Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesele ne giyidiğim değilmiş
mesele kıskandırıyor oluşummuş
bla bla bla..

sabah sabah ağzını burnunu kırmak istiyorum.

Canım...
ben seni unutamıyorum birlikteyken seni sevdiğimi söyleyemedim şimdi bir fırsat olsa da haykırsam dünyaya seni sevdiğimi... yokluğun içimi acıtıyo ruh gibi dolanıyorum ortalıkta amaçsız çaresiz...

Sence yolun sonunda mıyız
bir şansı daha hakketmiyor muyuz ?

Aşırı heyecanlıyımmm.
Düşünmemem gerek.
Derinlere inmemeliyim.
Boyut atladık artık. =O =))

senin yüzünden kocaman bir ülkenin bütün insanlarına ön yargılı yaklaşmaya başladım.. neredeyse 5 senelik arkadaşıma "la yoksa " modunda yaklaşıyorum.. Ama bak ilahi adalet ne güzel buldu.. asla o kadınla çalışamam, ölürüm, biterim diyordun.. al işte sevmediğin ot misali burnunun ucunda bitti.. Sana dirhem acımıyorum, inşallah mesai saatlerini sabaha kadar çekerler.. oh iyi oldu, güzel oldu.. olan da benim tek sıkımlık güvenime oldu.. topla toplayabilirsen..

'Meleğimmmmmm' diyen dillerine kurban olurum ! =))
Boylu poslu yakışıklı erkeğim benim =)
Bi dediğimi iki etmiyosun ya o hallerine bitiyorum
Ne desem anında yapıyosunnnn seni seviyorummmmmm

Ne nedir hala çözmüş değilim.Anlam karmaşası yaşıyorum

Sana da uzuluyorum aslinda. Ne de olsa dusmanim degilsin. Kotulugunu isteyecek degilim.

Kim girerse girsin hayatına,sen artık hep eksik kalacaksın ... Çoğun bende senin,elinin sıcaklığını aldım,sarılışındaki sıkma payını,kökünü aldım sen uyurken ... Bn senden sabah uyanışlarını aldım,iyi geceler öpücüklerini ... Sen şimdi kime tam kalabilirsin ki ? Anlamıyorsun değil mi ? Ben senin gözyaşlarını aldım,artık hiç kimse için benim kadar üzülmeyeceksin ... Ne yaptım biliyormusun ? Senden geriye bir sen edecek kadar bile sen bırakmadım ...

O yüzden artık hep eksik kalacaksın. Kalbi dışarıda unutulmuş bir vücutsun artık ... Nefes Alman önemli değil, asla tamamlanamayacaksın !
(biyerde gördüm hoşuma gitti )

Seni çok fena yaparım çocuk! Bir sürü öpücüklere boğarım seni! Isıracağım da kesin!
Seviyorum çünkü.

Canın sıkıldıkça boş yere azarlar durursun anca, laf söyleyince de işine gelmediği için kötü ben olurum. Bir de alakasız konuları öne sürersin üste çıkmak için. Ne güzel valla oh, daima haklı olmalısın sen.
Sen bana diyorsun ya hani, sen yap bakayım dışarıdan birine böyle, gereksiz yere azarlayarak bir şey söyleyebiliyor musun? Kimse yapamaz haliyle en yakını gibi rahat davranamaz, ama bana diyen sensin, sen yap bakalım oluyor mu? Hayır bunlar küçük şeyler bir de, insani şeyler, bu kadar olmamalı, saygı lazım biraz, ben neyim, ezesin diye mi varım ben?

Twitter 1 haftadır rezil durumda facebook anlık kopuyor
biz bu hataları yapsak burnumuzdan gelirdi adil davranın be hat....

nankörlük genimizde var...

Duygularımı ifade etme konusunda beceriksizim, cesur değilim.

Bir şeyler beni tıkıyor.
Ama içimden geçenler o kadar güzel ki.
Çok büyük bir sevgi var.
Yani birini cidden çok sevip ona bu durumu yeteri kadar belli edememek mümkünmüş.
Canımsın sen benim. Aşksın. ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…