi guzel.
Hayir, baskalarinin adina bile kiziyorum sana yani. Neyse, iyi ki ben sana dun hic yanasmamis, ilgilenmemisim. Iyi yaptim.

Umarim dogru olani yapiyorumdur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çooooook özledimmmmm cokkkkkkkkk
25temmuzzzz cabuk gellllllll
az germesen beniiiii. şeker gibi kızım oysaaaaaaaaa

Kaldigimiz yerden devam etmek seninle simdilerde, birde evlenme teklifi etcem cikti, etcekmisin gercekten acaba allaaaaam meraktan cildiriyorum bir yanimda Hayirlisi be gülüm diyor..

Sen nasıl bir şeysin ama ... Dayanamıyorum sana.Ben böyle güzel ayak görmedim.

cennetteki yavrularım üçünüzüde canımdan çok seviyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…