Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum o burayı okuyacak...!Dinle beni KORKAK ..bundan sonra hayatını erteleme sevdiğin kişinin elinden tut bırakma azcıkta plan yapmadan içinden geleni yaşa , sev onu değer ver kılına zarar gelse olay çıkar . Ona ufak bir kötülüğü bile yakıştırma.O benim meleğim de kimseye inanma gözüne kulağına bile..Bunları yap ki karşındaki mutlu olsun yoksa senin için her şey çok zor ...hoşçakal

Bana hiçbir faydan olmadı simdiye kadr aama ben sana hep cok guvendim . Yanimda olmasanda , hic konusmasakta birgun hayatima sihirli dokunuslarinla girecegini düşündüm hep. Ve bu yuzden yasamam gereken çoğu şeyi erteledim , çünkü guvendim sana ,hayatimda olmayan sana. Ama bugün beni cok büyük bir hayal kırıklığına ugrattin. Silkelenmeme ,gözümü acmama neden oldun. Gerci sana duyduğum bu guvendi gözlerimi kör eden ,gormemi engelleyen. Ama anladim çare ne sensin ne de senin gibiler. Bana inanmadığını gordum , hayatinda bir hic olduğumu ,bir yerimin dahi olmadığını gördüm. Oysa benim hayallerimde hep sende vardn. Sana ne kadar da cok anlam yuklemisim kendime yuklemem gerekenleri bile.
sana cok kırgınım ,fazlaca ofkeliyim ama neye yarar ki , neye yaradi ki simdiye kadar?
İcimde kopmayi bekleyen son bir parca vardi eski bana ait olan , ama sayende o koptu . Ve benim bildigim bütün dogrular degisti ,gerçeğim degisti ,ben degistim .
gecmisteki sevgimi sana sadaka niyetine bagisliyorum.
hadi simdi git ve kirdigin yeri hiç dusunmeden hayatına devam et, sana en cok yakışanı yap. Benide aptalligimi anlamamin verdiği aciyla basbasa birak...

Sevgiliye yazilmis gibi duruyor ama degil , dusun bende ki eski yerini ya da düşünme toz ol .

Nasıl anlasınlar seni beni acıkmadan yiyenler..
Uyumadan önce ayaküstü terlemeden sevişenler..

Evet seni çok seviyorum, evet çok özledim, evet sana iyi davranmak istiyorum farkındayım....
Ama kızgınım,kırgınımmm. Kusura bakma...

öyle heyecanlı öyle mutlu öyle huzurluyum ki... ama 'şimdilik' olmasından çok endişe ediyorum...

Hamzanın fotografına baktıkca icim parcalanıyor iki abini ve babanı kaybedip sonra da ogul kaybetmek nasıl zor bi imtihandır nasıl dayanacaksın Allah dayanma gücü versin

kirpiklerine kadar aşığım sana
benim için yaptığın bütün fedakarlıklar için sana teşekkür ederim :)
herşey hayal ettiğimiz gibi olsun inşallah
aramıza saçma sebepler girmesin ALLAHIM beni seninle sınamasın :)
sen hep benimle kal
benim ol

bu diyetler hep senin için gelecekti eşim..değerini bil

Uc yilimi sana verdim sonunda baskasina yar oldun allaha havaledeiyorum seni baa yaptiklarini yasamadan olme.

seni kopek gibi seviyorum canim kocam deli karini affet. . ben senin sevgin olmadan nefes alamıyorum kalbim aciyor ciğerim sökuluyor. kiz bağır kötü konus ama beni sev sev sev...

Bazı şeyler kısmetse olur,
Nasipse olur, duayla olur.
Yeter ki sen isteme kapısından ayrılma,
Hayırlıysa olur. Nasibinde varsa eğer,
Sen umudunu kessende O seni bulur.
Bittim diyene yetişen Rabbim,
Sana bir Can verir, O senin Canın olur.

Bir görüşeydik sanki olurdu..
Ama vardır bunun da bir hayrı.

Seni çekemeyeceğim artık.
Laftan anlamamakta ısrarlısın.
Telefon numaranı sildim bile. Baaayyyy. =D

seni özledim anne...
emanetin yanımda..
kardeşim yanımda..
ama ikimizde yarımız artık,
yarım kalanlarımızla bir bütün oluyoruz..
sarılıyor bana ablaa annem gibi kokuyorsunn sana sarılınca anneme sarılmıs gibi oluyorum diyor.
dindiremiyorum yürek acımı
bitmiyor bu sızı annemm...
özledim beeee
çok özledimmm...
yarım bıraktığın bu iki yavrun seni çok özledi anne......
Hatıralarını aldılar benden.. bir ses kaydın bir videon bile yok....
bir çantan bir gözlüğün ve resimler....
çantadaki kokunda zamanla uçtu annee...
sesini unutuyoruz...
istemeden,hatırlamak isterken;unutuyoruzz

sonra ne çok acıyor içimiz..........

olsaydı yanımızda ne güzel olurdu diyoruz yıldızlara bakarken kardeşimle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…