Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kalkıp bi iş yapmıyosun ya, içimden tonla küfrediyorum sana. Saraydan çıkma sanki haspam.

keşke bu dediklerine senin kadar bende inanabilseydim.seni o kadar kör etmiş ki sana tek öğretebildiği etrafındaki mutlulukları görememek olmuş.eger sen gerçekten onu sevseydin sadece kuru bir seviyorum demeyi aşkına çok görmezdin sevgilim demekten bu kadar korkmazdın aşk cesaret,sevmek ise sevgi ister. genede bunları böle boş bi sayfadan okumak senin ağzından duyamamak bi dost için çok acı ....bana sorsan değmezdi...

Oy sen işe girince ne şeker bi adam oldun Aman bir daha işsiz kalma sevgilim çekilmiyor o halin

yalancı insan dinmeyen kibrin ve cehaletinle aklanmaz doyumsuzlardansın kendini aynalarda aramaktan yorulmadın şimdi karsına çıkanın kalbine basıp yükselme telasındasın bil: varabileceğin en yüksek yer diptir..

Ve bir şarkı yalnızca birini hatırlatır.Yalnızca bir anıyı. Herkesi aynı melodiyle sevemezsin.

Yarın Taksim'e gideceksek fal baktıralım bence. =D
Gerçi orası bu konuda bir ticarethane olmuş durumda ama neyse...
O kadar uzun zaman oldu ki falcıya gitmeyeli.
Birkaç umut verici cümle duymak istiyorum yalan da olsa.

Kendi alanında bir numarasın. Ama o kadar pahalı satıyorsun ki ürünlerini şuan sadece bakmakla yetiniyorum

Ne arkadaş, ne sevgili böyle takılalım işte.
Tek isteğim bu. Diğerleriyle oldu, seninle neden olmasın ki?
Biten her ilişkinin ardından istediğim bu.

öncelikle benı onemseyıpte bu sıteyı bulmaya calısman bıle benım ıcın cok buyuk bı mutluluk bunun ıcın tesekkur ederım .. soyledıklerıne gelınce evet haklısın ben sevıyorum dıyemeyecek kadar aciz bır ınsandım belkıde aşırı gururlu cesaretım yoktu baskasına verebılecek bır sevgımde. dedıgın gıbı degmedı ve bu dunyada kımse ıcın degmeyecegınıde ogrendım. ama bu dünyada dogrulugundan kusku duyamadıgım bı an bıle tereddut etmedıgım bırsey varsa oda senın dostlugundur.
evet belkı ıcımı sana dokemıyorum belkı bunları bende duyamadın ama bızım dostlugumuz boyle konularda kirletilecek kadar basit değil ve ben buna hiçbir zaman izin vermıcem.yaşadıgım sadece bır saplantıydı ve gectı ama ACI HİSSEDİLMEK İSTER ( aynı yıldızın altında) sen hep bana guven sen hep benı sev ve yanlıs bırsey yapmayacagımı bıl bunlar benım ıcın yeterlı senın sevgın bır erkekle degısemeyecegım kadar guzel . ki daha yasayacagımız guzel gunler bıtmedı bu daha baslangıc :)

Kızım sen istediğin kadar masal anlat bana, ben zaten tam tersini yaptığını biliyorum ki :) Zaten çok belli, benden başkaları da anlar dikkat et bence :)

Seninle ilgili acele etmelerimin sabırsızlıkla alakası yok;
Sadece zamanı bekleyerek geçirmeye tahammül edemiyorum...
Kimsen gellll artik..yeter bekledigim.....

dün radyoda dinlediğim güzel bir şarkı... sana gelsin***

Oysa bir yaz gününde
Tanışmıştık seninle
Her şeyin mükemmele yakın
Kaybolmuştum gözlerinde
Bir yerde bir hata var
Hikayemiz sorunsuz başlamıştı
Şimdi ne oldu bize ikimize
Kimler girdi aramıza
Hep sorular bir cevap yok
Şuçlu nerde bir cevap yok
Biri gelsin yardım etsin

en çok da bu cümle sana gelsiiiinn

*****Benim sana söyleyecek sözüm yok****

Tabi ki yanında olucam bu mesele başka bir şeye benzer mi hiç?
Biraz kendine gel o zaman düşünürüm napacağımı.

Arkadaşlar, stabil aynı üyeler bdv'deki hemen hemen tüm konulara nasıl yorum yapabiliyor arkadaşlar. Nasıl bir yaşanmışlıkları var, nasıl her konuda fikir sahibi olunabiliyor. -ciddili-

hem kuytularıma saklayayım kimse görmesin seni istiyorum hem de avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum sevdamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…