Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Charlie Cox sen ne tatlı bi adamsın ya
Bir rol bi adama bu kadar mı yakışır
O aptal aptal bakışların, ağlayışın fln
Dizi 13 bölümcük olmasaydı sana fena halde kafayı takabilirdim

burayı özlemişim.. ne çok yazardım hey gidi
sevdiceğim, etrafım hamile ve bebekli arkadaşlarım ile çevrili
daha kendini hazır hissetmeyen ben artık hazırmışım gibi hissediyorum
artık bizim de bu yola adım atmamızın zamanı gelmiş olabilir sanki he

Zaman nereden nereye gider bu acı ne zaman biter bilmiyorum ancak kavuşunca galiba babam seni çok özledim sadece onu biliyorum yorgunum hemde çok yorgunum sanki dünyanın bütün kötülükleri bana olmuş gibi ama sonra dünyada ki başka insanları düşünüyorum yokmuş gibi davranınlanları, savaşlarda annesiz babasız kalanları, çocuklarını kaybedenleri, açlığı, sefaleti yani kısaca bu dünyada olmaması gereken herşeyi yaşayanları o zaman diyorum derdin yok aslında. Sonra geceleri kalkıyorum ve bir ama, işte o ama da beni bitiriyor neden böyle oldu babam neden güvendiğim dağlara karlar yağdı ilk defa birini sevdim belki bunu sana ilk itiraf edişim düşmanım hiç olmadı yüce Rabbimde etmesin ama olsa bile ona beddua etmem kendimi biliyorum korkarım ama niye en çok sevdiklerim listesinde olan kişiye karşı her ah edişimde gelecekten korkmuyorum sence bu hak etmesinden mi? onuda bilmiyorum belki de hak etmedi onu da bilmiyorum bunu Yüce Rabbim bilir. Hala seviyorum babam yüce Rabbimden hala onu istiyorum küçük kızının tek hayalinin parmaklarının arasından kayıp gitmesi de seni üzüyor biliyorum. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin halim duman anlayacağın bunları okuduğunu biliyorum şuan yanımdasın konuşmaya cesaretim yok ama yazarak anlatmam daha iyi oldu sen ölümsüzsün babam. Sadece Rabbime bıraktım o tek yardımcım. Göğsümün Gülüşten Gülüşü seni çok özledim.

Herşeyden Soğudu Bu yüreğim

başka birini nasıl seveyim?

Hiç mi haketmedi bu bu yüreğim Sevilmeyi

Ah bu sataşmalar, seni gidi seni.

Gelmişken bir öpücük vereyim bari sana.

Hadi oradan. Pek naz çekebilen biri değilim

Benimle hiç alakası olmayan bir şey yüzünden de bana kızıyorsun ya deliriyorum.

Evimde son 2 gecem...
Açım,mutluluğum,kahkahalarım,sevinçlerim,hüzünlerim,gözyaşlarım hepsine şahit olan duvarlar ve evim...
Sessizce akan gözyaşlarına şahitlik ediyorlar.
Ana babamın minik kuşuyken kendi evinin dişi kuşu olmak için uçmama son 2 gün...
Hüzün ve mutluluk hiç bu kadar karışık olmamıştı...

Sıkıldım bu kırmızı rujlu öpücükten; şunun mercanını yapın, tarçınını yapın, fuşyasını yapın.

Duy yönetim sesimi.

Seni anlamıyorum.

Ve sen.. Gelme lütfen. Öyle bir sıcaklık güven veriyorsun ki yalnızlığımı geçiriyorsun ve bu beni korkutuyor.

Yazacak pek bir şeyim kalmadı. Ben yazmaktan, sen okumaktan bıkmış olmalısın şu geçen uzuuunn sürede. Zaten sen de benim kadar olmasan da temel şeyleri sezebiliyorsun. :) Yani yazacak bir şey yok artık. Devamlı öpücük ver, öpücük ver nereye kadar değil mi? Burada da düzenli bulunamayabilirim, sakın yanlış anlama. Küsme, sana gıcıklık yapma, trip atma, kızma vb. bir durumum yok yani. Daha önceden yaşanan yanlış anlamalardan yola çıkarak bunu söyleme ihtiyacı hissettim.

Beni Allah kurtarmış seninle olmaktan.
Ne kadar şükretsem az gelir!
O kadar seviniyorum ki bu duruma!
Uzak kalınca tüm fluluk kayboldu ve etrafım aydınlandı.
Her şeyi çok net görüp tartabildim.
Sen gerçekten sapkın bir pisliksin!

Beyaz bir sayfaya geçiş yapmama vesile olman benim şansımdır. Artık böyle bakıyorum yaşananlara.

Surekli konusmama alisik olan sevgilim, bu suskunluguma alisamadi..
Sanirim bu gidisle telefonu elimden alacaksin bakislarindan anliyorum..

Tamam tamam !

Sana her seferinde inandım , güvendim ama nankörsün işte yapacak bir şey yok bir kere olsa benim yanımda olsaydın belki incir reçelini bu kadar çok sevmezdim..

Ben seni nasıl da buyutmusum gözümde
O olay yasandigindan beri aklımdaydin adam olmanı bekliyodum belki de kendi kendime izliyodum seni
Allaha hep yalvardim bana onun gerçek yüzünü göster diye
Meğer sen ne sorumsuz ne haysiyet yoksunu bi insanmissin
Senin için şu an gözyaşı dahi dokemiyorum çok klasik bi laf ama degmezsin
Kendine bunları da soylettirdin ya keşke gelip şu yazdiklarimi okuyabilsen
Çünkü sana tek laf edicek gücüm kalmadı benim

Gidişine türlü anlamlar yükledim
İstesem kalırdın,istesen kalırdın
Ama Sevdim yinede...
İlk göz göze geldiğimiz sokağı..
İlk konuşmamızı...
Ve gidişini...
Elbet bir gün geleceksin
Ama ben o bakışlara inan ben kalmıyacak
Benden ve senden geriye
Bir sokak,bir şarkı,bir çift buğulu göz kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…