Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitsin artık bu çile... Azalsın artık şu mesafeler...

Merhaba tatlı kısss, kızlık zarın bozulmuş mudur bozulmamış mıdır konusu yerine yeni orta sınıf eleştirisi yapalım mı tatlı kıss? Belki o zaman telef olmuş beyin hücrelerini tekrar canlandırabiliriz, hmm ne dersin?

Sana sorsam; çok güzelsin, çok akıllısın, kusursuzsun, herkes sana hayran. Bana sorsan büyüklük hezeyanı. Gerçeklik algını mı yitirdin arkadaşım?

eyyy balığın esiri!! egoistlik hastalıksa eğer sende ilerlemiş durumda.. ne olmuş bir yanlışlık olmuşsa herkesi kendin gibi salakmı sanıyorsun kibirli mahluk..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyan artik!

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

İyi ki seninleyim. İyi ki benimsin. :127::127:

Sen gelcen ben gidicem muhtemelen.
Şuana kadar öyle oldu

Bu son tutuşum ellerini
ve son bakışım gözlerine
toplayıp bütün hüzünleri
yarın gidiyorum olduğun yerden

Bu son görüşüm seni
içimde yasak düşlerim
dilimde söyleyemediklerim
gidiyorum bu şehirden

Bu son gecem
bir mavi bulut bırakıyorum sana
bin gel rüyalarıma
ne zaman istersen

Seni çok özleyeceğim
sen diye koklayacağım bütün çiçekleri
ve kuş kanatlarıyla yollayacağım sana sevgimi

Bu son öpüşüm seni
Unutma diye sıcaklığını
Dudaklarına bıraktığım gülleri
Yüreğime batırıpta verdim
Elveda sevdiğim

Senden çekeceğim var daha anne benim..
İleride evlenince ortada hiç bir şey olmasa bile beni kaynanamdan kıskanacaksın. Hiç güzel bir şey söylememem lazım sana onunla ilgili muhtemelen.
Hiç söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranmamana çok sinir oluyorum gerçekten.
O kadar inat ediyorsun ki anlamamak için.
Tek sen biliyorsun her şeyi...

seni sevdiğimi söyleyemedim utandım heyecanlandım kaybedince daha çok pişman oldum söyleyemediğime çok üzgünüm sana kavuşabilmek için sadece dua ediyorum.

Zor olacak, ama sonu güzel olacak. Sabır bitanem, sabır... Allah sabrımızın da dualarımızın da mükafatını verecek.

Zor olmasa gerek.. O kadar saat hiç mi bir ihtiyacın olmuyor ve o yoğunluktan çıkmıyorsun. O sırada bir ses edebilir insan bence, aklımdasın gibi..
Hiç sesin çıkmamasından iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…