nereye gidersen git burnuna kokum gelsin, gozlerine anilar.. hangi kiza sarilirsan beni hatirla kimi opersen de..
beyaz montlu biri gorursen o mu diye kos pesinden telefon caldiginda keske o olsa de..
beraber ritim tuttugumuz sarkilari tekrarla icinden.. hadi kos hatirlamamak icin beni optugunu yagmurda..
gittigimiz her semtte animiz var.. hadi kimle gecersen gec gozlerin dolsun..
sen bu kadar aniyi herkesle yasayamazsin.. hadi unut kolaysa...
Ben galiba senin sevgine layık değilim..Sana yetemiyorum aşkım.. Kaç kere denedim kendimden soğutmak için ama olmadı, sen aşkı yaşıyosun ama ben ne yaşıyorum inan ki bilmiyorum..Sadece seni istiyorum, evet kopamıyorum, ama aşk değil bu..
you-know,beni arkadaşlıktan silmişsin,sebep ne bilmiyorum..Durduk yerde..
ben de seni sildim canım...Özel mesaj yazamadığım için buraya yazdım.Durduk yerde bu tarz şeyler yapanlarla arkadaş olmasam da olur...kaydirigubbakcemile2
Farklı yerlerden bakıyoruz yine
Hayatına direk girip alt üst etmicem
Sana artık zarar vermek istemiyorum
Ne kadar beklenecekse o kadar beklerim
Şuan için sadece o paketi göndercem
Hepsi bu.
Ne gerek vardııı aşkııım diyemiciiim :))
Çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim hem de hiç beklemediğim bi anda beni külüstür opel merivadan kurtardın heem :))
Hem de çok istiyodum ne zamandır da söyleyemiyodum teşekkürler bitaneeeemm :))
veee biliyomusun ömür boyu bir yumruk gibi içimde saklı tutacam o anı şimdi sana sarılsamda öpsemde aslında bir yanım hep itecekkkk
değişirmi bu duygular bilmem değşirse yine yazarım amaaa yapmak zor yıkmak kolay dersin ya hep,,,,,yılların birikimini bi anda yıktın şimdi toplamaya çalışıyosun bakalımmm
sesizz kalıcammmmm hep sessizzzzzzzzzzz sessizliğimi dinle çığlığımı duy diyee