Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük oyunlarının büyük savaşlarının
Arasında olduğu kadar bir aşktı bizimkisi...

Ne yaparsam olmuyor
Olmuyor eskisi gibi
Güldürmüyor, ağlatmıyor
Kimse senin gibi...

Rüyam kötü olsa ne olur ki. İçinde en azından sen varsın.. Çok özledim çok.

biz ne oluyor böyle?
seni tanıyor ve anlayamıyorum artık..

Ben hala niye seni ozluyorum niye seviyorum soyledigin sozlere yaptigin onca seye ragmen niye ya niye

Susunca kabul etmiş olmuyorum bunu bil. Hâlâ haklıyım ama siz büyüttünüz beni seni abla anneni annem bildim. Bütün herşeyin hatrını sayıyorum. Ama çok üzülüyorum bacım derken yabancı olmaya...

Her güzel şeyi kendine yorma arkadaşım. Başkası yaptığında da sinir oluyorsun çekememezlik mi oluyor nedir çeviriyorsun.

Şimdi gül diken için bir kül hece
Ay tutuklu, geceler yürekte kor...

Bana aşık olduğunu kendine itiraf etmekte ne kadar zorlanıyorsundur kim bilir... =))
Belki de hiçbir zaman yüzleşemeyeceksin bununla.
Bu kompleks neden ki?
Hayatıma hiç erkek girmemiş olsa inanıcam da öyle değil işte. =D

Ohoo. İşimiz var ve hiç uğraşasım yok.

Çok şaşkınım.
Nedir bu durum?
Mantıklı mı düşünüyorsun?
Hata yapmaktan korkuyorum.
Allah'ım doğruyu göster, kimse kırılmasın.

Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyü mezar
Nede şeytan,bir günahı seni beklediğim kadar
Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar?

ben neden görüşekde görüşmesekde, seni sevsemde senden nefret etsemde senin bütün düşüncelerini, duygularını hissediyorum, neden? nasıl bir bağ var aramızda. ve yaşanan onca olumsuzluğa rağmen, geçen süreye rağmen bu bağ niye kopmuyor? arkadaş veya sevgili olmak değil konum, sonuçta senin seçimin hayatını yönlendiriyor, seçimlerinede karışmam karışamam ama bu bağ niye kopmuyor? gerçekten merak ediyorum. keşke bunun cevabını versen bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…