Her şeyi berbat ettin nişanlandık her şey güzel olacakken daha da beter oldu tam mutlu olacağımız anda bir güzel gün geçiremedik ayrıl barış, ayrıl barış ama son olarak bana hayvan dedin ya işte orada bittin bana s*kt*r git dedin saygıyı iyice bitirdin beni ezmeye baskın karakter olmaya çalıştın beni nişanı atmaya zorladın seni seve seve senden ayrıldım sanki çok mutlusun şimdi artık geri dönüşü de yok bana saygısı olmayan adamın yanımda yeri yok.Kendine iyi bak falan demeyeceğim ne halin varsa gör.
Beni ben olarak bırakmadığınız için, beni karakterim açısından desteklemeyip tam aksine bastırdığınız için şuan çok sinirlendim.. O yüzden "o böyleydi şöyleydi" lafları aslında her zaman doğru değil, ben tam anlamıyla rahatça ben olamadım ki... Belki neler vardı bende içimde, neler olacaktı.. Tek diyebildiğim bir nedeni var her şeyin, hayırlısı olmuştur...
Ben büyürken kendim halletim her şeyi manevi olarak...
Yazmak rahatlatmayacak ama farzediyorum okumani :
icimde muthis bi intikam alma istegi var. yola gel adam ol istiyorum bundan daha cok.
Insallah o ettigin laflari sana yediririm.
Sen simdi kafani dinle. Ettiklerinin elbet bir bedeli olacak. yok oyle kolayca kurtuldum sanma.
Gun gelir devran doner.
Sana surda kalpli. bigli migli falan yazmak isterdim ama hale bak.
Hadi bakalim , beklemeye basliyorum o hesaplasma gununu
Seninle ilgili tüm planları iptal ettim.
Artık o güzel günlere asla dahil olamayacaksın.
Yanımda olamayacaksın.
Kaba saba hareketlerin ve ne konuştuğunu bilmeyen pis ağzınla beni bu noktaya getirdin. Malın tekisin! =)
Annen baban surunsun dilerim. Sana da soyluyorum gerci ama surunsunler. Anneme yaptiklari icin paramizi hala vermeyip bizi su duruma soktugunuz icin surunun. Sizin gibi parazitler omru hayatimda gormedim. Bu kadar manyak bi ailenin ogluyla sozlenmis olmaktan dolayi da cok uzgunum.
Hani gecip ama ask sevgi onemsiz mi diyosun ya . Ben senin anana babana 20bin tl yedirirsem tabiki bana olan askin sevgin onemli olur. Ama it yerine koymadigim zaman ne kadar beni sevdigini de gosterdin. Demek ki serefsizlik genlerden gelebiliyormus.
Eski sevgilim beni arayip duruyor seni sutlar sutlamaz. ona donucem . En azindan 3 senelik ayriligimizda bile anilarimizi biriktirdigimiz kutuyu atmamis biri o. senin gibi para mevzusu girince ben turkiyenin bi ucuna gitmisken seni hic merak etmiyorum diyecek kadar hayvan degil. hem doktor hem de kac dil biliyor senin kadar bos biri de degil ustelik oturunca siyasetten modaya herseyi konusabiliyoruz. Seni kac kez uyardim hatirla kendini gelistir diye. Sadece sevgimden durdum yaninda ama simdi bakiyorum ki sevgi hicbir seye degmiyor tek basina. ben turkiyenin en iyi universitesinde muhendislik okuyan 3 dil ogrenen ben gidip bi otomobil teknikerine asik oldum. Adam tabiki okumaz dil ogrenmez kendini gelistirmez hazir bunlari yapan mal var ne de olsa. Zamani yokmus vucudu yorgunmus. Ben sana ne dedim en basinda bunlari yapmayi severim kafa dengim birini istiyorum dedm sen de bana ooo ben dr cok severim demedin mi ? Sonra zamanpa ogrenirim demedin mi ? Zaman doldu sen daha ailemle tanisirken angara siveni kenara atip duzgun bile konusamadin. Sonra ben soyleyince ama sevgimkz ama askimiz..baslatma askindan. Ask diye diye omrum boyunca senin parazit anani babani doyuramam ben.
Kisacasi onlarca soz verdin kendini bana bambaska biri olarak tanittin. Neyse ki sukurler olsun gordum yuzunuzu. Biraz acir falan ama yarama tampon olacak doktoru da buldum merak etme. Sana uckagitci ailenle ve gogsundeki adimin yazdigi dovmeyle mutluluklar. Yalanci olmayacaktin...