Neden evlisin be hoca?
Aahh böyle gül gibi adamları alanlar ne şanslı ya!
Senin gibi bir varlığı hayalimde bile canlandıramazdım hocam.
Allah bana da senden bi tane nasip eder inşallah! İşte o vakit evliliğe sıcak bakarım ancak.
Bazılarınız ne kadar inkar etse de hisler ve iç ses vardır. Kişi kendisi için doğruyu bilmek dışında hissedebilir de..
Bu mantıksızlık demek değil, tam tersi aslında tecrübe arttıkça ayrımı daha güzel yapılabiliyor.
Ama nasip işi gibi duruyor. (ya da bana karşı mı böylesiniz bilmiyorum, beni tam tanımadığınız için her şeyi "kaptırma, abartı" olarak algılıyorsunuz, bir ihtimal de inat..)
sen benim çocukluğum, gençliğim, kadın oluşum..
sana bakarken güneşle ay yer değişir en zifiri karanlıkta yönüm aydınlanırdı..
hatırlıyorum da ne çok severdim seni.
rotam sensin, nereyi göstersen gelirim derdim..
sonra..
çok zaman sonra güneşle ay sabitlendi.
rotam doğru yönü göstermez oldu.
ve biz bittik.
ve sana gelince adam,
bak bana ben sana sahip çıkan adamım,
seni seven adamım ben diyorsun yaa..
ruhumdaki acıları görmüyorsun.
yaralarımı sarmazsan daha çok kanar..
Ben sizin gibi her şeyi kötü düşünmüyorum öyle..
Her lafımın altında da bir şey aramayın..
Yanlış anlayabilirim, bilerek yapmam..
Beni kendinize sakın benzetmeyin.
seni gördüğümde neler hissetiğimi keşke bilebilseydin.. tokalaşırken elimi tuttugunda kalbımdeki sesi , benı bukdar heyecanlandırdığını seni düşünmenin bile nekadar güzel oldugunu .. keşke benim olsaydın..
1 hafta olmuş biz bitireli. =O
Oysa benim için asırlar geçmiş gibi.
O kadar düşün-mü-yorum ki bunu...
"Sanki seni hiç tanımamışım, hiçbir şey yaşamamışız" türü bir şeyin içine girmişim yine.
Şu anda farkına vardım. Hihih ^.^
Aşık olmayınca ayrılık da hiç dokunmuyor.
Ama bu kadar çabuk silebilmiş olmama hayret etmiyor değilim. =s
Hayatımda çok daha önemli şeyler olduğu içindir belki de. Aşkı meşki mi düşüneceğim bir de ... Hiççç o kadar rahat değilim bu dönemde. Hayırlısı olsun.
Bu arada neler yaptığını da hiç merak etmiyorum. Gerçi 1 haftada ne değişecek di mi ... =D iyi geceler yine de.