Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mafoldumbenmafoldumben
Çoook kötüyümm.. Seninle konuşmaya ihtiyacım var.mafoldumben
Sana da anlatmak istiyorum olanları.mafoldumben

hayatının seçimini yap; ya asi ve rahat ya da canayakın ve hanım

..unutmadan...herkesin beni sevmesini hicbir zaman beklemedim , hicte kotu bir insan olmadigimi gayet iyi biliyorum,dogrusuyle, egrisiyle ben buyum iste.......

Az kaldı ,çok az...kaydirigubbakcemile5 Sevinenler de olacak,üzülenler de...boshayallersmile

cok acayıp sınırlıyım sana cok hemde
ınsallah Allah benı sana ozletır
ınsallah gormek ıcın yanıp tutusan sen olursun

Seni şimdiden özledim.
Sayılı gün çabuk geçer derler ama hadi bakalım.

uyumak ıstemıyorum
bu gece benım gecem bu gece benım gecem cama vuran her damlada
senı hatırlıyorum ve sana susuzluyorum

kiskanc sevgilim benim yaa...bazen sana kizsam mi kizmasam mi inan bilemiyorum...inan sadece kendini bosyere üzüyorsun...askim benim ya cok seviyorum seni....:asigim:

Son düzenleme:
Bitti dedigin an soguk davrandim ya bak bu kadar kolaymis diye yanitlamisdim sana...göründügüm kadar güclü degilim gidisini kabullenmis gözüksemde seni daha ilk saniyede deliler gibi özledim bütün gün resimlerine bakmakla geciriyorum sesini cok özlüyorum hele o gülüsünü...keske savasmayi deneseydin cekip gitmek yerine bana geri dönmeyi öyle istiyorumki bi yandanda belki gercekdende gitmeli diyorum önceleri nasil seninle yatip kalkiyorduysam hala ayniyim ben hala sendeyim sen benden gitmis olsan bile hala H harfini tasiyorum heryerde biliyormusun sanki herkezin icine dogmus sen beni birakip gittiginden beri herkez seni sorar oldu bana O nasil diyorlar bitti gitti diyebiliyorum sadece nedenini söyleyemiyorum bile bilenlerde baskasi vardir diyor sevmemis demekki diyor gercekdende sevmedinmi? gercekdende baskasimi var? bu sorularla yatip kalkiyorum seni düsünmek yerine resimlerimize bakiyorum yazismalarimizi okuyorum konusmalarimizi hatirliyorum bütün günüm seninle geciyor bu ara sensiz tek an yasamiyorum ama en cok zoruma giden ne biliyormusun ilk begendigim cocukluk olan askimin ilk askim olmasindan sonra cekip gitmesi degil ilk kez beni herkezin agliyarak görmesiydi...

ardindan sadece bir sigara yakdim, öyle bir cekdimki dumanini icime sanki son kez nefes aldim

unutma gece gözlüm unutma sen benim ask ararken buldugum degil hic unmadigim anda asik oldugumdun sana hala ilk günkü gibi asigim:a015: umarim bensiz cok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…