Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşim çok yorucu yaaa daha 3 gün oldu ama perişan oluyorum
Canım babam hemen de yoruluyorsan çık gel diyorsun
Sen böyle dersen ben sana güvenirsem nasıl yol alıcam
Yok yok sabır sabretmeden ne yapacağımı göremem bilemem ki

Bugünde aksilik telefonumu unuttum iş yerinde ofofffff

Ben de sana whatsapptan yazmıştım amaa aaa... Unutmuş telefonu bu kız! :O

Yazma demeseydim iyiymiş sanki, hoş yazar mıydı demesem de? Böyle belirsizlik daha kötü.

Canım kadar sevdiğim ama hakkımda yanlış düşünüp beni çoook kıran o sözü söylediği için gurur yapıp konuşmadığım kuzenime gelsin
Bizi çekemeynleri haklı çıkardın . Beni kırdın. Dostluğumuzu bitirdin. mutlu oldunmu ! Geber emi

Seninle tanışmış olmak bela mı olacak yoksa mutluluk mu?!
Aklımdan hiç çıkmıyorsun ya. Ne fena bi şey bu. Çok karışık duygular içindeyim.

Beni en ufak şeyine büyük tepkiler vermeye itiyorsun, tahammülsüzleştiriyorsun.

Son fotoğrafını beğenmedim. =(
Ama ne diyorlar, ilk başta çirkin bulsak bile sonradan aşık olabiliniyormuş. =/
Belki ben de severim. Çok gelgitli oldum yine. Bi yukarıdaki mesajıma bak, bir de buna bak. =Sssss

Sensizlige bi sayfa actim mutluluk icin...artik hayirlisini diliyorum kendim icin..sonsuz tskler sana ziyan olan bi ask icin...yazik ettin be saskinim bize..simdi o seni benim seni sevdigim kadar sevicek mi saniyorsun??yaniliyorsun iste...baksana evlendin gittin hala benim aklim sende...ask filmlerinde olur ya iste oyle sevmistim..simdi esin mi seviyor ben
mi seni en cok??yaniliyorsun ama is isten gecti
secimini yaptin..olan bana oldu ne acikiii

sabah gözlerimi açıyorum daha yüzümü yıkamadan seninle karşılaşıyorum koridorda, sonra hazırlanıp evden çıkıyoruz beraber. gün içerisinde dersten her fırsat buldugunda beni arıyorsun, dersin biter bitmez yine arıyorsun, şuraya gidiyoruz hadi gel diye. geliyorum yine beraberiz, didişiyoruz, konuşuyoruz, gülüşüyoruz. biliyorum kıskanıyorlar da bizi..
sonra herkes evine dağılıyor, alışverişi yapıp eve geliyoruz beraber, doğru mutfaga yemek hazırlamaya. sen yapıyorsun ben yardım ediyorum sana, beraber masayı hazırlıyoruz, oturuyoruz yiyoruz. hep bi gülümseme yüzümüzde.
sen bilgisayarda takılıp ben tv de bakınsam bile hep bi gözün benim üstümde görüyorum. üşüyorum diye diziyi yarım bırakıp battaniye seriyorsun, çayım btiyor hemen fark edip yenisi koyuyorsun. ne zaman telefonumu elime alsam kim yazdı diye tepemde bitiyorsun.
yatagımı yapıp beni yatırıp öyle gidip yatıyorsun yatagına. ama soran olunca kankayız diyorsun. be adam sorarlar sana, hangi dostuna bakarken gözlerin öyle ışıldamış, hangisi için her saniye yanında olsun diye bahaneler arıyorsun, hangisinin yüzüne bakıp da gözlerin dalıyor?
bak bugun arkadaşın bile dedi bu çocuk seni çok seviyor belli diye, ama sen görmüyorsun.. ya da görmek istemiyorsun, birlikte olmamamız için milyonlarca sebep olduğu için.
keşke olumsuzlukları değiştirebilseydik, madem değiştiremiyoruz kabullenmek lazım.
selam olsun o zaman sana gönlümün uyuzu, canım kankam..

Hep sevecekmiş
Bir de çok bencilmişim, peh...
Hem güldüm hem sinirlendim şimdi durduk yere, nereden esti de baktım bu mesajlara.

çok çalışmalıyım ikimizde çok çalışmayız...
istediklerimize ulaşmak için sevdicekkk

ah be anneee !
ağzından çıkanı kulağın duysun
nasıl bu kadar patavatsız olabiliyorsun
hem de yanlış düşündüğünü hiç düşünmüyorsun
her şeyi sen biliyorsun sen haklısın öyle mi?
öyle değil işte ama off of bu yaştan sonra da değiştiremem ki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…