Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okan'a
P.tesi ayrılıyorsun bu ülkeden ..
Canımı çok yaktın, ailemin ve arkadaşlarımında ..
Beni ve beni seven herkesi üzdün.
Buna rağmen ben hazırdım.
Fazla anlam yüklemiştim bize.
Senin için bir yaz aşkı olduğumu anladım.
Sana beddua etmiyorum. Hak ettiğini yaşa.
Bir gün bana yaşattıkların için ben ne yaptım de.
Artık Türkiyede ki binlerce okandan birisin benim için.
Eylülden beri buraya senin hakkında çok şey yazdım.
En büyük isteğim bir gün benim için sıradan olmandı.
Artık sıradansın.
Bir tane teşekkürüm var sana.
Artık kimseye hak ettiğinden fazla anlam yüklememeyi öğrettin bana.
Asıl olanın ben olduğumu hatırlattın.
Hayattan mucizeler beklemiyorum artık.
MUCıZELERıMı ben yaratacağım.
Yolun açık olsun.

Rabbim sen bana sabır azım dayanma gucu ver
basarı ve mutluluk ıcın kalbımden vesvese uzaklastır umıt umut şevk ve azım ver Yarabbım

Dokunamadığım tenini özledim
Tadamadığım dudaklarını
Duyamadığım sesini özledim
Sıkılmadan bana sarılmanı…
Hayallerimi süslemeni özledim
Bitmesini istemediğim düşlerimi
Ellerini tutmayı özledim
Bana söz verişlerini
Hiç unutamadığım kokunu özledim
Beni sarhoş eden
Senle kavgaları özledim
Sonu sevgi sözcükleriyle biten
Eskisi gibi olmayı özledim
Su an içimden gecen
İstediklerimi söylemeyi özledim
Haykırışlarımı bildiren..

Yanında olmak isterdim

Özledimlerle yetinmemek…
ve nice senelere sevdiğim
Hep mutlu olmanı dileyerek !

