Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi ses bi insanı nasıl bu kadar mutlu edebilir yaa uçmak istiyoruuum

Kaç gece daha tuketmeliyim sevgime inan diye dua ederek gibi geçireceğim. Kaç gece daha adın dilimde dalmaliyim uykuya. Şöyle adam sen inan diye kaç satir daha karalamaliyim gönül defterime sana dair cümleleri...

22.12.2014 16.21

Ağlayamadım yine.
Neyse... Hiç konuşasım yok seninle şu an.
Soğuk cevaplar vereceğim sanırım biraz.

Sırf karşı geldim kendi düşüncelerimi söyledim fikirlerimi savundum diye terbiyesiz oluyorum, işine nasıl gelirse.
Tabi hep olumlu olmalıyız sana karşı, itaat etmeliyiz! Saygı çocuğun neyine?

Son düzenleme:
Seninle sohbet etmek keyif verici hem sarıldığında huzuru da getiriyorsun.

Seni çççoookkk seviyorum çookk!
Bundan dolayı bazen nefret besliyorum incindiğimde.
Bu da aşkımın saflığındandır. ^.^

Bunu yapan binlerce insan var, senin kadar laf etmiyorlardır...

hem suclusun hem ben mi aricam..
yemin ediyorum canıma tak dedirttin..... ama özledim, ara, üzülüyorum..

hastaymıssın da dün öğrendim yaaa içim içimi yedi senin yanına gelmek için.
ama kızgınım o yüzden de taylot getirdim sana iç diye ama yanına gelmedim burnun sürtsün diye.

ama özledim
çok seviyorummmmmm

Tencere tava herkes bi hava...

Kendi ailemden bunlari görmek sasirtti beni! Yakinken iyisin güzelsin, uzakken varligini hatirlayan yok... Bende sizin gibi ailenin...... Kimse kusura bakmasin deger verene deger vericem bundan sonra !
Incelik tek tarafli olmuyor, daha dogrusu bi yere kadar, insan bi tatli söz, bi hatirlanmak istiyor haliyle ! Ama dedigim gibi umrumda degil kimse bundan sonra!

Hassasligim hamileligimden kaynaklanmiyor eminim! Sadece herkesin gerçek yüzünü görüyorum yavas yavas!

Ben sürekli kıvıran bir insan değilim, çoğunluğa benzetmeyin beni!

Yahu acil kan araiyosun anladim da biz farkli sehirlerdeyiz beni grubuna ekleme amacin ne! Neyseki bulunmus sormadim sormami bekleme zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…