Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Söylesem direkt büyütüyor damgası yerim, kendi evhamınızdan ötürü..
Söylemesem, kötüleşse bu sefer yine evhamınızdan ötürü niye söylemiyor olurum..
Dengesizleştiriyorsunuz insanı.

Minnoş sen daha erik kadar, 3 cm bile değil misin? Ama kocamansın hayatımızda. Baban geçen elma kadar olmuştur di mi dedi babacığın tüm kdın doğum bilgilerini unutmuşa benziyor. Bizden ayrılma olur mu? Yerinde huzurla büyü

Bugüne kadar engellediğim tek üyesin.. Ciddi anlamda rahatsız olduğunu düşünüyorum, kusura bakma daha fazla tahammül edemedim..

Şu an hislerim dorukta. Çok aşık bir hal içindeyim. =))
Seni çooookkk seviyorum! =)

Beni kıskanıp arkamdan demediğinizi bırakmadınız , beni işimden soğuttunuz , ağlattınız !
Şimdi de ne hikmetse rol değiştirip benim 'melek gibi , süper bi insan' olduğumu söylüyormuşsunuz !
Hahah çok komiksiniz gerçekten =)))
İçten içe hala beni çekemediğinizi ben ve çevremdeki herkes farkında .
Gerek yok böyle laf oyunlarına !
Muhatabım asla olamazsınız .

Senden beter durumda olanlar bu kadar laf etmiyordur.
Sanki dünya başımıza yıkılmış gibi tepkiler veriyorsun.

Aksi olan sensin, sen böyle oldukça aksilikler artıyor.

Kafam çok karıştı.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?
Teker teker gelseydiniz. Bi geceye bu kadarı fazla. Ooofff!!

Eğer bir konu üstünde konuşurken ya da bir şey rica ederken cevapsız bırakılırsam o saatten sonra beni ilgilendiren konudan ziyade cevapsız bırakılmak oluyor, ha sürede veririm genelde(duruma göre), bir iki gözlemlerim, sık sık olması da ayrı bir sıkıntıdır(kişiye de bağlı biraz) :) Nezaketsizlikten nefret ediyorum.
Bilerek cevap verilmediğini ya da özensizliği anladığım an karşımdakine sinir olduğum andır...

Tüm gerçekliklerden kaçıp sen, ben ve bebeğimizin olduğu bize ait mutlu bir yuva kursak olmaz mı?

En gerçek, en büyük, en şahane aşkım sensin annemmm!! Hayatımın anlamısın.
Her şeyimsin!

Bu kadar kontrolcü müdahaleci baskıcı olmasanız keşke. Özel hayatıma müdahale ediyorsunuz resmen, saygı yok... Öylesine bunaltıyorsunuz ki, rahat yok... Belli bir zamanı beklemem gerekiyor tam anlamıyla kendim olmam için.

Ölsem yine bana kızacaksın heralde.
Hey Allah'ım...

Yahu.. Delireceğim... Bir şey olsun mu diyorum ben, "bir şey yoksa boşuna gitmiş olacağız" ne demek ya? Olmasın zaten bir şey, ben olsun mu diyorum? Bir şey varsa sorun asıl ve bilinmeli, yoksa değil. Düşünmektense giderim, ne var bunda? Ben ciddi bir şey olmadan evham da yapmam sadece temkinli davranmaya çalışıyorum.. Siz evhamınız yüzünden bana sarıyorsunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…