Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasılda oynadı duygularımla senın gibileri Allah'a havale ediyorum Yaptıklarının bedelini Çek ,mutlu olamayasın.

Anladım ben seni be canım. Bana ders olmazsın umarım.

Bazen beni gerçekten anlamadığını düşünüyorum. Ama yuzyuzeyken degil mesajlasirken.

Ama su an özlüyorum Keske uyumamis olsan da mesaj atsan ben atamiyorum çünkü

Off! Bu haksızlık yapmaktan günah almaktan korkmalarım bana zarar olarak dönmez umarım.

Bazen beni gerçekten anlamadığını düşünüyorum. Ama yuzyuzeyken degil mesajlasirken.

Ama su an özlüyorum Keske uyumamis olsan da mesaj atsan ben atamiyorum çünkü
Biliyordum böyle olacağını :)

Eşek seviyorum seni

sen yarim kasik suda boğabilirim :)

Yav he he demek istiyorum ama şimdilik bir kenarda dursun.

Neden neden neden diye aynı şeyleri tekrar edip duran kız, nerelerdesin?
En son herkes evlendi ben hala yalnızım diye ağlıyordun. Sonra biri girdi hayatına.
Kayboldun ortadan.
Kim bu konuda ağlayıp zırlıyorsa sonunda mutlu oluyor. Ben bunu gördüm yine.

O son sözleri sen söylemedin onları söyleyen sen degildin. Sen öyle bir insan degilsin bunu ikimiz de biliyoruz. Ama olay sadece onlar degil sen beni cok kırdın cok üzdün. Seni affetsem kendimi bu kadar küçülttüğüm için kendimi affedemem.
Zaten acık olan son kapıyı kendi isteğimle kapattığım icin pismanım. Kötü ayrıldığımız icin pismanım. Sana sorsam diyeceksin ki sen istedin. Ama buna beni sen mecbur ettin.
Her seye rağmen yine ben üzülüyorum bak. Senin hicbir sey umrunda degil ki.
Allah müstehakını versin. Insallah bir gün beni üzdüğün kadar Canın yanar da iste o zaman aklına ilk ben gelirim.
Bunlar beddua degil. Sadece beni anlaman icin yasaman gerekenler. Yalnız O zaman kendi isteğimle kapattığım o kapıyı tekrar açabilirim.
Seni Allah'a havale ediyorum.

Seni çok seviyorum. çok seviyorum seni. çok seviyorum..

sevgilim;
seninle benden bıktım..
sıfırdan başlamak hazin tekrar..
söz bitmiş gözlerin terk-i diyarında.
sen aşktın sığındığım sakin limandın,
bu gemi çok su aldı batsın.

Dün gece rüyamda seni gördüm. O hastanede yanında iki çocukla beni beklediğin rüyadan çok çok çok daha garipti düşün. Detayları kendime saklayacağım. Giderken gülümseyip "Biz seninle yel olacağız, sel olacağız ama el olamayacağız biliyorsun" dedin, sesini duyduğuma yemin edebilirim. Avucuma bıraktığın yeni kolye... Fonda "my immortal" çalıyordu, o kadar şarkı varken ne alaka değil mi?
Çok gerçekçiydi, böyle rüyalardan korkuyorum, sonrasında hep acayip bir şeyler oluyor.

İyi dayanıyosun bana... Ben bile sıkılıyorum bazen kendimden.

Siz nasıl mahluklarsınız?
Bu nefret nedir? Başıma gelen güzel bir olay size neden bu kadar dert oluyor?
Çok acınası görünüyorsunuz karşımda.
Hem cahil hem de bu kadar kötü kalpli olduğunuz için.
Değeriniz zaten azdı şimdi sıfıra düştü.
Fesatlığınızı bu kadar belli etmeseniz de rahat etsek; bu kadar soğutmasanız kendinizden ama durdurulamıyorsunuz maalesef.
Bazen daha da şiddetle saldırıyorsunuz üstelik. İçinizin pisliği gecemi mahvedemeyecek! Utanıyorum sizden!

Sadece hiç konuşmadan saatlerce göğsüne başımı koyup sessizliği dinlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…