Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Napıyon la şerefs*z?
Sana posta koyduğum için içim çok rahat, şimdi şeytan dürttü bakayım dedim instagramına. Resminizi görünce içim kinle nefretle doldu. Yanındaki kıza üzülüyorum. Hiçbir şeyden haberi yok. Yazık oluyor ona. Eğer Allah'ın sevgili kuluysa kısa zamanda senden ayrılır. O meymenetsiz suratını gördüm iştahım kaçtı bak. Köfteler çok güzel olmuş ama yiyemedim. Senin de böyle iştahın kesilir bir gün umarım. Gerçi yok kesilmesin öyle koca göbekli kal. Bana demiştin ya sendeki gurur onda yok diye, o yüzden böyle mutlusunuz. Ama sen mutlu olama İnşallah.

Boyle en iyisini yaptik. Baska turlu olmayacakti. Iyi ki yaptik.

Sanki ben doğduğumda sen, gökyüzünde beni sabırla bekleyen bi yıldızdın.

depresyonadayım...sayende devamlı dıbe ınıp ınıp cıkmayı ögrendım..yorgunumm....dıplere ınıp hıc cıkama ınsallah sen de....essogluesseekk...

İçindekileri dışına vurabilsen her şey daha bir iyi olacak sanki

Farkında mısın? Bu minicik şey bize çok huzur getirdi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Hayırlısı ile de evimize yerleşelim...

Ya batacağız ya çıkacağız; hadi bakalım.

Yaptıklarına tahammülsüzlüğüm artıyor.
Yahu ne demek ucuz yerleri hiç beğenmiyorsun bakmıyorsun?
Elini vicdanına koy birazcık ya. Bir dediğin bi dediğini tutmuyor.
Bütün çarşıyı gezdik bir şey yok diyen sensin.
Büyük yerlerden çok mu bir şey beğenebildim, bir şeyi beğenirken fiyatına göre de beğenmiyorum.
Biliyorum ki orada benim tarzımda bir şey yok, hiç olmadı şu zamana kadar neredeyse kaç kez gittik.
Aman be deyip geçebilsem keşke sana.
Sonra da gönül ayrı yaşamak istiyor, evet istiyorum böyle saçma sapan şeyler duyacağıma kırılacağıma...

Kızacak yer arıyorsun. İşte bu kadar basit!!!

bana ne kadar hakaret edersen et ve ne kadar haksız olursan ol seni sevmekten hala vazgeçemiyorum..

meleğimmm,bugün..............

Aylar oldu ne yaptığını anlamadım. Kararsızsın anlıyorum. Problemlerin var. Ama ben artık seni istemiyorum. Bunca ay oldu kararını veremediysen artık verme. Ne demiş şair: '' iyi şeyler birdenbire olur, fazla bekletmez insanı ''

Git gide daha da sabırsızlanıyorum koca adam. Bu ayrı geçirdiğimiz son doğum günlerimiz olsun, olmaz mı?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…