Zaman nereden nereye gider bu acı ne zaman biter bilmiyorum ancak kavuşunca galiba babam seni çok özledim sadece onu biliyorum yorgunum hemde çok yorgunum sanki dünyanın bütün kötülükleri bana olmuş gibi ama sonra dünyada ki başka insanları düşünüyorum yokmuş gibi davranınlanları, savaşlarda annesiz babasız kalanları, çocuklarını kaybedenleri, açlığı, sefaleti yani kısaca bu dünyada olmaması gereken herşeyi yaşayanları o zaman diyorum derdin yok aslında. Sonra geceleri kalkıyorum ve bir ama, işte o ama da beni bitiriyor neden böyle oldu babam neden güvendiğim dağlara karlar yağdı ilk defa birini sevdim belki bunu sana ilk itiraf edişim düşmanım hiç olmadı yüce Rabbimde etmesin ama olsa bile ona beddua etmem kendimi biliyorum korkarım ama niye en çok sevdiklerim listesinde olan kişiye karşı her ah edişimde gelecekten korkmuyorum sence bu hak etmesinden mi? onuda bilmiyorum belki de hak etmedi onu da bilmiyorum bunu Yüce Rabbim bilir. Hala seviyorum babam yüce Rabbimden hala onu istiyorum küçük kızının tek hayalinin parmaklarının arasından kayıp gitmesi de seni üzüyor biliyorum. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin halim duman anlayacağın bunları okuduğunu biliyorum şuan yanımdasın konuşmaya cesaretim yok ama yazarak anlatmam daha iyi oldu sen ölümsüzsün babam. Sadece Rabbime bıraktım o tek yardımcım. Göğsümün Gülüşten Gülüşü seni çok özledim.