Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni müstakbel karına , pardon kaşarına ''bırlıkte mutlu yıllar hayatım''dıye bı dogumgunu mesajı yazmıssın ya, hiç sanmıyorum senle bırlıkte erkeklere guvenım sonsuz sıfırlandı..Sen bu hayatta bı kadının basına gelebılecek en ıgrenc seysın..Cok yakında guzel bosanma haberlerını beklıyorum..Hayatımda hıcbır bosanan tanıdıgımın kocası bu kadar hızlı evlencek kadar salak olmadı pekı ya sen neyıne guvenıp de bunu yapıyorsun bılmıyorum..
Şimdi ben dıpteyım ve sen bana basa basa bızı bu kafese bırakıp dıbe attın yukseldın ya,işte sen o dıbe gerı geldıgınde son hızla dustugunde, bız masum kızımla bırlıkte sana tepelerden el sallayacagız ınsallahh....

Sana verdgim tum emeklere yaziklar olsun. Umarim birgun sende boyle kandirilir,aldatilirsin. Sensiz de geciyomus bak gunler bir haftadir yoksun cok sukur hic beklemedigim kadar iyim. Sahi Sen varken bu kadar iyi hissetmyordum kendimi.
Cunku gecici mutluluklar verirdin hep simdi guldurduysen az sonra kizardin,kuserdin hem ne dye cekmisim ben seni onca zaman? İnan cok mutluyum sirtimdan yuk kalkti. Bu duruma alisiyorum. Umarim sen de eeen guvendgin insandan kazik yersin ve benim hissettikleri anlarsin

Hep huzursuzluk... Bıktım..
Allah'ım beni ona benzetme, ihtimal varsa da düzelt...

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki kalbimde ki sevgini öyle bir aldı ki. Ne kin ne nefret ne de sana dair duygu bıraktı. Tel dileğim tüm cesaretimi toplayıp bu evliliği sonlandırmak. Oğlumla yeni bir hayata başlamak. Sana harcadığım zaman ve verdiğim emeklere acıyorum sadece. Boş zamanlar bunlar. Ama olsun senin sayende bütün pislikleri de öğrendim. Sağol.

Sinirlendiğin her şeye beni karıştırmasan keşke.
Sıkıldım.

Aklımda seninle ilgili bir sürü şüphe varken Üstüne yaptığın iiğrenç şakaların !

Bak aklıma geldi.. (Böyle düşünürüm ben arada geçmişi, bazen sinirlenirim, analiz yaparım falan, çok üstüne alınma, sonra kırılıp bana suç atıyorsun)
İnsanları daha çok tanıdıkça görürsün, geri gelirsin benzeri laflarını şimdi düşününce sinirlendim biraz da güldüm en son suçlamalarından sonra. Olabilir daha çok tanıdıkça düşünceler daha farklılaşabilir ama yaklaşımın yanlış.
İlla istediğin olacak, illa haklı çıkacaksın, senin düşüncelerin doğru(kendine göre olabilir, beni ilgilendirmiyor).. Benim doğrularıma saygısızlık yaptın haksız suçlamalarla, sinirle.
Karşımdaki istediği kadar iyi, güvenilir olsun karakter, fikirler zıtsa duygu yoksa bu bana göre "mantıksızdır" yine de.
Kendimi tanımamı, bilmemi çok farklı yorumladın, çünkü istediğin bu değildi.
Ay Allah'ım. Bana böyle davranışta bulunanlara, anlamak istemeyenlere çok sinir oluyorum aklıma geldikçe, şuan sadece sinirlendim diye yazıyorum(içimde kalınca da bir şeyler böyle oluyor).

önce kendi hayatımı yoluna sokabilmem gerek sanırım, olacağı varsa ilerleyen zamanlarda olur ama bireysel olarak mutlu olabilmeyi öğrenmem lazım, mutluluğumu sana bağlayamam

Sana anlatmak isterdim onu.
Tam benim aradığım gibi.
Yakışıklılığı hayrete düşürür.
Ama hayır; aşık olmayacağım ona.
Olmamalıyım. =(
Kendimi hayallere dalmaktan alıkoyamasam da geçer bunlar.
Onu görünce daha da çabuk geçer belki.
Çünkü belki benimle konuşmaz hiç.

şimdi senden vaz mı geçmeli?

İstediğini yapsam ben mutsuz olucam...

Yapmasam sen mutsuz olucaksın...

Yine mi ben yapıcam fedakarlığı...

Allahım yardım et...

keşke ben de senin kadar sabırlı olabilsem ve hıncımı senden cıkarmamayı becerebilsem sevgilim
nasıl bu kadar boşverebiliyon lan valla imreniyorum sana
beni çekmek nasıl zordur oysa

sana olan sevgimi, aşkımı hiçbir zaman haketmedin, haketmeyeceksin de ..
ben ne umutlarla sevdim seni,içimde uçuşup duran bütün kelebeklerimi öldürdün.
şimdi parça parçayım mutlu musun ?
senden tek bir şey istedim, beni mutlu etmeni.
sen onu bile beceremedin.
hep senin hayatın, senin arkadaşların, seni gezmelerin senin senin senin.
ben neredeyim ?
dur ben söyliyeyim hiçbir yerde !
için rahat nasıl durabiliyorsun bilmiyorum,
yaşanacak bir şey bırakmadın bana tebrikler ..

Sevıyoruz dıye de ölduk mu..
Ağrı esıği dıye de bırsey var..
Sen agrı bagımlısı gördun muuuu....

Hayır, bütün gün elinde afffyonun bilumum sosyal ağlarda, moda sitelerinde, magazin haberlerinde takılman ve snap atman; tek derdinin güzellik normlarına göre görünüşüne saatlerce harcaman, okulda zengin ama evlenilecek erkek araman seni çekici değil zavallı gösteriyor. Hayat motivasyonlarınız bu kadar mı düşük seviyede ve ucuz?
-genel-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…