davetiyeni de gördüm ya bugun, artık hepten inandım.. benim ilk aşkım, ilk sevgilim, bir ömür bize yetmez dedigim adam, ilk kalp atışım, herşeyim dedigim ve her gülüşünde herşeyim oldugunu hissettigim tek adam, göz göze geldigimiz her an sen benim karım olacaksın diyen ve bunu hissettiren adam, her sabah aynı yataktan uyanmış olsak bile evden dışarı adımını atar atmaz bana uzunca mesajlar yazan, sevdigini söylemekten hiç çekinmeyen tek adam, artık bir başkasının diğer yarısı olacak.
ayrıldıktan sonra tek bir gun bile geri dönsek nasıl olurdu demedim, bitmesi gerekiyordu artık ikimizde biliyorduk, ama sen artık bizim kurdugumuz hayalleri başkasıyla gerçekleştireceksin. dilerim bir ömür çok mutlu olursunuz, dilerim aklına hiç gelmem ve dilerim aklımdan seni tümüyle çıkaracak o adam bir an önce gelir hayatıma.
fonda candan erçetin den hayranım sana çalıyor, ne çok severdim bu şarkıyı sana bakarak dinlemeyi, kahramanımdın benim. çok mutlu ol, gözlerim yanıyor ama ben senin için ayrıldıktan sonra bile ağlamadım şimdi de ağlamayacagım. cumartesi akşamı sen bir başkasının eşi olacaksın ben sana sonsuz mutlulugumu gönderecegim.
demiştin ya birgun başkasıyla evlensem bile kalbimin bir yeri senin olacak diye, umarım tutmadıgın sözlerden biri de bu olur, umarım kalbinin her yeri eşine ait olur. çok mutlu olun..