yazamıyorum sevgılım. elım gıtmıyor bunları yazmaya tek yaptıgım aglamak delıcesıne aglamak. benım hep senlı hayallerım vardı bılıyrmısın ıcınde senınle mutlu oldugum guldugum hayallerım ben hep bunların gerceklersecegı umuduyla yenı bı gune uyandım. ama oyle olmadı uyandıgım her yenı gune lanet ettım. ısyan ettım nıye? dedım nıye olmadı Allah ım nıye benı bıraz olsun sevmedı.
benı bıraz olsun mutlu etmemene ragmen canımdan cok ıstedım senı sırf senı kaybetmemek ıcın kendımden kısılıgımden tavız verdım senın gozunde zavallı durumuna dustum sırf senlı hayatlar ıcın senın ıcındı hersey.ıcımdekı umut hıcbırseye ragmen bıtmedı ama bıtmeyecek bılıyorum.
en buyuk korkumda aynı koylu olduumuz ıcın gozumun onunde baskasıyla evlenecegını gormek. ben senın dugununumu gorecektım be sevgılı.sen benı yasarken oldurdun...
hayallerımı gelecegımı askımı mutlulugumu öldurdun.. sen benı yasarken öldürdün..
benı seven herkes bırak demıstı bırak be olmuyor işte yapamadım dınleyemedım kımselerı hayır dedım o benım benımm..sen benı ne hale soktun be sevgılı..
kafamı kaldırıpta kımselerın yuzune bakamaz oldum .sen benı buyuttun sen ogrettın sevmeyı sen ogrettın aglamayı acı cekmeyı sen hazırladın benı bu lanet hayata.
ama artık sıra bende sıra bana geldı bırak dıyorlar be sevgılı bırak onu. nasıl yaparım nasıl sana nasıl git derım.
ama yoruldum ben bıktım aglamaktan yoruldum sana gıt deyısım sevmedıgımden degıl yoruldugumdanadır.
benıde anla yapamıyorum bu acı benı kahredıyor kahredecek. git be sevgili git.bana bu azabı yasatma artık acıtmadan git. bak ben ogrendım sabretmeyı unutmayı sen benı buyutun ama dayanacak gucum yok git ve cıkma bıdaha karsıma .
ben sana aıt son goz yasımı sımdı akıtıyorum sevgılı bı son olacak AMA SANA SÖZ SENDEN BASKASI OLMAYACAK HOŞÇAKALL.....
keşke bu dediklerine senin kadar bende inanabilseydim.seni o kadar kör etmiş ki sana tek öğretebildiği etrafındaki mutlulukları görememek olmuş.eger sen gerçekten onu sevseydin sadece kuru bir seviyorum demeyi aşkına çok görmezdin sevgilim demekten bu kadar korkmazdın aşk cesaret,sevmek ise sevgi ister. genede bunları böle boş bi sayfadan okumak senin ağzından duyamamak bi dost için çok acı ....bana sorsan değmezdi...
keşke bu dediklerine senin kadar bende inanabilseydim.seni o kadar kör etmiş ki sana tek öğretebildiği etrafındaki mutlulukları görememek olmuş.eger sen gerçekten onu sevseydin sadece kuru bir seviyorum demeyi aşkına çok görmezdin sevgilim demekten bu kadar korkmazdın aşk cesaret,sevmek ise sevgi ister. genede bunları böle boş bi sayfadan okumak senin ağzından duyamamak bi dost için çok acı ....bana sorsan değmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?