Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen şimdi kafanın rahat olduğunu zannediyorsun ya .. o pokunun üzerinde oturuyorsun fark edince geç olacak.

Sorunlarının çoğunun kaynağı sensin de kabul etmek istemiyorsun!
Böyle olacağını bilseymiş istemezmiş.. Keşke istemeseydin o neyse de.. Sorun sensin!
En çok bana gösterebiliyorsun bu hallerini işte, başka birine böyle kontrolcü, diktatör davran bakalım izin veriyorlar mı? Ben de izin vermek istemiyorum baskıladın eskiden ama artık karşı gelirim ve geleceğim de, son derecede haklıyım, saygıya ihtiyacım var benim de! Bazıları hallerime o baskılamaların neden oldu...
Her zaman sen haklısın biz suçluyuz, en iyi sensin hepimiz kötüyüz..
Alakasız alakasız şeyler çıkarıyorsun ortaya üste çıkmak için.
Öyle bir söz var ki dilimde, beni öylesine zorluyorsun ki, ama ben çıkarmamaya gayret edeceğim.. Hoş çıkarmasam da hiç yakın olamadım sana!

Daha ne denebilir ki size ruh hastaları

9 dakika !!
Belki sabrımın hududu,
Belki tamammülümün sınırı,
Ya da senin değişinle nirvanada ki egom,
Belki de bencilliğim..
Şimdilik bilemedim...
Sadece özür dilerim!

Bazı nezaketsizlikleri takmasam ne güzel olurdu ah!

te allam beş ton makyaj yapmış birde doğal halim diye fotoğraf koymuş. bi top al sektir git

Sevgili oda arkadaşlarım sizden tiksiniyorum gerçek anlamda. Hele sen o halinle başkalarının dış görünüşleriyle dalga geçebilecek özgüveni kendinde buluyorsun ya seni ayakta alkışlamak isterim, harikasın. Bu arada hiçbir şeye sesimi çıkartmadığımdan bunu ezeriz diye düşünüyorsunuz belki ama siz daha hiçbir şey görmediniz canlarım az bekleyin bakalım görüşeceğiz.

Senden n........işte buradayım. İlerlemesini istemiyorum. Ama o kadar o kadar o kadar çok bunaltıyorsun ki beni.

Yağmur yağıyor, dört yııl öncesine gidiyorum, aklımda şu:

"Bu şehirde yağmur enlemesine yağıyor
sağımı solumu yitirmem bundan
ama nasılsa bu sokağın adı sen,
senden irili ufaklı bir harf taşıyor"

Sonra bir zamanlar hayat motivasyonumu sağlamış bu anıların üstünü kapatıp, tekrar gerçekçi tavrımı takınıyorum yoksa biliyorum kalbim tekrar acıyacak.

Ne verdiysen, görüyorsun..
Ama haklı olduğumdan eminim.

Sevgili ailem, annem, babam, eşim, kardeşlerim... Bi gün benle gurur duyun istiyorum. Hayal kurmak bedava... Öyle hayallerim var ki, son günlerde içimde öyle bi kıpırtı var ki... Güzel şeyler olsun nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…