Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu insanlar her şeyi içinde tutma anlat diyor, anlatınca da anlamıyor ya da anlamak istemiyor üstelik kendi aynı şeyi yaşamasına rağmen, derdiniz ne çözemedim! Ben de her seferinde salak gibi deniyorum.

Eskiden hayatıma giren insanların 'seni seviyorum' demelerini isterdim, kelimelerde arardım mutluluğu. 1,5 sene önce girdin hayatıma ve ben gerçek sevginin nasıl olduğunu anladım. Gözlerindeki o sıcaklık, sarılmaların, elimi tutuş şeklin, güvenmen, güven vermen, her zaman beni desteklemen, yanıma gelmek için üşenmemen, hiçbir zaman şikayet etmemen, triplerime katlanman... O kadar çok şey var ki beni sevdiğini anlatan... Fazla bir beklentim yok, seninle yaşlanmak istiyorum sadece.

Sen benim sevdiğim halimsin, sevdiğim adamsın. Ellerin hep ellerimde olsun.

Ne güzel sözler di mi nayinom?

Gel desen gelirim, hadi git de ben giderim Sevmesen de severim gurur benim neyime

Kim ne derse desin, söz geçmiyor ki dilime Kapanırım dizlerine gurur benim neyime

Bizim hikayemizde gurur yok olamaz da..
Bir gün olur da sevgin biterse bana, ben seni yine severim, yine kendime asık ederim, sen benden kurtulamazsın bunu sen de iyi biliyorsun.

Sen beni dinlesen,ben de seni..
Sen beni anlasan, ben de seni...
Daha çok parçalanmadan,daha çok ruh kaybolmadan
Sen beni affet,ben de seni..

Bugün sen ders anlatırken o tatlı suratına ve müthiş vücuduna bakıp senin gibi bir kocam olsun diye dua ettim. =,((
Çok içten diledim. İnşallah olur.
Ben ancak sen gibi bir adama aşık olurum. Bunu biliyorum.

Özür dilerim.
Bir daha bu konuyu açmayacağım.
Seni kırdığımı fark etmedim.

O hesap senin mi yoksa arkadaşının mı gerçekten?
Her kiminse beni izlediğini anlamış oldum.
Ama artık beni izleyebileceğin tek alanı da kapattım.
Sildim hepsini. Bakabileceğin hiçbir şey kalmadı artık.

Saçma bir nedenden azarlayıp sinirlenip ardından da canım cicim davranmana çok sinir oluyorum ve benim hiç karşılık veresim gelmiyor.

burayı okuyabilir misin gerçekten ?
ölüler arkasından yazılan çizilen söylenen her ne varsa hisseder mi, görür mü ?

görüyorsundur inşallah... yaşarken gösteremedik sana sevgimizi, ardından döküldü hep güzel cümlelerimiz...
biliyor muydun bu kadar çok sevenin olduğunu ? tahmin eder miydin ardından bu kadar çok ağlayan olacağını ?
bilseydin yapmazdın de mi?
sen bilseydin yapmazdın, biz bilseydik seni böyle bırakmazdık...

temizdin, masumdun, genceciktin..
yeniden hayallerin olmalıydı... sevmeliydin, güzel bir iş, iyi bir eş, kocaman bir aile..
sen teknolojinin içinde yetiştin, en iyisinden bir telefon da yakışırdı hani eline..
olmalıydı işte, bu hayata dair bir hayalin beklentin, isteğin olmalıydı...

pes edip gitmek de nereden çıktı ...?
gözü yaşlı anacığın,babacığın... kardeşim diye göz yaşı döken onca arkadaşların...
herkesin dilinde aynı cümle; "değer miydi kardeşim ? "

hep hatırlanacaksın, boğazımız düğüm düğüm... aklımızda onlarca soru işaretleri..
helal olsun hakkım, seninde helal ettiklerinden olmuşuzdur inşallah...

Rabbim azabını yok etsin... affetsin , seni affetsin... bizleri de affetsin acına yaşarken ortak olamadık...

rahat uyu Veysel...rahat uyu kardeşim... rahat uyu canımın can kardeşi...

Sayın sarısın, ben izmirde piirenseslige alısmıs olabilirim, istanbul bana cok karısık, her yeri uzak ve fazla kozmopolit geliyor olabilir..Evet rahatıma duskun de olabilirim, sen kargalar tuvalete cıkmadan uyandıgında, beni salondan kaldırıp kendi yatagına postalıyor olabilirsin..
Tum bunların oluyor olması istanbulda ve sende olmaktan mutlu olmadıgım anlamına gelmez.. bir de lokumun tuyleri olmasaydı..ben tuy bombardımanına gelemeyip evi supurmeyeydim iyiydi

Neyse ki buradan söre gecicem de sabahlara kadar oturup dedikodu yapıcaz, oglen kalkıp aksamustu gezmeye gidebilicez

Şaka bi yana pek iyi bi degisiklik oldu bana..ev sahipligin ve misafirperverligin icin cok tesekkur ederim

Sevgili MED, yıllar önceki bir konunu okurken "MED nerelerde acep? Heç görmüyorum." deyip birkaç dk sonra buraya yazdığını görmek.

İlginç!

---Pardon isim vermeden yazacaktık değil mi? -

Beni cok guzel agıtladın arkadasım..cok tesekkur ederim
Donerken yine ugrucam..

Yeni geldigim yerde ac mısın tok musun diye soran yok , bitab haldryim

Kendim soyluyorum kalk bana yemek yap diye

"Herkesle anlaşması kaynaşması gayet kolay bir kişi iken , başkaları tarafından anlaşılamayan sırlarla ve gizemlerle dolu , adeta kapalı bir kutusun. "

İyi dedin be falcı. Beni insanlar zorlaştırıyor. Nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle.
Olduğum gibi davranarak anlaşılmamak ilginç.
Herkes kurup duruyor bir şeyleri, her şeyin altında bir şeyler arıyor, seni başkalarına benzetiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…