Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar komik giyinmişsinki bebek,bilerek çok şıksınız dedim hahha

Bunu kaç kere söyledim, yazdım buralara bilmiyorum ama yine söyleyeceğim; anne Allah beni sana muhtaç etmesin dilerim ki, amin...

Ne suçum vardı ki aşina ettin yüreğimi kendine?
Bırakıp gitmeseydin demiyorum da, ne olurdu sanki hiç gelmeseydin, seni hiç bilmeseydim?

Canım sevdiğimmm, değerlimmm tek isteğim senin yanın.. Seni o kadar çok seviyorum kii ara vermiş olduğumuz şu zaman şu dakika bile özlemden gözlerim doluyor beni sensiz koyma tekrar eski günlerimize dönelim ne olur.. yine gel bana eskisinden daha istekli gel, gel ki gör ömrümü nasıl seriyorum sana, ne olur beni affet.. Pişo sana kurban olur, sen iste canını verir sana erkeğim..

Aklındaki kız ben miyim?
Başkası mı?
Yanında olmayan ama aklında olan kız?

Kocam;
bugün geriye yaslandım ve onca erkegin icinden seni izledim..
öyle gosterislisin ki,
benim olan o güçlü bedenine hayranim.

Ay ay ay kocacım patates soğan mı alıp gelmiş kıyamam 17 kilo patates almışsın asgım

Bütün güzel annelerin anneler gününü kutluyorum =)
İyiki varsınız..

Yaptığın herşey dilerim senin kaderin olsun ve istiyorumki yaşattığını yaşamadan ölme
ve birlikte gülerek ağlattığın insanlar insanlarda seni ağlatsın
asla affetmeyecem asla

tek bir dilek için ellerimi göğe kaldırdım bugün:
''Allah'ım n'olur onu bana sakla!kimsecikler almasın''

Makineye hoş geldin evlat
Sahi hayallerin var mıydı neler düşlemiştin ?
Tamam. Sana biz söyledik neler düşleyeceğini

.

Son düzenleme:
:) canımın içiii askere gidiceksin diye o kadife saçlarını kestin ya çirkin filan olmamışsın. Sen dünyanın enn enn yakışıklı adamısın benim için her zaman. Çabucak git gel... Seni şimdiden çok özledim

Olmuyor işte. Her gün bir bahaneyle ya da bir güzellikle yeniden sarıldığımız bir umut, aynı günün içinde bir yara almazsa olmuyor sanki.

canım annecimmmmm/babacımmmmmm/abiciiimmm,sizleri çok özledim

en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle

okumak için bile olsa ayrı kalmak zor

Canım sevgilim dün yolculuk yaparken uyuyamamışsın sabah aldım mesajını. Şimdi sen nasıl güzel uyuyorsundur. Her sabah uyanıp güzel gözlerini görebilmem için git bakalım. Biz sabırla altı ayı deviririz sonrası iyilik güzellik :) yanımda sen... Daha ne olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…