Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık kollarında uyumak seni tamamen kendime bağlamak istiyorum
öyle ki seni kimselerle paylaşmak istemiyorum
benden başka kimseyle ilgilenme annenle bile en yakın arkadaşınla bile
8 gün sonra artık öyle vakit geçirelim ki yuvamızda, kavga etmeye fırsatımız bile olmasın

"Senin düğünün olunca da onlar gelecek kızım." dedin baba; ama ne düğünü?
Ben ve evlilik? Ne kadar emin konuştun.
Gönlün istiyor çünkü. Evlendiğim günü görmek istiyorsun biliyorum.
İş güç olayları oturunca daha da çok isteyeceksin. Şimdiden gözlerin parlıyor.
Ama aşk bana hiç uğramıyor; haberin yok.

Ben evlenmeye hazir degilken sen istedin hic bir zaman zorlamadim seni daha zamani var derken geldin istedin hayal kurdurtdun simdi ise koca bir enkazin altinda biraktin neden yapyin madem ailenin agzinin icine vakiuordun istemiyordu ailen niye geldin niye umutlarimi hayallerim yiktin 2 ay oldu ne haldeyim mutlumusun sen gerxekten unuttun mu 4 yili bu kadar cabukmu sildin ahim vr sana tutsun hic mutlu olmaallahim ben ne yapti. Dedigin anda.ben geleyim aklina

Bu kadar duyarlı olmam iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Beni denemek için uydurduğun o aptal yalanın bir yana, ne kadar saf bir çocuk olduğunu da ifşa etmenle beraber kat kat bir tiksinti hali yarattın bende.
Ve ben bu durumla başa çıkmakta güçlük çekiyorum.
Aynı zamanda kendimden nefret ediyorum bunları yüzüne vurmadığım için. Nasıl oldu da söylemedim diyorum.
Seninle vakit harcadığım için kendime çok kızıyorum. =(( Hatırladıkça midem bulanıyor. Ben nasıl sana dokunabilmişim? Çok çirkin geliyorsun gözüme şu an.

Ben yaşarım aşkı
Bir filmde,bir romanda,bir şarkıda
Yaşayamasamda seninle

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu ..
Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu ..

Yeni girdiğin bir ortamda herkes kırk yıllık kanka gibi sarılıp foto çekilir ya samimiyetsiz geldiğinden sevmem yani içimden gelmez pek, çünkü sonradan eser kalmıyor o ilk durumdan. Boş saçma bir şey olarak kalıyor genellikle.

Özür dilemelisin. Hatalısın. İster kabul et ister etme ama seni bazen öldüresim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…