Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatalarımla günahlarımla pişmanlıklarımla sevdiğim
başa çıkamadığım o kadar derdin üstüne birde yokluğun çekilmez oldu bu şehirde sensiz nefes almak zor geliyor ve sensizken anladığım tek şey sen benim merkezim yüreğim umutlarımmışsın hiç kimsenin vermediği değeri bana verdiğin beni böylesine sahiplendiğin her hatama rağmen beni hala sevdiğin için seviyorum seni ve bana geleceğin günü bekleyeceğim tek gerçeğim
şafak 427

Bebeğim..Ben seni çok sevdim..Şu 2 yılda bu hiç değişmedi.Sana en kızgın olduğum zamanlarda bile aynı aşkı hissettim hep.Daha sana ilk aşık olduğum zaman emindim hayatımda hep olmanı istediğimden..Annenin ellerinden öp benim için sana sahip olmamı sağladığı için..ıyi ki doğdun ve iyi ki benim en sevdiğim oldun..ınşallah son nefesime kadar hep yanımda olursun..Seni herşeyden çok seviyorum..

Her şeyi unutup sustuysam haftalardır, sadece sen mutlu olduğun içindi. Bunca şeye katlanmam, mutlu olduğunu bilmemdendi. Ama şimdi... Napıyorlar benim minik bebeğime... Kim üzüyor onu, hangi densiz? Kıyamıyordum ben ona bakmaya bile. Kimler kıyıyor benim bebeğime. mafoldumben

sana ne demeliyim bilmiyorumm..hayatımda ki çok önemli insan bu kadar önemli olmana rağmen halen sana hitap edemiyorumm.. artık kelimeler yetmiyor ki bana farkındaysan sen hayatımı çalan, beni hayata bağlayan en uzağımda ve en yakınımda olan yakışıklı.. elimi uzatsam yoksun baktıgım yerde hiç ama hiç yoksun senelrdir hemde, ama bir yer var sol tarafımda elimi her koydugumda hep ordasın biliyorum, sende bil ki seni hala çok seviyorum.. ne yapsam vazgecemıyorum vazgecmek unutmak ıcın Allahıma yalvarsamda yapamıyorum yerınde deıl sadece hayatımda yenıler var o kadar sen hep aynı yerdesın sevgılım hep aynı yerde hıc terk etmeden ve edılmeden..

Canımı yoluna koyduğum
Mimoza çiçeğimsin
Kanatlanıp göğe uçma
uçma sevdiceğim
Avcın değilim ki senin
Kaçma sevdiğim

Yıktın dağlarımı yıktın
Mimoza çiçeğimsin
Başkası okşanıp sevilmez
Delirme sevdiceğim
Yaktın ciğerimi yaktın
Yapma sevdiğim

Öpüp okşayamam ben seni
Mimoza çiçeğimsin
Alaca karganın gülüsün
Ellerin çiçeğisin
Değişmem dünyaya seni
Gitme sevdiğim

Yıktın dağlarımı yıktın
Mimoza çiçeğimsin
Başkası okşanıp sevilmez
Delirme sevdiceğim
Yaktın ciğerimi yaktın

Yapma sevdiğim..

Bu şarkı sana gelsin bebeğim :asigim:

Beni sürekli minicik bir kız çocuğu gibi sımarttıgın için,
ağzına sokmamana rağmen her alışverişe gittiğinde benim için kakolu süt,puding,probis,cips vs abur cubur stoğu yapman
en az 50 çift ayakkabım olmasına rağmen vitrinde gördüğüm ayakkabıya çok ihtiyacım olduğuna inanmıs gibi davranman,
sırf ben kıskanmıyım diye minik yeğenine bile birşey aldığında banada alman,
oyuncak ayımızın üstüne sürekli komik notlar yazıp eve geldiğimde beni karşılamasını sağlaman,
sana sarıldığımda inanılmaz huzur bulmam,
Sanki dünyanın en güzel kızı benmişim gibi davranman,
hamile olduğumu öğrendiğinden beri ev işlerini sevmeyen ben sayende 9 ay boyunca hepsinden kurtuldum.
Bebeğimiz henüz bizi duyamıyacak kadar ufak olmasını bilmene rağmen onunla sürekli iletişim kurmaya çalışman:CüvCüv:
Ve daha bir sürü nedenden dolayı SENı ÇOK KOCAMAN SEVıYORM CANIM KOCAM:asigim: ama bunları yüzüne söyleyemiyorum.Benden böyleyim napiim

canım maşallah
ama bence yuzune de söylemelisin çoktan hakediyor adamcağız
alkisalkisalkis

Temmuz 1 yeni miladımız.. Hadi hayırlı(sı) olsun bakalım.. :lepi:

sevimsiz kaynana,
ya sen ne istiyorsun bizden nasil bir insansinki cocuklarinin mutlulugunu bozmaya calisan vicdansiz kadin biz mutluyuz boyle cek ellerini benim ailemin ustunden allaha yakin bize uzak ol (ohhhhhhhhhh rahatladim ya aallah razi olsun bu topigi acandan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…