Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok özlüyorum.. Bitmesi doğru olansa eğer zorlamayacağım. Sadece aklımda olduğunu bil istedim.

Babam sen bjk sayesinde mutlu oldun ya. Ulan hepinizden Allah razi olsun be babamı mutlu gordum ya ben bugun.

Omrunuz uzun olsun be valla Allah razi olun. Bi daha yenildiniz diye kizmicam hicbirinize.

Hay dilimi eşek arısı soksaydi.. Ne diye söylersin bilmiyor muydun huyunu ne diye riske atarsin..
Ah kafam ah, suçlu çıkacagim şimdi. Çenemi tutamadım ah!!!

İnsanın pek elinde olmuyor biliyorum ama ben aynısını yapsam bir ton laf yemiştim

Aslında öneminiz yok.
Ama o anlardaki canımı yakışlarınız, kırıklarım geliyor aklıma arada..

Kimsenin başkalarına olan sinirini çekmek istemiyorum.
Hıncınızı benden çıkarmayın

Biriniz birbirinizi yanlış, kötü anlama zincirini başlatmışsınız, ya kimse bunu kırmayı istememiş ya da biri istese de karşılık görememiş, alıngan olmayan da alınganlaşmıştır diğerleri yüzünden. Saçmalık. Sürekli en basit bir şeyi kötüye yoruyorsunuz.
Sürekli niyet düşünmek çok sıkıcı, yorucu.

Geri dönüp aynı sekilde bırakanlar...
Allah'ım sen kalbimdekini hayırlı kıl... Karakterini düzelt. Ya da bilmiyorum, yüzüm gülecekse al icimden onu.
Nereye kadar böyle...

Şu sakallarına dokunma muhabbetine bir sanal seks yapmadığınız kaldı, hala arkadaş ayağına yatıyorsunuz ayıptır yahu.

Davranışlarının çoğunda diyorum ki "ben böyle olsam neler derdi, ben sana diyemem şimdi", bunu dışarıdan söylememek için zor tutuyorum kendimi bazen.
Bunu bana sen dedirtiyorsun ve böyle düşündükçe çok sinir oluyorum.

Her şeyi kötüye yor sen, bravo, doğru yoldasın.

Bana yaptığın ihanete rağmen seni çok özledim.
Kalpten sevmişim demek ki..Yoksa insan kendini aldatan birini özler mi hiç ?
İnsan ihanete uğramasına rağmen kendini suçlar mı? Keşke şöyle yapsaydım da daha çok sevseydi, öyle demeseydim de gitmeseydi dermi kendi kendine?
Evet aslında bi bakımdan suç bende..Keşke sevmeseydim seni bu kadar..
Soranlara diyorum ki, sevmiyorum ilgilenmiyorum. Gerçek yüzünü gördüm kurtulmuşum diyorum.
Ben hiç görmek istemezdim ki senin bu yüzünü..Ben seni iyi bilirdim merhametli, vicdanlı bilirdim.
Benim bildiğim sen, benden başkasıyla yapamazdın.

İyiki varsın canım iyiki tanıdım seni
Dünyalara degişmem saçının tek bir telini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…