Seni çok özledim! ilk defa böyle hemencecik özledim kocacım,biliyosun:) heralde bizim tatil iyi geçti çocuk parklarında,kaydırak tepelerinde.şimdi bide sen giderken dedin ya 'bi dahaki izin Aralık'ta artık' diye,ahh ulan Aralık'ta çok uzak be! Sen gittiğinden beri pazar günlerini sevmiyorum,o ayrı... sorun evin sucuklu yumurta kokmaması değil;sorun pazar günleri herkesin anne,baba,çoluk çombalak beraber olması.
Bazen o kadar bunalıyorumki;ne güzel senle her akşam yürüyüş yapıyoduk Adana'dayken.çayımızı kahvemizi beraber içiyoduk,iki lafın belini kırıyoduk.ben aptal kafamı kırayım,çalışıcam diye tutturdumda noldu?! şimdi annem yine diyor git başvur çalış diyede,işte... sen olsaydın yine idare ederdik bi şekilde.şimdi tekrar nasıl güveneyim.. tek başına bir küçücük çocuğunla çalışan anne olup anana babana muhtaç olmakta olmuyormuş işte.iyikide diyorum;iyikide öyle boşanmış,seni kaybedip dul kalmış falan değilmişim.keşke öyle bi iş olsaki diyorum bazen alyayıda alıp yanımda götürsem arada sıradada olsa.mesela gece vardiyalarında kıvrılsın yatsın bi kenarda.gündüzleri annem bakar,ben akşamları alırım zaten çocuğumu.yok yaa..amaaan sıkıntılı iş.ağrımayan başımı ağrıtmasammı 3 kuruş için,bilemedim..
Senin için korkuyorum,memleket karışık.Allah canını,canınızı korusun oralarda!Bak,yalnız anne olmak ne kadar zor;bizi bırakıp gidersen evet belki anlattığın gibi,