Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden hiç girip bakmadın?
Telefonundan baksaydın evde değilsen?!
Saçmalık!

Nasil girdin hayatima. Neden cikmiyorsun aklimdan. Nasil sokucem seni icimden. Sana ulasip biraksammi sana kendimi yoksa ulasamazken sana ,acimi gommelimiyim kalbime.

Ne zaman olacak, nasıl olacak derken bir anda hem annemle hem babamla tanışıverdin ve hepsi senden "oğlum" diye bahsedecek kadar çok sevdi canım sevgilim.
Ve 6 yıldır sabırla beklediğimiz o yüzüklerin tenimizle buluşacağı güne yalnızca 2 ay kaldı.
Huzur, mutluluk, heyecan, telaş, aşk.. Hepsi bir arada.
Allah'ım bütün ömür hissedeceğim duygular hep böyle olsun. Amin!
Seni canımdan öte seviyorum canımın içi sevgilimmm..

Anne, hiç mi arkadaşım olamıcak, hiç mi kimseyle konuşamıcam.
Büyüdüm artık anla, kontrol yaşını da geçtim.. Hala gelip kimle konuşuyorsun saçmalıklarını dinliyorum.
Başına bela açacakmışım. Kendimi bilmiyor muyum ben ya. Şu eve internet geldiğinden beri aynı tantana.
Uzun süre yoktu yine başladık.
Hiç arkadaşım olmadığında kimseyle konuşmadığımda rahat ediyorsun daha bi.
Hele gece, kim bilir ne haltlar yiyorum aman Allah'ım!
Ne güzel günahımı alıyorsun öyle, her daim hazırsın buna.
Kimle konuşuyorsun, aa valla bi resim gördüm erkekti kim o(reklamdaki bi kadın)
Konuşsam da hiç kimseyi ilgilendirmez işte. Ne kabahati işliyorum ki?
Saklarım elbet. Kız da olsa saklarım saklıyorum çünkü sen her şeye kızıyorsun her şeye mana buluyorsun.
Konu açtırcan bana burada sonunda ama sonrasını düşünüyorum işte.
Bir şey değişmeyecek ki.
Hep böylesin.. Hep her şeyi kötü yanından algıla, her şeyi yanlış anla, haksız ithamlarda bulun..
Oyyyh.

Kendimi paralasam yaranabileceğimi sanmam sana.. Kendimi öldürsem bile inanmazsın bana!
Senin istediğin gibi olamam...

Niyetin ne bilmem, ama en ufak şeyi başımıza kakan sensin, o kadar yemek yaptım bak domates doğruyorum size bilmem ne. Biz bir şey söylesek aklımızın ucundan bile geçmese böyle bir şey niyetimiz bambaşka olsa bile olay yaratıyorsun.

Bana uzaktan kötülük yapan, yaptıran, buna vesile olanlar varsa, Allah size kat kat kötüsünü yaşatsın. Sen kendini biliyorsun, eğer öyle bir şey yaptırdıysan, sen ve vesile olan kişi, hayatlarınız darmadağın olsun.

Hayretsin.
Bir şey sordum nerede diye, önce gayet normal bir şekilde şu odaya bak orada olabilir derken cümleyi bitirmeden bir anda kızma moduna geçerek ben nereden bileyim sen bilcen gibi bir çıkış yaptın.
Bu kadar normal konuşabiliyorsun suçlamadan heralde, bir anda sana da fazla geldi bu normallik kızmam lazım dedin.

Arkadaşlar, arkadaşlarınıza kendilerini değersiz hissettirecek hareketlerde/ hareketsizliklerde bulunmayın lütfen arkadaşlar.
-tutunacak bir değer bırakmıyorsunuz ve ben üzülüyorum-

Dilerim rüyam çıkmaz. Hayırlı hissetmiyorum...
Eskide kalın, bugünüme gelmeyin!
Yahu ne intikam alırım, ne kimseyle uğraşırım.
Uğraşmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…