Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya sabır.. Sanki kendim için arıyorum. Bir ulaşamadım!

Iyiki beni kaçırmış sin iyiki seni nim hayatımın aşkı seni çok seviyorum yavrum la bir ömür benimle ol...

İnsanı kendinden şüpheye düşürüyorsun, psikolojik baskıyla haklı çıkmaya çalışıyorsun resmen
Psikolojin bozuldu ne demek ya.. Sana rağmen iyiyim gerçekten, bozulsa da normaldir. İşine gelmeyince hep böyle oluyor.
Ben de terbiyesiz oluyorum. Haksızlıklarına, baskılarına karşı çıktığım için.
Ağzımdan çıkan ısrarla "yaptım" sa yapmışımdır, bana yapmadın diyemezsin inanmak zorundasın.
Allah'ım sabır ver.

Cok yoruldum artik gelecegim nasil olacak benim bu gune kadar hep uzdun sana diyecek laf bulamiyurum

Seni çok özledim! ilk defa böyle hemencecik özledim kocacım,biliyosun:) heralde bizim tatil iyi geçti çocuk parklarında,kaydırak tepelerinde.şimdi bide sen giderken dedin ya 'bi dahaki izin Aralık'ta artık' diye,ahh ulan Aralık'ta çok uzak be! Sen gittiğinden beri pazar günlerini sevmiyorum,o ayrı... sorun evin sucuklu yumurta kokmaması değil;sorun pazar günleri herkesin anne,baba,çoluk çombalak beraber olması.
Bazen o kadar bunalıyorumki;ne güzel senle her akşam yürüyüş yapıyoduk Adana'dayken.çayımızı kahvemizi beraber içiyoduk,iki lafın belini kırıyoduk.ben aptal kafamı kırayım,çalışıcam diye tutturdumda noldu?! şimdi annem yine diyor git başvur çalış diyede,işte... sen olsaydın yine idare ederdik bi şekilde.şimdi tekrar nasıl güveneyim.. tek başına bir küçücük çocuğunla çalışan anne olup anana babana muhtaç olmakta olmuyormuş işte.iyikide diyorum;iyikide öyle boşanmış,seni kaybedip dul kalmış falan değilmişim.keşke öyle bi iş olsaki diyorum bazen alyayıda alıp yanımda götürsem arada sıradada olsa.mesela gece vardiyalarında kıvrılsın yatsın bi kenarda.gündüzleri annem bakar,ben akşamları alırım zaten çocuğumu.yok yaa..amaaan sıkıntılı iş.ağrımayan başımı ağrıtmasammı 3 kuruş için,bilemedim..
Senin için korkuyorum,memleket karışık.Allah canını,canınızı korusun oralarda!Bak,yalnız anne olmak ne kadar zor;bizi bırakıp gidersen evet belki anlattığın gibi,

O kadar pismanim ki o kadar canim yaniyo ki seni oyle çok ozluyorum ki ve seni oyle çok seviyorum ki gogus kafesime sıkışıp kalmissin çıkarıp atamiyorum icimden orda bir yara durmadan için için kanayan bi yara merhemi senin olduğun bi yara anladim ben dersimi aldim be paşam sana tutkunun seni oyle çok seviyorum ki gelsenn hersey süper olacak ve ben seni hiç uzmicem.

Cok sorumsuzsun bana karsi sanki ben hayatinda yokmusum gibi davranmayi birak uyan kendine gel uyandiginda is isten gecmis olmasin

Sana yazmak bile gelmiyor içimden. Kaç defa acıttın canımı kaç defa yaraladın beni. Böyle bir zaman da annem gitmişken sende gittin. Mutlu musun şimdi. Başardın tebrik ediyorum artık sevmiyorum seni. Ama yaptıklarını da yapmadıklarını da hiç bir zaman unutamayacağım. Sana en büyük bedduam bana yaşattıklarını yaşa. Seni allaha havale ettim. Hakkımı asla da helal etmiyorum. Bu dünya da beni yarım bıraktın ya öbür dünyada iki elim yakanda.

Bir sahil kenarında el ele yürüyemedik sevgilim diye hitapta edemedik,sarılıp mutluluktan ağlayamadık,kavuşamadık ama...ama sen hep içimde bir yara gönlümde ebedi olarak kalıcaksın
Sevdiğim,yarim mekanın cennet olsun
Rabbim bizi cennete kavuştursun...

Bana kaderin tanımını yap !
Düğünüme birkaç gün kala senin düğün resimlerinle karşılaşmak mı? Düğünüm olacağı gün Türkiye'nin bir ucundan kalkıp gelip memleketimde balayında olacak olman mı?
Hayatı dikensiz gül bahçesi sanmamıştım ki.. Birçok şeye hazırlıklıydım oysa ki.. Bu gizli gözyaşları kaç ay kaç yıl daha akar söylesene? Bu dünyada saf mutluluğu bulma umudumu bitirdim yaşamam gerekenleri yaşayacağım.. Sen hak ettiklerini ne zaman yaşayacaksın peki? Ben yaşıyorum işte, peki sen? Ne zaman ? . . .
Allah'ım bazı şeyler hiç bitmiyor, tam bitti diyorum.. olmuyor olmuyor ... daha ne kadar sürecek? .. !!!

Aradaki yaş farkı bizim için bir engel mi bilemiyorum. Bu konularda kararım net olurdu aslında ama sen bana ne yaptıysan sağlıklı bir karar veremiyorum. Akışına bıraktım. Geleceğimiz var mı yok mu bilemiyorum, senin ısrarlı çabalarına rağmen. Sanırım korkuyorum...

Oku cok sinirimi kaldiriyosun seni suan bogmak istoyorum insan bu kadarmi aptal olur bukadarmi sorumsuz olur manyak gerize kali aptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…