Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cevap vermeni çoooookkkk istiyorum çooookkk.
Cevap vermezsen de evine geleceğim.
Seni görmezsem olmaz. Hemen atağa geçerim ben. Bekleyemem.
İlk defa bir arkadaşımı kaybettiğim için pişman oldum napiim.
Elimden geleni yapmam gerek. İnşallah yeniden hayatımda olursun.
Bunca yıldan sonra yeniden ...

dangalak gelicem diyip bni kekledin aklınca senden bi cacık olmaz yine gösterdin gercek yüzünü daha zaten sen gelsende ben inmem!!!!!

Anne bana direktif vermeyi birak artik anne, 23 senin isine geldiginde soylemene gore 24 yasinda kocaman kiz oldum anne, lutfen rahat birak artik beni ben kendimi biliyorum, en azindan insanlarin icinde yapma anne!

Bugun neler yapmis olacagini dusundum.benim olaydin bizde olurdun yada ben sizde annenin elini operdim.ama simdi nisanlin var adi herif hayatimi mahvettin..omrumu yedin..ama yinede seni cok ozledim..;( dilerim senin gibi sevecegim beni sevicek birini bulurum...yoksa bu yurek acisiyla bi omur kahrolurum...sende yan ama... aklina dusiyim arada pisman ol insallah.......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizden gelen XX kromozomlarını taşımama ragmen kendimde size ait hissettiğim tek bir parçam dahi yok.23 senedir sizin beni karakterimle olduğum gibi ne varsa öylece kabulleneceğiniz ütopyasına inanmak istedim ama yanılmışım

Son düzenleme:
kimsin?
nerdesin?
kiminlesin?
lütfen gel ve benı bu karanlığın içinden çıkar!

Sen başka konuşuyorsun, anan başka konuşuyor, bacın başka konuşuyor
Hanginize inanacağımı şaşırdım (küfür)

Hayat çok garip..
Kim dost , kim düşman , kim doğrucu, kim yalancı , kim arkanda , kimler yanında asla emin olamıyorsun.
Herşeye hazırlıklı olmalı insan ki yediği kazık fazla canını yakmasın .
En azından hayat bana bunu öğretti .
Allah herkesin içini biliyor elbet . Bizleri kötü , fesat, içleri kin dolmuş insanlardan koru Allahım..

Ne haliniz varsa görün.Gerçekten...Yerin dibine batmak bile hak size.Zerre uğraşmam artık.

Bu bayramda da tüm farklılıklarımızla birlikte olalım,
hayatı birlikte kutlayalım.
gel bakem yamacıma...

davetiyeni de gördüm ya bugun, artık hepten inandım.. benim ilk aşkım, ilk sevgilim, bir ömür bize yetmez dedigim adam, ilk kalp atışım, herşeyim dedigim ve her gülüşünde herşeyim oldugunu hissettigim tek adam, göz göze geldigimiz her an sen benim karım olacaksın diyen ve bunu hissettiren adam, her sabah aynı yataktan uyanmış olsak bile evden dışarı adımını atar atmaz bana uzunca mesajlar yazan, sevdigini söylemekten hiç çekinmeyen tek adam, artık bir başkasının diğer yarısı olacak.

ayrıldıktan sonra tek bir gun bile geri dönsek nasıl olurdu demedim, bitmesi gerekiyordu artık ikimizde biliyorduk, ama sen artık bizim kurdugumuz hayalleri başkasıyla gerçekleştireceksin. dilerim bir ömür çok mutlu olursunuz, dilerim aklına hiç gelmem ve dilerim aklımdan seni tümüyle çıkaracak o adam bir an önce gelir hayatıma.

fonda candan erçetin den hayranım sana çalıyor, ne çok severdim bu şarkıyı sana bakarak dinlemeyi, kahramanımdın benim. çok mutlu ol, gözlerim yanıyor ama ben senin için ayrıldıktan sonra bile ağlamadım şimdi de ağlamayacagım. cumartesi akşamı sen bir başkasının eşi olacaksın ben sana sonsuz mutlulugumu gönderecegim.

demiştin ya birgun başkasıyla evlensem bile kalbimin bir yeri senin olacak diye, umarım tutmadıgın sözlerden biri de bu olur, umarım kalbinin her yeri eşine ait olur. çok mutlu olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…