Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki de düşünmeyi bırakmalıyım, ama arada tanışsaydık diyorum.

bi şey soruyosun, keşke bir de cevabımı dinlesen. ya da hiç sormasan sevgili akrabam!

Sana çok sinirlenmiştim ama bugün aklıma kendi yaptıklarım da geldi.
Sana hiçbir şey demeden ortadan kaybolduğum günü düşündüm.
Senin telaşını, şaşkınlığını, üzüntünü...
Aniden gelen soğumalarımı da hatırladım.
Aşık olmayınca normal herhalde bu davranışlar. =/
İnanmak istediğim tek seçenek bu.
Geçmişteki travmaların etkisi yoktur di mi?
Bunlara inanıp kendimi kurban olarak görmek istemiyorum. =(
Ama biliyorum ki tamamen çocukluğumdaki kötü yaşantılardan kaynaklı hepsi. Görmezden geliyorum. Hayatımı bu düşüncelere saplanarak biri değilim; arada bir çıkmaza düşsem de, yoğun karamsarlığa kapılsam da, hayatımı mahvettiklerini düşünsem de... Hep iyi olana odaklanacağım totalde.

Senin yokluğun yanımda olan herkesin varlığını önemsiz kılıyor. Sensiz herşey yarım.. eksik.. anlamsız...
Bitsin artık bu hasret.

Benim rahatlığım niye sizi geriyor ben anlamıyorum.
Herkes yapabildiği kadar da değil, yapmak "istediği" kadar, ya da kendini tanıdığı için uygun gördüğü kadar...
İstediğimle yapabildiğimin arasında fark olabilir, çok yapabilirim az isterim... Tabi ki tersi de olabilir bu sefer de çok çabalarsın.
Neyi ne zaman ne derece yapacağım, isteyeceğim de bana bağlı.
Her zaman göstermem, belki 10 yıl gerekmez göremezsiniz, 10. yılda alasını görürsünüz.
Sizin görmek istediklerinizi hemen göstermek zorunda değilim. Ben ne zaman uygun görürsem.
Kalıba sokmayın insanları, sen böyle yaparsın böyle yapmazsın bilmem ne...

Hikayeler artık hoşuma gitmiyor çünkü sıkıldım.
Her hareketini, tepkini önceden tahmin edebiliyorum, hiç şaşırtmıyorsun.
Biraz dürüstlük beni gerçekten şaşırtırdı.

Yani milletin arkasından kuyusunu kazmanı geçtim, bir de oturdun bana yarım saat sevgilini anlattın. Seni nasıl tavladığını, saygısından uzun süre elini bile zor tuttuğunu, yoluna güller serdiğini ve evleneceğim kızsın dediğini. Tamam güzel olabilir mutluluklar dilerim ama hayal ürünümü diye düşünmedim değil. ziraa millete ilk hafta işyerinin bir odasında nasıl seviştiğinizi anlatmışsın, bütün iş yeri biliyor. Bir de seninki orda burda senin hakkında konuşuyormuş şöyle böyle diye. Bilemedim şimdi. Ne senin anlattıkların, ne bu söylenenler hiçbirine şahit olmadım günah almim. Ama bana hayal ürünü veya değil özelini anlatman sana güvenimi artırmaz.
İş yerinde çevirdiğin entrikaları gördüm şimdiye kadar en azından...

Bak ben seni itin seyine nasıl sokuyorum..Sen gel bugun de..Beni babamın ölümle pençeleştiği bu zor günlerimde kırdıgın yerden koparıcam seni..Tersimle karsılasmadın daha benim..

Rezil herif.

Kocacım iki haftadır bize çok iyi bakıyosun Allah senden razı olsun hep böyle devam et olur mu
Yavrumuzla ben seni pek çok seviyoruz

Canım benim, kendim yaşamış kadar sevindim, bir heyecan yaşadım nedense...
Hayırlısı olsun dilerim :)

Allahım ne kadar değişmiş bu kk. 1 saattir bu konuyu arıyorum yaşlı teyzelere döndüm

sen benim başıma gelen en güzel şeysin biliyorsun değil mi?
sen olmasan hep yarım hep eksik kalırım ben.
yıl dönümümüzü unutmuş gibi yaparken ve yaptığın süprizle başımı döndürüken ne kadar heyecanlı ve telaşlıydın..
yine elini kolunu nereye koyacağını bilemedin..
sana baktım;
geçen yıl bana el olan adam,
bu yıl elim gibi benim parçam olmuş.
seni seviyorum kocam.

Bildiklerini konuşmayan bir dilsizim artık, görmezden gelmeyi de öğrenirim nasıl olsa..

bundan tam 4 sene önce başladı bizim şeker tadında hikayemiz :)
bi gülüş bi bakış bi tartışmayla kenetlendik birbirimize . .
işte o an anladıkki bizim herşeyimiz bir bakışlarımız.gülüşlerimiz.sevinçlerimiz kısacası nefes alışlarımız bile bir :)
uçurumun kenarına kadar geldik bazen bazen güzelliğiyle kendine hayran bırakan gökkuşağı olduk:)
hiç uzak kalmadık birbirimizden aramıza 1 senelik kmler girdi yine biz vazgeçmedik özlemi hasreti sevgiyi en dibine kadar yaşadık :)
seni gönlümde yar yanımda var eden rabbime hamd olsun :)
seni seviyorum yüreği cennet kokulu sevgilim :)
bugün yanımda olamadın ama 20 gün sonra seni görmenin verdiği heyecanla soluksuz seni beklemekteyim can parçam
he bide hani sen beni genelde EŞİM diye seviyosun ya sana diyemiyorum ama burdan itiraf ediyim çooookkkk hoşşşuuummmmaaaa gidddiiiiyyooo

istediklerim olduktan sonra bir de sen gelsen. tamamdır.

İyi geceler sevdiğim... Unutmadan; canın yandığında annen kadar çok üzülecek bir insanı paramparça ettin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…