Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fotografini görünce aklima o zehir zikkim geceler geldi. İçimi acitan o cümle bi de. Ne çok sevmiş, ozlemisim meğer ben seni. Uyutmadi işte yüreğimin sesi.

Yavrum benim güzel minicik kuzum seni sabırsızlıkla sağsalim kollarıma bekliyorum seni çok seviyorum elim herzaman üstünde bitanem anneni duyuyorsun dualarımı hissediyorsun biliyorum

Yine uzun uzun konuşmalarımız başladı ama eskisi gibi olamaz. Hiçbir şey hissetmeyeceğim yine.
Her şeye rağmen görüşmekten zarar gelmez.
1.5 saatlik yoldasın. İstanbul'da yüz yüze de buluşmalıyız bence.

Onceleri benim uzuldugumun yarisi kadar bile uzulmen yetiyorken bana, simdi içim intikam hirsiyla doldu.Gazamiz mübarek ola hadi bakalım

Doktor sen bana yine aşı yaz ciddi bir şey olmasa da, şu yaz günlerinde rahat edeyim valla bunaldım.

Sırtıma yük atmasan.Artık beni fırtınada koymasan..
Sen yağmuru seversin diye çok ıslandım.Bana baharlar toplasan ne olur sanki !

Gül patlamış dudaklarında benim ağzım bir kere bile kalmadı! Yani dokundum bir kaç kez tamam, ama bir sabah benimle uyanmadı
Bu kadar romantik olmamalı.. Doğru adem dolmamalı ..
Nasılsa insan değil gönül telindeki notalar susmalı..

Bebeğim senin için nasil dualar ediyorum bir bilsen.
Beni hissediyor duyuyorsun biliyorum ne olur bırakma beni.
Sen cennetimi yaşattın gelişinle gidişinle cehennemi yaşatma miniğim.
Dualarimin karşılığısın çok bekledim annem seni.
Ödüm kopuyor sana bir şey olacak diye.

Ne olur gözyaşıma boğma. Terk edip gitme beni.

Seni çok seviyorum, sen yeter ki iyi ol ben tüm sancılarıni çekerim bebeğim.

Karşıma çıkmayın..
Benim için öneminiz yokken beni önemli görmeyin.

Seninle gorusmek, ya da barismak gibi bir ugrasim yok. Sadece artik bir kesinlige ulasmak istiyorum. Ne oldugunu bileyim. Gururumu bir kenara birakip, egolarimdan arinip, sana son bir insanlik ve adim atiyorum. Artik adim mi atarsin, geri mi durursun bilmem de... Umarim sana atacagim mesaj sonrasi kendini nimetten saymaz, artistlik yapmazsin. Ne bicim insanmissin anlamadim ki zaten.

Yeni ilişkiden korkuyorum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu korku nasıl geçecek. Çok tedirginim.

Cehennemimi yaşayacaktin bana meleğim. Dünya yıkıldı altında kaldım.
Neden bıraktin beni.
Yüreğim yanıyor.

Normal bi insan gibi davranmalıydın. Anlık sinirle yaptığın şeyler hem karşındakini üzmene sebep oluyor hem de ilerde pişman olmana. Yaş ilerledikçe beklenen olgunluk neden erkeklere işlemiyor. Eğitimlisinden eğitimsizine hepsinde kişisel bi bozukluk var. Ya da hepsi beni buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…