Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anne benimle uğraşma, yalvarıyorum uğraşma artık, niye her şeyim batıyor sana?
En ufak normal bir şey bile batıyor.
Hiç ağzımı açmayım mı, niye her söylediğime en ufak en basit en alakasız şeye mana buluyorsun.
Sürekli böylesin, laf etmek kızmak azarlamak için yer arıyorsun ve ben bir gün hastanelik olacağım!

Bir başkası sana yapsa kıyamet kopar, sen yaparken niye normal geliyor tüm bunlar?
Sürekli bir şeyi nasıl söylesem de mana bulamasa diye mi düşüneyim?
Sana her şey serbest, başkası yaparsa suç...
Tek iyi niyetli düşünen sensin. Hadi dışarıdaki insanlar neyse, bana bu dediklerin ne?
Evde rahat olmam gerekmez mi, bir şey paylaşamam mı?

Beni en ufak lafını azarını kaldıramayacak dereceye getiren sensin, hiç bir şey paylaşamayım hiç bir şey söylemeyim hep sana itaat edeyim dimi?

Haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden
Bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden...

Az önce bana yazdığın ufak bir not buldum ne kadar salakmışsın ya DD
Gülmeden edemedim okuyunca hüzünlendim aynı zamanda
Bana aldığın her şeyi tek tek yok ediyorum
Ama o küçüklük resmini atabileceğimi sanmıyorum
Neyse bir süre daha dursun belki sonra şapşal şey o zamandan belleymiş ne kadar gıcık olacağın

Çooook pişmanım buluştuğum için.
Kendimden tiksindim.
Sana kavuşsam bir an önce!
Aklımda sadece bu vardı tüm gün, o salakla beraberken.

Biri beni durdursun yoksa seni cok ozledim seni seviyorum diycem
Ne vurdum duymaz yaa nasil basariyorsun bunu

Nasıl bakışlar bunlar yarabbi. İnsanın gözlerinden içeri girip kalbine akıyor. Nasıl aşık olmayayım. Altın oran denen şeyi onun için bulmuşlar sanki. İnsanın yüzü gözü bu kadar mı düzgün olur. Giydiğini bu kadar mı yakıştırır. Bu kadar mı zeki olunur. Dışardan bakınca her şeyi süt liman görüyor da, içerde ne fırtınalar kopuyor bilmiyor.

Küsmedik değil mi?

Öpsem barışır mıyız?

Bak herkesi öpmem ha, değerini bil.

Yarın çok güzel olacak benim için güzel bi deneyim belki de harika bir yol..

Sayende bu huyum..
Varsa da azaltabilirdin..
Bari şimdi anlasan bir şeyleri, dönüp kendine bakabilsen.

Yine öküzlüğün tuttu.

Hepiniz s..tirin gidin hayatımdan!!!
En iyisi bu!
Nedir bu erkekler üşüşmüş başıma!
Niye çekeyim???? Niyeeee???

Affedilecek ve affedilmeyecek hatalar vardir sen affedilmesi zor hatalardan birini İsledin ,yaptigini Allah affedermi bilmiyorum ama benim hayatima cizik atip hayatimi mahveden insani benim affetmeyecegim kesin , simdi buyudum o zaman kucuktum elim kolum tutmuyordu onumdeki insan kalabaligina basimi eymek zorunda kaldim birakildim .
Kelimenin tam anlamıyla masumlar oturdu para kalktı konustu , yasimdan olgun gosterdigimi soyluyorlar bilseler ki icim 70 !
Nereye kacarsan kac nereye gidersen kime siginirsan sigin benim vebalim senin o pis boynunda olduktan ben sana hakkimi helal etmedikten sonra allah sana o gun yuzunu gostermicek insallah , kinim sadece seni yetistiren anana babana !

Böyle uyunur mu be adam!
Erkek dediğin horlar diye biliyodum evlenene kadar.
Çünkü babam evi inletirdi horlamasıyla..

Ben senin her gece nefesini kontrol ediyorum.
Çok güzelsin... seni izlemelere doyamıyorum. Bi uyusa da izlesem diye bekliyorum. Pis aşığım sana he !
Kıymetini bil, döverim !

Uff... Ne acikli... Ne buruk...
Hep aklima geliyorsun. Gecen sene bu zamanlar, gecen yil Turkiye'ye gelecegim ve gorusecegimiz icin olusan heyecan ve mutlulugum... O gun sayislar... Turkiye'de gorusmemiz, benim kosa kosa oralara gelmem. Havaalanindan direk size gelmem, yilbasini birlikte kutlayisimiz, ertesi gunu cikip gezmemiz, sohbetlerimiz... Seni ne cok sevmem... Acikli bee. Dusununce ici burkuluyor insanin. 2.5 ay sonra tekrar Istanbul'da olacagim. Artik gorusmuyoruz. Anilarim sensiz olacak bu sefer. Bakalim orada ne hisler icinde olacagim. Eksikligini gayet hissedecegim. Ben ne kadar direnmeye calissam da biraz buruk gececek biliyorum, arkadaslarim ve diger sevdiklerimle teselli bulabilmeyi umuyorum. Keske o eski zamana donebilsek ben oradayken dimi? Senin de icin burkulacak ben oradayken gorusmedigimiz icin, biliyorum. Cok yazik oldu cok...

Bu topige gecen sene Kasim-Aralik ayinda yazdiklarimi okudum. Heyecanimi, mutlulugumu nasil da anlatmisim. Sana olan ozlemimi filan... Icim eridi, bitti. Okudukca o gunler canlandi gozumde, gulumsedim, ama icim de burkuldu iste. O duygular, o heyecan ve mutluluk cok guzeldi. Artik olmayacak, ne kadar aci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…