Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok pişmanım.
sana bunca acıyı yaşattığım ve senden geçtiğim için pişmanım.
hergün milyonkez daha fazla pişmanım.

Çok geçti üstünden, dönüşü olmasa da aklımdasın bil istedim.

Canm yaa ufak bi hata iste yillar oncesinden kalma...umursamazsan cok sevinirim..senden once hem senden sonrasi onemli benim icin..

bak yine ben seni hatırladım..
nasıl acıttığını.
bizi nasıl kanattığını hatırladım.
salak saçma şekilde seni rüyamda görüyorum..
sürekli seni bana hatırlatan birşeyler oluyor.
artık kanamıyorum.
öfke bile duymuyorum sana.

canım kocam.
sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
seni tüm kalbimle seviyorum..

Şimdi sevgilim -biraz hızlı mı gidiyorum sence? :)- senden bir ricam olacak; lütfen benimle ilgili kafanda olumsuz bir yargı oluştuğunda, yanlış anlamaları önlemek için önce bana sor. Aslında benim de sana sormak istediğim şeyler var ama malum şu durumumuzda bunu nasıl yapabiliriz bilemiyorum. Sana soramadığım için de hissettiklerimden yola çıkarak hareket ediyorum. Sana güvenmek geliyor içimden ve inanmak... Aynı anda, geçen sene yaşadığım hayal kırıklığı da geliyor. Ama sana olan sevgim ve inancım daha ağır basıyor şu anda. Lütfen bu belirsizlik uzun sürmesin, buna paralel olarak da benim kafa karışıklığım...

Pısıyorum ben böyle arada, sevgiler...
-şarkı, güzel hatırlayın diye beni. ^_^ -

Eveeeett gelelim bugünkü ikinci konumuza; sen beni Twitter'dan niçin takip etmiyorsun? O kadar tanımadığın insanı takip ediyorsun da beni, beni Bihteri dermişim bu kadar yıldır konuştuğun, muhabbet ettiğin beni niye takip etmiyorsun? Gurur kırıcı farkında mısın? Konumlarımızı değiştir ve düşün, sana da gurur kırıcı gelmiyor mu? Ha hala bir şeyleri inkar ediyorsan (gerçek kimliğin gibi) artık bunun için çok geç canım.

Ve sonunda beklediğim insana kavuştum
İyiki geldin
İyiki girdin dünyama
Çok bekledim seni ama
Değdi buna
Kaç defa söyledim bilmiyorum,
Hoş geldin hayatıma :)

Gittikce sana baglaniyorum , ozluyorum , duygularimin karwilikli oldugundana bile emin deyilken yinede bir cesaret,bir addim bekliyorum senden. Aklimda o kadar soru var ki,ama soramam ki?! Hakkim yok cunki. Alisik olmadigim duygular iceresindeyim.Elimde olmadan sozler cikiyor agzimdan , kiskaniyorum . Benim sana yaklawtigim gibi bana yaklawmani sitiyorum,seni duwundugum gibi beni duwunmeni istiyorum. Kisaca duygularimin karwiligini bekliyorum.Seni sevmekten korkuyorum ben.Cunki daha once ben kimseyi hayatimda bu istemedim.Hep aklimin yoluyla gider biriydim ben bir anda duygularimda bogulmak bana gore degil belkide bunun acisini yawiyorum icten ice.Ama yinede iyiki varsin .Iliwkimizin bir ismi yok olmasinda zaten sen hayatimdasin ya yanimdasin ya bana yetiyor.Suan icin yetiyor

Sevgilim sakın yanlış anlama. Ben asla ve asla insan ayırmam. Ayıranları da hiç sevmem. Sadece merak ettiğim için soruyorum: Sen Yahudi misin?

ne hayallerle ne umutlarla yolladım ben seni haritada yerini bile bilmediğim yerlere. .
ne sevginden şüphem var ne saygından ama o alışamadığım huyların
onlar yok olmuş olarak gel nlur nedenini bilmediğim sıkıntılarımdan kurtar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…