Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayat arkadaşım,eşim herşeyim,
seni üzmek hayatımda yapmak istediğim son şey,birlikte çok şey yaşadık kızımız doğduğunda ve her adımımda en büyük ve tek desteğim sendin sensin.annen ve ablan bana haksızlık yaptığındada yanımda hep sen vardın .onlarıda benide kırmamak için hep arada kaldın.ben annen yüzünden sinirden yere yığıldığımda okadar çok ağlamıştınki ilk kez seni ağlarken görmüş ve hiçbişeye değil sadece sana üzülmüştüm.çok değil 1 sene geçti sırf seni üzmemek için annen ve ablanla konuşmaya devam ettim.sen bunu benden hiç istemedin oysa.bunu yaparken içimden artık sorunları sana yansıtmicama söz verdim kendime.ama bugün görüyorumki okadar çok şey birikmişki içimde.annene sorun çıkmasın diye bişey demediğim zamanlarda sana dert yanıyorum çünkü en ii dostum sensin bu hayatta.sonra herdefasında sen bi durgunlaşıyosun ve ben kendimden nefret ediyorum çünkü seni üzdüğümü hissediyorum.sen yine yok canım üzülmedim desende,ben senin yüreğini biliyorum.neolur üzülme.söylediklerimi ciddiye alma.sinirim geçince unutuyorum herşeyi.annendende nefret etmiyorum inanki .canımsın neolur umursama üzülme hiç hiç hiç.seni çok seviyorum

dün ve daha öncesinde beni bağırlarına basan ve sıcakkanlılıkla aralarına alan aileme sevgilerimi gönderiyorum...

Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki.
Her zaman var , hep var , hiç bitmiyo
Kimi zaman içimden dolup taşan nefret , kimi zaman yere göğe sığdıramadığım sevgi .
Durup düşünüyorum bazen o kadar canımı yaktın ki 1.5 sene içinde görüp geçirmediğim şey kaldımı bilmiyorum.
Öldümü kaldımı diye kendimi paralayıp sabahlara kadar "Allahım sen onu bana bağışla" diye dua ettiğim gecelermi dersin,telefonda zırıl zırıl ağlamalarmı,bu sefer bitti dediğim halde resimlerine sarılışlarımmı.Daha neleer neleer.Salak desen değilim,kör desen hiç değilim neden hala sana deli divaneyim bi anlasam.Kızıyorum,bağırıp çağırıyorum,sölemedik laf bırakmıyorum biraz zaman geçsin hepsi uçup gidiyo karşıma çıksan kendimi tutamam atlarım boynuna biliyorum.Baştan sona zararsın bana ama yok işte elimden birşey gelmiyo bir deli tutkusun ki bitip tükenmiyosun.

susuşlar
kendi suskunluğumda huzur depolayıp güçlenmeye çalışıyorum
aşmam gereken bir durum daha kaldı

hayırlı ugurlu olsun
ihmal etme beni fazla gebertirim seni:mymeka::mymeka::mymeka:

uleee varya bi evlenelim seni de kendimide 1 ay dışarı salarsam nolim-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…