Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim gibi inadim inat, kararli ve ofkeli birini nasil cevirip tersine dondurdun arkadasim sen ya... Sayende sanki bu gune kadar hissettigim ofkeyi hissetmemis, dusunduklerimi dusunmemis gibiyim. Bakis acim cok degisti. Sinirleri alinmis, pambik gibi birsey oldum. :)
Biraz daha ilerleseydin beni o kisinin kapilarina da gonderirdin herhalde. Agzin iyi laf yapiyormus he.

Huysuz ve tatli diyorsun yani.
Ah arkadasim.....

Sacima basima evime yorum yapip beni takip edip.sonra yok kendini bukadar onemseme diyosun.ya ben iste adami boyle pesimden kostururum isteya sen beni onemsemesen ne kaybetcem asil sen kendini cok onemli sanmissin bidaha arkamda gormiyim seni..ramazan ramazan benle ugrasma saplantili insan....haydi yoluna

Aa geçti.
Gelmesen de olur bir daha.. Gelince alışması zor oluyor ama, böyle de oluyor...

Son düzenleme:
Adam kadın! yaşın gelmiş kaça ..... neyse mübarek günde günaha girmeyeyim.

Sen dunyalara bedelsin iyiki yanimdasin Allah nazarlardan korusun bizi....
Yakisiklim

Son düzenleme:
Yok vallahi salaklik bende
Sen oraya adini yazdinmi?yok
Soyadını yazdinmi?yok
Alıntı yaptinmi?yok
Eeee o zaman bırak üstüne alınırsa alınsın bide açıklama yapıyorsun bananeki bananeeee

ah benim salak arkadaşım ah.. daha 6 ay önceden bu günkü telefonun konusunu, neler yaşayacağını, nasıl yıkılacağını anlattım mı ben sana? evet!

beni hiç takmadın, ciddiye bile almadın.. bugün telefonda ağlıyorsun.. ne yapabilirim ki artık, keşke azıcık dinleseydin zamanında beni.. bir insan sana benim için "o arkadaşını hayatından çıkart" diyorsa senin gözünün açmamdan korkuyordur dedim mi? dedim.. yine de verilmiş sadakan varmış ne diyeyim

Senin mevkindeyim yolunu gozluyorum ama yoksunnn...gidesim var sirf senin yuzunden bu sehri terkedeesim varrrrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Avm hayatı yaşayanlar var, bakın sosyalleşmeyi feci yanlış anlamışsınız...

aşkım senin tırnağın etmeyecek adamlar için üzülme.... seni seviyorum....

Avm hayatı yaşayanlar var, bakın sosyalleşmeyi feci yanlış anlamışsınız...

Ev hayatı yaşayanlar var, bakın asosyalliğin feci ziftini çıkarmışsınız... (burdaki eleştiri de bana. asdfg)

Son düzenleme:
Hadi gel misir yiyek :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…