Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gece yine hüzünle demini almış. Sen gidince dert demledim kendime. Ama kaç şeker attıysam tatlanmadı bu hüzün.

i should't think this i know i know my love. but you know what i'll miss the most? you know that moment when we wake up in the weekends in bed, and we open our eyes at the same time and look at each other and you wink your eye to me and i smile? that moment, i'll miss that moment the most i think. or maybe i'll mis our tv-moments together the most, holding each other. or maybe that moment when you touch my cheeck when i'm sick or tired or sleeping at the couch. or your eyes, and that look. or your smell. or..whatever.
it doesn't matter anyway know, does it..?

my tears, i don't know when they'll stop. but what i do know, is that my love for you..well, maybe it won't hurt this much one day.

i miss you. and i love you. and i'm very very sorry that i'll never have the guts anymore to tell you this. but i think i'm more sorry that i'll never hear these things from you my love. sleep tight..

karım
kaaaarrrıııımmmm
karım karım karım karım
karım benim
benim karım
sen benim başıma gelen en güzel şeysin adam.
yaptığın herşeye,
yolladığın böyle manasızca ses kayıtlarına bile bayılıyorum..

Burda alıntı yapmak, üyeler hakkında yazmak yasaktır.

I)Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

Forum Manifestosu'nda yer alan kurala uymanızı rica ediyorum.

Anne yaş 24 artık kiminle mesajlaştığıma ne konuştuğuma bu kadar laf etmesen diyorum hani? Bu evde oturduğun sürece böyle ne demek onu da anlamadım, yetişkin bir insanım bu kadar sıkılmaz.

"Hayırlıysa olsun" dediğim, Ne çok olmazlarım var benim. Öyle bir sessizlik ki benimkisi. Dışım sukut, içim kıyamet..

Senin de ayağın kayıyor ufak ufak.. hadi hayırlısı..

Başım çatlıyor sabahtan beri, saçma sapan işler oluyor iş yerinde, işten süper moralle mi gelmeliyim eve anne her zaman? Yorulamaz mıyım, iş sıkıntılarım olamaz mı? Bu işe gitmek istemiyorum mu demek oluyor? Biliyor musun ne olduğunu? Niye bana laf çarpma çaban? Anlamaya çalışsan olmuyor mu?

O kadar çok özledim ki seni gökyüzü kadar özledim

kocaman bi yumruk var göğsümde,sol yanımda,görmüyorsun değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…