Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok kırıcısın, kibarım sanıyosun ama çok kabasın.
Seni çekiyorum ama mükafatı ne zaman?
Sen nasıl bişeysin ya ????

Son düzenleme:
Nede Güzel Gülüyorsun Şuan Karşımda..

Tatile Mi Çıkıyormuşuz Sevgilim :asigim:

Canım aşkım
Hayatıma girdiğin günden beri çok şey değişti. Sende de bende de ama iyi ki seninle beraberim. Seni çok seviyorum.
Beyzadem.

keşke biraz sahiplenseydin, değer verseydin ve senden beklediğim "seni seviyorum" lafını bazen söylemeyi akıl edebilseydin, belki de herşeyi bilerek yaptın, beni kendinden uzaklaştırmak iyice soğutmak için. seni tanıyamıyorum artık, nasıl bir insana dönüştün çözemedim, hiç aklıma kötü şeyler getirmeyim diorum ama gözüme gözüme sokuyolar olanları , ne halt yediysen çıkıyor bense üstünü kapatmaktan onlarla karşılaşmaktan hep korkmuştum.. tüm korkularımla yüzleşiyorum galiba artık sadece 10gün kaldı ..herşeyin hayırlısını diliyorum allahım lütfen yardım et bana lütfennn :Saruboceq:

şuan çok hastayım senin haberin bile yok tek istediğim bu akşam ara sevgilim Askerim nolur ara çok iyi gelicek bana bu hissediyorum aramanı bekliyorum çaresizce............

Evet evet, hatırladım o espriyi...:roflol:

Çok tatlısın ama sen sevdalım...
:asigim:

aramızda ne var hala çözemedim :kedi:

ama iyi bişeyler olduğu kesin opuyorumnanaktan

geel senin kimseye uzatamadığın elinim ben :asigim:

aşkım ya bu kadar romantik olmaya devam edersen artık sensiz nefes alamaz hale gelicem.......
seni ben tahmin bile edemiceğn kadar çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…