Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ah... benim gel-gitlerim senin bu tavırlarınla nasıl olacak bilmiyorum ama çocuklarımın babası sen ol istiyorum. askerlik umarım rahat edebileceğin bir yere düşer de içim biraz rahat eder. ayrıldığımızdan beri lanet ediyorum sana ama hep içine atmaktan. nereye düştüğünü söylemek için aradığında son kez soracağım beklememi istiyor musun diye, istemiyorsan da bekleyeceğim. gittiğinde bol bol düşün, özle ve geldiğinde "sadece" bana sarıl.
seni seviyorum melek surat

Seni çok Özlüyorum,başkasıyla evlenmeni hala sindiremiyorum,mutsuz olmanı istiyorum, evlendiğin kızda çok çirkin ,kendini uyanık sanıyodun ama en çirkin kızı aldın hemde görmüş geçirmiş tipi var

ne güzel bir dostluk oluşmuş.benim bir arkadaşım var polonyalı onla mektuplaştık ama hiç buluşmadık tabi mesafe çok uzak ama onu gerçekten çok seviyorum tüm kalbimle. dostluk güzel birşey

Son düzenleme:
banlıydım neler olmuş çok hakeden biri bu siteden gitmiş artık ne ortalığı karıştıracak ne akıl verecek he ya he cümlesinden uzak olacağız
allahım sen nelere kadirsin

karşısındakinin dini inancına ya da inançsızlığına, diline,ırkına saygı duymayıp, kendi gibi olmayan herkesi aşağılayıp sonra da geçip muhteşem olduklarını düşünmelerinden bıktım artık.
saygı duymayı öğrenin.
hatırlatma:
"en büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır." M.Kemal Atatürk

kimin ne dediği umrumda değil ben kendimi biliyorum..dedikodu yapıp bana zaman ayıranlara da teşekkür ediyorum:))

Mutluluğumuz sırıtırdı suç işler gibi gülüşürdük.Canını sıkanların gözünde bir katile dönüşürdüm.. Bazen ilişirdin .. Üzülmekse kırışırdık..
Geleceğimizi düşünüp senden habersiz savaşırdım..

Anlatırdım, susardın, dinlerdin .Hiç susma dediğin anda tüylerim ürperdi. Gözüne bakmak dünyaya kapatmak bir perde..
Hala dinlermisin beni anlatmak istersem ?

Belki bir yandan değişir istekler.Hatta buluşuruz tekrar (belki) Sana çok küfrüm var edemediğim !
Belki de bundandır kendimi çok değişik hissetmem..

Diğerlerinden farklı bir gün bugün.Misafir gibiyim halim kıskandırır deliyi ! Daha denginim ve daha sessiz.. Ne şarkı ne şiir veda metni..

Yarım kalan birşeyler var gibi.Kötü durum epey zor kalbimin..
Ne desem boş ve ne desem yok ! Bi çıkış yolu hatta bir tarifi..

Kendimle barışık değilim .Ve bu yüzden hala mı seninim ?
Diye sorarken hayat ..
Elimde değil ama farkında gibiyim..

Çok sıkıldım aynalardan.Birbiriyle alakasız korkak faydalardan.. !
Her başlangıç sonrası yepyeni sayfalardan!Ya da her son sonucu başka bi gönüle kaymalardan !

Çok sıkıldım yürümekten, yavaşlamaktan ! Çok zor geliyor artık bana savaşmak ! Hatta sıkıldım yapabileceğimi bile bile başarmamaktan..
Sıkıldım gözünün içine bakmayıp yeşermemekten !

Yarım kalan elvedalar ve karanlık kuytular .. Ne gerçek ne yalan aslında her şey bomboş..
Bu duygular hep anlatılmaz ..

Bir sigara hep yakılan
Aşk insaf yerinde olan dünya unutmak en zor olan..

[video=youtube;unxu69V_QaY]http://www.youtube.com/watch?v=unxu69V_QaY[/video]

Çok heyecanlııııııı İyi ki bu kararı vermişim aslında, yoksa hem sen hem de ben bazı şeyleri anlayamayacaktık. Bak şimdi daha güzel ilerliyoruz. SAĞLAM SAĞLAM ! Sanırım artık çok az kaldı:123::123:

Kuru pastalardan mı çekmiş canın Oooy : ) yer seni bitanen yer.. :)

Son düzenleme:
suçum neydi? samimiyetine güvenip içimden geldiği gibi davranmak mı? keşke demek istemiyorum çünkü sadece içimi acıtıyor neyse zaten içim şuandada acıyor...

Sığınıp anılara
Bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek
Sabret...
Sabret inci tanem
Sonunda zafer bizim olacak
Sabret..

Sana o kadar kizdim, darildim. Ama bak yine kiyamiyorum sana. Yine iyi dileklerle anar oldum seni. Aklimdasin, iyi midir, hastaligi nasil olmustur, morali yerinde midir dusunmeden edemiyorum. Insanlik, iyilik bende kalsin. Bunu da karsilik beklemeden yapayim diyorum. Bazen de lanet olsun icimdeki bu insan sevgisine demiyorum degil. :)
Kan bagi olmasi boyle birsey galiba. Baskasi olsa vazgecmesi daha kolay olurdu belki. Oldu da.
5 ay sonra oraya gelecegim, belki gorusecegiz, belki gorusmeyecegiz. Gorusmezsek, senin icin de en az benim kadar buruk gececek benim orda oldugum zaman, biliyorum. Neyse, gorusemezsek de hayatta yolun acik olsun be.

Nasıl duruyorsun mesaj atmadan merak ediyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…