Çok kızgınım Ankara ya gelmişsin fotoğraf bile paylaşmıssın ama bana bi haber vermedin !!
Ne zaman bu kadar uzaklaştık,tamam seni üzdüm uzaklaştırdım ama bu kadar da değil canım
Alışttım artık sıradan uzak birisin sana sadece kızıyorum umarım bir gün anlarsın beni
çok kırıldım.Tek istediğim beni anlaman ve hatanı.
Gerçekten gördükçe sinirleniyorum bilmem kaç kilometre uzaktan geldin geziyosun nerdeyse 2 yıldır görüşmedik bir haber vermedin,bu kadar mı önemsiz oldum, bu kırgınlık soğukluk getirir artık soğudum senden ve bir yabancısın benim için.
Net kararını bir şekilde belirt bana çünkü biliyorum ki sen planlı hareket eden bir adamsın ve mutlaka kafanda bir fikrin vardır.
Bu gece 00.00' a kadar zamanın var canım. Sindrella'nın masalı gibi oldu bu da.
Söylediğim saattten sonra gerçekçi bir cevap/işaret vermesezsen bana, üyeliğimin iptalini isteyeceğim çünkü benimle dalga geçtiğine kesin inanacağım artık.
Tekrar söylüyorum seni seviyorum, yalan söyleyecek değilim bu konuda, hiçbir zaman da inkar etmedim bunu ama bir cevap vermezsen veya olumsuz bir kararın varsa bu gece biter. Bunu gururum için, kendime olan saygımı kaybetmemem için yapmalıyım. Eskisi gibi tekrar seninle görüşeceğimi de sakın düşünme artık, hiç böyle bir bıkkınlık duymamıştım çünkü.
Bravooo!!
Nasıl kızlarsınız siz?
Biriniz kademe kademe yükseldiği işini bırakıyor evlendiği için; diğeri kocasından izin alıyor ezik ezik.
Utanç vericisiniz.
Oturun kocanızın kafesinde bundan sonra.
Gönüllü olarak yaşadığınız kölelik hayatınıza bir gün dışarıdan bakmayı becerebildiğinizde çok geç olacak!
Neyse ben şimdi çıkıyorum. Dediğim saattte gelir bakarım.
Seni seviyorum, ilk gerçekten aşık olduğum insansın sen.
Eğer yollarımız ayrılırsa da sevgim yok olmaz zaten, şekil değitirir; bir insan olarak, geçmişte muhabbet ettiiğim bir insan olarak sana sevgim devam eder.
Hakkımızda en hayırlısı olsun.
Eğer olumlu bir cevap/işaret vereceksen de lütfen anlayabileceğim bir şekilde yap bunu ki yanlış anlama olmasın.