Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taktiklerden kırılırsın ama mutlu olursun
Yurdunu unutup bana kalbinin hızla atışını duydum
GÜM GÜM GÜM GÜM GÜM GÜM GİDİYORSUUUNNN

ne oldu biliyor musun? hani hep inanırdım ve seni de inandırırdım ya "yaradılışın iyi senin", "özünde iyilik var" diye... Ben bu iyiliğin peşinden 4.5 sene koştum biliyorsun.sen iyi ol diye, yüzün gülsün de yüz çevirme diye şehir şehir dolaştım bu ülkede. kapılarda mı beklemedim, ailenden senden hakaret mi yemedim... neler neler... neyse boşver ikimiz de biliyoruz, sen sadece hatırlamak istemiyorsun. sadede gelelim; artık en kötüsü en çok koyanı sensiz olmak değil, hayatta neler geçiyor be minik,bu mu geçmeyecek biliyorsun :\ artık iyi biri olduğuna inanan tek bir hücrem bile kalmadı. bir iyiliğin peşine dünyayı ateşe verecek olan ben şimdi gördüm.özün iyi değil. sevmemişsin, öğretmemişler doğru sevmeyi, bencil olmamayı, kalp kırmamayı, insan katletmemeyi... uğraştım olmadı, yapamadım. senin kötü olduğunu farketmek ve bununla yaşamaya devam edecek olmak kadar koyan bir şey yokmuş...

Neden her seyi buyutuyorsun? Kirk yilda bir ablam gelmis, zehir etme. Sen zehir etmek istesen de sana firsat veren senin gibi olsun, hadi bakalim

geçmiyor işte yapamıyorum soğudum o kadar söyledim konuşma die sen naptın bir değil kaç kere konuştun neymiş kız ağlamış konuşma dediğimi unutmuşssun değdi yani bu yaşadıklarımıza güvenimi sarsmana hep aklımda olcak acaba konuşuyor mu die belki büyütüyorum bende iş arkadaşlarımla konuşuyorum ama kızın sana karşı lafları hoşuma gitmiyor iş yerinde başka insan mı yok konuşcak dertleşcek sen evli barklı adamsın neden bu kadar muhabbet ediyorsun bilmiyorum ne yapacağım

Dört dönersin şimdi böyle totomda pislik. Bana iftira atarken sana tazminat davası açacağım hiç mi aklına gelmedi. Davayı görünce tutuştun dimi yelloz, sen o özrünü alda münasip ... neyse.

sana bayılıyorum kocam
çok şapşik bi adamcıksın sen ve ben seni sevmeyi çok seviyorum

Keşke herşey marina daki o gün gibi saf temiz ve katıksız kalsydı ...

Keşke hiçbirşey büyümese..sadece evini ve beni düşünsen...nasıl mutlu oluruz diye düşünsen....nasıl mutlu ederizi,nasıl mutlu olurunu değil...hayat sadece biz Yaşadıkça güzelmiş gibi gelse...nefes almak yerine cidden hissetsek yaşadığımızı...keşke yaptığın iyilikleri suratıma vurmasan..dost olsak...

Sana niye kızamıyorum. Ama bunun da bir noktası var çünkü bıkarım bir yerde, çok uzadı derim.
Bilmiyorum bu sefer nolacak?

Simdi ilahi adalet diye bir sey var ve 5 yildir hala maglum sahsa ugramiyor.
neden Allahim?
Hayatima istedigi gibi girip, mahvedip gidip, en sonunda tamamen gidince , ben boyle gene mal gibi kalinca gene mi ben kotuyum ? Bu benim sifiri kacinci tuketisim? Gercekten ne yasadiysam lanet ediyorum.

Bir insanin iyi olduguna inanip sevmek en zor sevme sekliymis. O iyiligin aslinda olmadigini farkedince kafada yaratilan "iyi" yi sevmeye devam ediyor insan. o iyi cok gec yok oluyor. Kotu diye konduramamak da benim kotulugumden mi?
uzuun uzuuun yazdim gene inanmadi. giden bi sekilde gidiyormus gercekten. gideni hic bir soz, bakis, opucuk geri getiremez derlerdi , bilmem kacinci tecrube edisim.
Keske agzimi acip tek kelime etmeden biraksaydim oylece "S***** G** (Defol)" diyerek icimden.
olum gibi bi sessizlige burunseydim keske. gene yapamadim.
Eger bi kere daha geleceksen ey sevgili, dilerim ki bu sefer yanimda baska biriyle , ozunde "iyi" biriyle birlikte oldugum vakte denk gelir ve senin "kotulugunu" yuzune haykiririm.

Herkes oğlan olacak derken ben kız olacak diyordum gözleri sana benzeyen senin gibi güzeller güzeli ay parçası bi kızım olacak diyordum

Bana hep seni hatırlatacak, teyzesinin yokluğunda beni avutacak

Ben senin doğum gününde daha minicik 10 haftalık yeğenini yanına gönderiyorum teyzesi

Rüyama fln gelirsen söylesene yaşasaydı minik bebeğim, kızım mı olacaktı?

Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim vallahi sensizliğe dayanamıyorum

Ben basit bir kurtaj isleminden korkuyorum korkudan uyuyamiyorum sen onca ameliyata nasil katlandin onca acilara nasil katlandin vallahi dusundukce delirecek gibi oluyorum nerdeyse 4 yıl olacak ben halen daha bunlari dusunup delirecek gibi oluyorum

Off off yazdiklarimi okumani o kadar cok istiyorum ki okuyosundur belki ne bileyim

Son düzenleme:
Gezerim de tozarim da gulerim de oynarim da birtanemm aglayacaksan stalklama? Nolacakti yani anasiyla kuzusu birlesip beni hayata mi kusturecekti? Bizim icin bir sey yapmiyosunmus. Ya biz kimiz, sen ben anan mi? Ben senin icin bi seyler yapmisim ki benden vazgecemiyosun. Anan benim icin iyi bi sey yapmadi ki onun icin bi sey yapayim. Karakterime yakismaz, yaptigi sacmaliklarin karsiliginda bulunmuyorum. Ama bana kotuluk edene niye iyilik edeyim ben meczup muyum? Isine bak benim SIZinle isim yok

çok korkuyorum bitanem sana bişey olmasından.Türkiye nin heryerinde çeken telefon neden Ağrı da çekmez.sesini duymadığım her an nasıl korkuyorum bi bilsen.bi tek mesaj bile atabilsen bütün dünyalar benim olucak herşeyim.bitsin artık şu askerliğin gel hemen yanıma, sarıl yine bana.hemen gelir gelmez evimize gidelim , bizimde bi yuvamız olsun artık.çok yoruluyorum sensiz kocacımmm. sana bu kadarını hissettirmemeye çalışıyorum daha fazla üzlme diye ama dayanamıyorum özlemine..
meğer ne çok alışmışım ben sana, herşeyi sevdiğim insanla yapmaya.özledim işte bana aşkla bakan gözlerini özledim. kokunu özledim.hiç bişeyden tat alamıyorum .hiç birşey yapasım gelmiyor dünyam , olmuyor sensiz,çabuk gel artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…