ben seni bu kadar severken sen niye bu kadar odunsun be sevgilim nasıl bu kadar grur yapıp konuşmadan durabiliyosun.. sana söylemek istediklerim içimde dipsiz bir uçurum iken sen niye bu uçuruma uçurum ekliyosun.. ama olsun ben yine de seni çok seviyorum belki sende bi gün benim kadar çok seversin..
Senden nefret ediyorum. Bana layık değilsin. Annem ve oğlum için seninle evli kalıyorum. Ezikliğinden, beceriksizliğinden bıktım. Her fırsatta seni aldatırım. Hayatımın hatası !
O annene söyle hiç te erken değil, yaşın 27 Kendileri 35 yaşında evlenmiş ondan öyle geliyor onlara 1-2 ay içinde evlenelim diyen sensin. Tamam bu gerçekten çok erken. Annemlerde istemedi zaten erken dediler. Ama benim düşündüğüm mantıklı, eylül-ekimde nişan, seneye mayıs gibi de düğün. Buna da erken demesin ama annen bir zahmet
bugün bana "kadın iki cilve yaptı mı hangi erkek koyvermez allahaşkına,daha hiçbirşey bilmiyorsun sen" diyen iş arkadaşım
bu düşünceyi benimsediğin takdirde iişkilerinde mutsuz olmaya devam edeceksin.Ataerkillik kanına işlemiş...
Bu mubarek gecelerde dilerimki mutsuz ol...beni an...cok ozledim seni ben...aglayasim var hep..bi mucize olup yanimda seni dusunuyorumda benden mutlusu olmaz...herhalinle raziyim yeterki don!!!sevdim ben ya hayatimda bu yasimda ilk kez sevdim!!!ten uyumu denen laneti anladim...o sensin iste...yerini doldurmuyor kimse...don be...bak bu sapsik hala senin yolunu gozler...ozlendin hemde haddinden fazla.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insan azcık kendinide düsünür sanki biz milyarderiz.tamam iyi davran tabiki yapma etme demiyorum ama el vicdan bizide düsün azcık artık .borc harc içinde yüzüyoruz.kavga etmek istemiyorum hersye ses cıkarmıyorum ama yeter artık biz burda oldugumuz sürece 5 kurusumuz olmaz dagıta dagıta.bi gitseydik surdan
aşkımmm bu akşam kollarımdasınn
3 aydır hasretim kokunaaa
yemekler, temizlik herşey hazır babam ve biz hazırız seni bekliyoruzzz
eminim babam seni çook sevecek hayatım
seni seviyorummm