Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım abîm bana 'senin kılına zarar gelse dünyayı yakarım'diyorsun ya hep üzgün olduğum zamanlar.üzüntüm nasılda dakkasında silinip gidiyor.yıllar geçtikçe daha çok seviyorum seni iyiki varsın hep abiden öte dost,sırdaş,arkadaş oldun seni çok seviyorum

Sen hakkımda kurana, hesaplar yapana, farklı algılara, düşüncelere kapılana, yanlış imalar yapana kadar ben düzümdür, hesaplar yapmam, sen kurmaya başladıktan sonra sana bakışım değişir. Yine de bazen fazla fazla şans veririm, arif olan anlarda hatta saygı duymalıdır da ama ben de ne var bilemiyorum garip insanları çekiyorum üstüme. Olgunluğun ne olduğunu bilmiyor çoğu insan, çok şey görmek yaşamak değil sadece olgunluk, olgunum demiyorum illa ama nedir biliyorum.
İstersem çok sert istersem çocuksu olabilirim, yapmadığım bir şey yapamıyorum ya da göstermediğim bir şey bende yok anlamına da gelmiyor. Bana bağlı, bunu görebilse keşke birileri.

Ve bana ön yargılı diyen insan nankörün önde gidenidir...
Bin beter insanlar gelip bana bunları söyleyebiliyor ya, insanlığa pes diyorum ve bazen bu dünyada yaşamaktan gerçekten nefret ediyorum, tamamen zoraki, kalbimin nasıl kırıldığını, içimi görseler anlasalar KEŞKE.
Bazen çok yanlış bir yerdeymişim gibi geliyor...

Bu ben de koca bir "Neden?" dir, neden kendi halinde, kimseye bile bile kötülüğü dokunmayan bir insana takar bir insan?
Anlam veremiyorum bu aşırı savunmacılığı, bu kadar kurmayın. Sonra içtenlik yok.
Ben bi kere yapınca da sen şöylesin sen böylesin...
Yırtık değilim diye konuşup duruyorsunuz.. Sinirliyim aslında ama sinirlenince de olmuyor, haksız haklı çıkıyor bir şekilde, yorgunum.
Ama ne hissediyorum biliyor musunuz; Rabbim doğrusun diyor .. Ama keşke biraz hazır cevap olsaydım, bir şeyler oturmasaydı içime.
Güvensizim ben de maalesef sayenizde, ama yine de şans veriyorum.

Ah keşke anlasanız bir şeyleri...

Bahsettiğim şeylere de "bir sen değil herkes istiyor, bir sen değil herkes öyle düşünüyor" gibi yanlış cevaplar almasam keşke.
Kendini tanıyan bir insan konulara göre tolerans düzeyini az çok bilir(tabi büyük de konuşmamak gerek) ve herkes her konuda aynı hassasiyete sahip olmaz, bazı insanlar uyumla yapabilir bazıları uyumsuz da...

Yarın bize gelme be. Lütfen gelme. =(
Meşgulüm ilgilenemem.
Annem dönerse sorun değil tabii.
Yine de gelme.

Ailen ile kavga ettin diye bana da umurssamaz ve kötü davranmasan iyi olurdu .
Ben sana çok söylüyorum ama sen beni dinlemiyorsun . Bana hep seni ilgilendirmez diyorsun beni ilgilendirmiyorsa artık ben de düşünmüyorum ne de olsa beni ilgilendirmez .. Üzülmüyorum da . Gör kendi aileni ..
Ben sanki babamın oğlusunda düşünüyorum seni .. Napayım anlamıyorsun sen bir türlü . Herşey kendi bilek hakkımızla yaptık bilek hakkınla yaptık hala biz yaptık deyip haram edebiliyolar . O kadar para yiyolar hala yardım etmedin diye seni hiçe sayıyolar iyi günde canım cicim kötü günde haram olsun deyip seni üzüyolar .. Bak böle böle deyincede suçlu kötü şeytan vicdansız ben oluyorum. Yorum yapmıyorum artık .. Yorum yapmayımda o beyninin savunma mekanızması çalışıp onları savunurken haklı sanma .. Yoru yapmayımda gör aileni .. Gör kendi olmayan paralarını haram edişlerini .

Ya senin o ben uzulmeyeyim diye cirpinan canini yiyeyim e mi? Sen iste bir omur de bekleriz mesele degil de bu isin altindan o kocakari cikarsa meseleyi o zaman cikaririm

Sen gittin ya çok agladim ben ama sana degil kendime ağladim verdiğim bunca emege agladim senin için göze aldiklarima kendimi sonu olmayan birşey için elalemin diline düsurduğume agladim . ben saf birisi değilim senin anlamadiğimi sandiğin rahatlikla yaptiğin herşeyi anliyodum ama çok sevdim seni hiç bi zâman tamamen bitiremedim bu iliskiyi yapmayi çok istedim inanki ama yapamadim sana gelme dedim geldin bitsin artik dedim birakmadin ama hep canimi yaktin . hani ben delinin tekiydim ya akillandim artik ne o deliliklerim kaldi nede gülüşum . geçen gün fark ettimde kahkaha atmayi bile unutuşum . sen hep üzdün beni bu son zamanlarda hiç mutlu olamadim . zaten bu senin umrunda bile degildi en çokta buydu beni mutsuz eden . artık aglamak istesemde ağlayamiyorum ne gülebiliyorum nede ağlayabiliyorum öyle bi haldeyim ki yaşayan ölü gibiyim . şimdi ona da söylüyo musun bana soyledigin güzel sözleri belkide daha fazlasini söyluyosundur şimdi git ne yaparsan yap ben görmicem nede olsa . . Artik duygularimla değil mantiğimla hareket ediyorum izin vermiyorum duygularimin mantigimin onune gecmesine. Bilmiyorum nasil olucak ama bundan sonra yalnizim artik ama mecburiyetten degil bu yanlizliğim ben öyle istiyorum . sen hayatimda tanidiğim en kötü insansin. Nasil utanmadan gözumun onunde onunla yakinlaşabiliyodun hiç mi hakkim yok sende iki sene boyunca hiç mi bi iz birakamadim ben sende gerćekten geceleri rahat uyuyabiliyomusun. İçin rahat mi gerçekten ama rahattir senin için hatta ben böyle acı çektikce sen dahada mutlu olursun kendini bi b.k sanarak. Ama senden b.k bile olmaz kendime o kadar kıziyorum ki yaptiklarini görmemezlikten geldim diye . ben öyle yapmasaydim sen o cesareti bulamazdin kendinde sana beddua etmiyorum merak etme bi gün bana gelmek isticeksin ama seni istemiyorum artik gelme bidaha ben artik aglamak istemiyorum gelsende bütun kapilar kapali artik sana sen kendine layik birini buldun. O kizin gözu hep erkeklerde sem görmuyosun ama sürekli erkeklere bakip gülucuk atiyo tam senin gibi birisi o kiz layiğini buldun sana beddua etmeme bile gerek yok artik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…