Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendim mi ettim bilmiyorum, hikmeti de nedir bilmiyorum ama sana öyle kırgınım öyle kırgınım ki yüzüne söyleyemeyecek kadar da bir gurur mudur her neyse artık öyleyim.
Dilerim ki böylesi hakkımızda hayırlı olmuştur ama öyle üzgünüm, öyle üzgünüm ki...

Ya bildiğin şoktayım ben. Nasıl 1-2 ay :44: Çok erken sanki, ama uzasa daha kötü. Ne bileyim yine kafam karıştı. Ama içim bir tuhaf oldu:119:

Seni gerçekten dost olarak gördüm, kendime çok yakın hissettim ama sen de herkes gibiymişsin.. Kötü günde arayan soran dert ortağı arayan, mutlu olduğun zamanlarda aylarca arayıp sormayan..şunu da unutma; herkesin kıymeti kendi elindedir

yazmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cimcimen , kurban olsun sana =) Güne sesinle başlamak gibisi yok, tüm elementlerin vermiş olduğu enerjiyi dahi hissemiyorken, senin sesin bana tüm enerjiyi hissettiriyor Matişim..
Günaydın.. =)

''Kadınımm'' diyen dillerini senin 💋💋💋💋💋💋💋

Onu benden almasınlaarrrr
Bizeeee bulaşmasınlarrrr
Arayıp sormasınlarrr
Kıskandırıp durmasınlarrrrr
Ben ona resmennnnn aşığımmm

kendini doğru sanıyorsun sevgi içinde hoşgörü barındırır saygı barındırı.hepimizin fikri bir hepimiz bir kopya olsa olmazdı yaşam..bunun farkına var cocuk gibi davranmaktan vazgeç acıdım sana gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…