Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sahip olduklarım için şükrediyorum ve sevgili eşim, ailem dua ediyorum sağlığımız ve huzurumuz için.

Anne senle bir şey paylaşılmıyor..
Kesinlikle paylaşılmıyor..
Gayet normal bir şey söylüyorum, var olan bir şeyden bahsediyorum.
Her lafımın altında kötü bir şey arıyorsun...
Sayende huni alacağım bir tane!!!

canımın yangınından ölüyorum. bi ciğeri bıraktım, hayatta kalmaya çalışıyorum.

dünyanın en güzel şeyi, en büyük aşkı olarak gördüğüm adam; sen, gittin. seni etkilediler, başardılar. benim aşkım kazanamadı. çok canım yanıyor. keşke hep aşkımız baki kalsaydı.

Başka ne olacaktı sanki. Benim gibi sevgine sahip çıkıp yıllarca tek bir insanı sevip onun yolunu mu gözleyecektin
Çok saçma
Senin olan her şeyi atmaya karar verdim
Sadece o ufak şey kalıcak
Seni kalbimden de atmaya karar verdim
Yeni eve taşındığımızda her şeyi geride bırakmış olacağım
Sadece yeni hayaller ve umutlar olacak içinde sen olmayacaksın
Hala canım yanıyor bir başkasıyla olacağımı düşünmek hala çok acı
Kaderim böyleymiş

Annecim; tipsizin teki olan şu çocuğa,
sırf ailesi iyi, dürüst ve çok iyi bir işi olduğu için "yakışıklı" deyip,
beni etkilemek adına kurduğun cümleler işe yaramaz.

Fiziksel çekim yoksa ben napiim onun ailesinin iyiliğini, dürüstlüğünü, parasını, kariyerini?

Çok istiyorsun ve babam da istiyor biliyorum ama üzgünüm.
Sizi memnun edemeyeceğim bu konuda.

Hele ki aklımda başka biri varken...
Bir saniye bile oradan çıkmazken...
İmkanı yok!

evet zamanında sana karşı bişeyler hissettim. ve sırf senin için okula büyük bi zevkle gelmeye başlamıştım bi saniye seni görmenin bile benim için değerini bilemezsin. ve biliyomusun seni koridorda gördüğümde bacaklarım titredi duvara dayanmak zorunda kaldım
ve yine biliyomusun o gün arkadaşıma senin masana oturmasını asla ben söylemedim o kendiliğinden oturdu çok şaşırmıştım bende. sana adımı duyurmak için neler yaptığımı hatırlayınca gülümsüyorum ben hala
biliyomusun sonrası olmasa da ben o zamanlara dönüp o günleri yaşamak isterdim.

gerizekalinin önde gidenisin, kendini ne saniyorsun?

o cit cit sari saclarin bir gün elimde kalmadan, uzaklas benden..yoksa bütün hincimi senden cikarabilirim..
satasacak yer ariyorum gercekten, özel hayatim zaten yerlerde, bari is hayatimda bir huzur bulayim!

Gerçekten seninle buluşmak is-te-mi-yor-um!

Ama mecburum. Bunu biliyorum.

Beyaz çikolatalı mochadan sonra çin yemeği de ısmarla hiç olmazsa. =D
Bu ihtimal beni mutlu ediyor.

Kulakların degıl kalbin çınlasın... içine otursun bişeyler canın yansın....

Meleğiiim gün geçtikçe büyüyorsun , ara sıra midem de bulansa sen benim CAN'IMSIN... özlemle bekliyorum seniiii

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.

İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.

İnsan iki şeyi unutamaz, sevdiğini ve onun yokluğunu. İki şeyi de asla saklayamaz; Sarhoşluğu ve aşık olduğunu.

Ayyyyy ne salaksın ya!
Trafikte can çekişiyorum senin yüzünden!
Bitse de gitsek! Bayılacağım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…