Mari Bereli komando aşkıımmm..!! çok özledim seni bebeğim , seni bekliyorum burada sen askerdeyken annenin bana destek vermesi ayrı incelik tabiki çok hoşuma gitti beni araması inanılmaz sevindim destek çıkmasına :)) ama seni nasıl beklediğimi de ben bilirim aşkımm beklemek çok zor beklenmek kadar zor mu bilemiyorum ama inan ki gözlerim deli gibi seni arıyor 2 hafta her gün seninle olup sana daha fazla alışmak hem inanılmaz bir duygu hem de inanılmaz bir özlem oluşturdu içimde ayy hele ki o olay var ya ya inanmıyorum bebeğim şimdi sen gelince nasıl geçmişe bakıp güleceğiz hayal ediyorum :))) senin yerinde başkası olsa nasıl tepki verirdi gayet iyi biliyorum aşkım ama sen ilk günden beri inceliğini bana karşı kibarlığını korudun ilk zamanlar inan depresyonda gibiydim demek zamanla aşılıyormuş bazı şeyler şimdi inanılmaz güzel bir ilişkim var seninle ama olumsuzluklara üzülmüyorum ( her ne kadar senin için çok mükemmel olsak da benim içimde kendi yapımdan dolayı insanların öf bu mu yani dediği olay bile sayılmayacak şeyler var olumsuzluk bile sayılmayacak ama napabilirim ki çok takıyorum sanırım kafaya ) onlarıda aştık tabi zamanla baktımda seninle herşeyi açık açık konuşmam gerekiyormuş ilk başlarda sen kırılma diye herşeyi içime atıp önemi değil aşkım diyordum ( kızlar bu çok yanlış birşeymiş sakın yapmayın! ) ama senin istediğin kırgınlığımı belli etmem ve sana tepkimi göstermemmiş bunu yapmayı öğrendim senin ‘’bırakta aşkın taşısın bazı şeyleri yeterince yoruluyorsun sen birsürü şey taşıyorsun izin ver birazınıda ben taşıyayım sevgilim’’ sözlerinle.. artık kırıldığımı belli ediyorum gerektiğinde dile getiriyorum ama bebeğim sen de beni kırdığına üzülüp bu kez yine trip yapıyosun anlamıyorum kiiiii :))) seni kırdım biliyorum askım kendimi affetmicem diyorsun tribe giriyorsun askım yerim senin triplerini ! :))) bu davranışın ayrıca hoşuma gidiyor çünkü beni kırmaktan çok korktuğunu anladım artık en ufak bişeyde ‘’aşkım kızdın mı bana  ’’ ‘’bebeğim kırıldın mı buna :/’’ diyip ne kadar düşünceli olduğunu gösteriyorsun bana çünkü bende artık belli etmeyi öğrendim sen de özür dilemeyi (ilk zamanlar çok inatçıydın telefon elimde yine senin mesaj atmanı beklerdim diyordun biraz prüz yaşadığımızda ) şimdi o sorunlar yok sanırım büyüdük biz de bebeğim 3.5 yıl da ... artık daha olgun bir erkeksin sen ben de emeğimin meyvelerini toplamaya başladım ve afiyetle tadını çıkara çıkara yiyorum artık :))) bu arada tek meyvem SENSıN!!!! :)) en büyük mevzumuzu da birbirimizi anlayarak aşmayı başardık sevgilim... ben senin bir erkek olduğunu sende benim bir kız olduğumu anladık sonunda artık çekinmiyoruz herşeyi konuşabiliyoruz gerektiğinde arkadaşın gibi güncel hayattan her konudan muhabbet edebiliyoruz tabi sen ozaman bile inceliğini devam ettirip beni kırmamaya çalışıyorsun :)) seninle güncel sohbetlerimiz aktivitelerimiz çok eğlenceliiiii!!! ama sen genelde romantik bir aşık sıcak kanlı şevkatli bir erkeksin daha doğrusu büyüdünnnn ve böyle bir erkeğe dönüştün :)) beni en çok '' ben seninle yapabileceğimizi düşündüm bu hayatımdaki en doğru seçimimmiş meğer '' ve '' beni asla kaybetmezsin çevremde onca ayrılık gördüm ve sebeplerinide gördükçe bizim öyle hatalar yapmayacağımıza kalbimden inandığım için beni asla kaybetmezsin kuzumm..'' , '' ben herzaman arkadaş bulurum ama senii??...'' sözlerin etkilemişti daha doğrusu sen biraz duygularını açığa vurmak için tabiri caizse gaz bekleyen biriydin artık ne istediğini bilen olgun bi erkeksin ve sana bunu zamanla öğrettiğim için çok mutluyum... daha doğrusu beraber öğrendiğimiz içinn... :))) çok mutluyum sevgilim... ta en başından beri mutluyum aslında emek harcadım evet bi ara çok kırıldım da ama o da benim çok takıntılı olmamdanmış... sen de bunu öğrenip ona göre davranıyorsun artık... ben senin elini tutmadan elimi bile tutmazdın kızarım yanlış anlarım diye... :)) hala öylesin kızmamdan korktuğun için çok dikkat ediyorsun tavırlarına farkındayım :)) böyle olmanın en büyük sebebi aşkım seninde bu hayattan çok büyük dersler alman sen de erken olgunlaştın bazı konularda eğriyi doğruyu ayırt eder hale geldik aşkım beraber ve inanılmaz mutluyum tarif bile edemem sevgilim… az yalvarmadım ki Allah’a ben her duam sağlıklı olup seninle beraber son nefesimi vermekle başlıyor seninle güzel bir ömür ve aynı anda can vermekle bitiyor… beraber anladığımız,öğrendiğimiz nekadar çok şey varmış meğer bunu fark ediyorum… herkes öylesine şeylerin peşindeyken bizim bi hedefimiz var ve bu hedefe el ele koşuyoruz adeta sevgilim… sana söylemiştimya hani ben her sınavı geçerim kalmana da izin vermem senin düştüğünde kaldırırım bana yaslan ben herşeye dayanırım diye sanırım bunu anladın askım ve birazda ben taşıyım demeye başladın :)) şikayetçi değilim elbette sonuçta iki tarafta emek vermezse değeri kalmaz hiçbirşeyin… biz ne kadar fedakarlık ettik değil mi sevgilim… :)) çok despot babandan bile benim için dayak yemiş azar işitmişsin… annenle konuşunca öyle anlatıyorki aşkım bana ne kadar değer verdiğini 2 kat daha anlıyorum… :)) ama artık yeminli bir askersin ayrı şehirlerde bile olsak 3.5 yıl geçirmişiz ve inanılmaz emek vermişiz… sana çok güveniyorum askım kendimden bile çok… :)) seninde bana güvendiğini biliyorum… okadar zor günler geçirdik geçmişte hayatımızda birbirimiz yokken… ‘’ sen benim tek ve en büyük şansımsın nasıl bir sevap işledimde Allah bana seni verdi’’ demiştinya… ben de öyle diyorum aşkım… demek çekilen onca şey ilerde seni kazanmayı haketmeme yardımcı olmuş… :)) bunları sana mektup halinde yazıp yollayacağım zaten askeriyeye :)) zaten anlatmak istediğim sığmaz sayfalara ki ne diye kendimi harap ediyorum… gel sen askerden bunların özetini geçeceğim sana… elini tutup gözlerine bakıp sonra dudaklarına yapışıp kulağına ‘’ SENı SEVıYORUM ‘’ diye haykıracağım kalbimin en doruk noktasından koparmışcasına bu cümleyi… ve mis kokunu mis tenini içime çekeceğim… inşallah Allah’ımın izniyle… geriye dönüp bakıyorum da… ıkimizde inanılmaz bir emek vermişiz… ve şimdi 1 yıl daha sabredip bu emeğin karşılığını seninle senin teninin kokusuyla tadacağım… hayatımda sensiz nefes bile almaya tahammül edemeyeceğim bir dönem başlayacak… şimdi sabrediyorum dayanmaya çalışıyorum ilerisi için Allah’ın izniyle çok güzel planlar yapıyorum… :))) Seni Seviyorum Eren’im…

Özlem’ıN…

uzun oldu sankiii :kedi: ama daha birsürü şey var içimde söylemek istediğimmmmmm sana bebeğim benim mis kokulu çuklatamm!!! :)))))

Seniii bildim bileliiii kaçırdııım şu aklımııı başımdaaaann

elleriii ellerimeeeee,
gözleri gözlerimeeeeeeeeeee
saçlarııı saçlarımaaaa karışaaaann
biiir seeeeennnn olsaaaaaannn..

Seninle konuşmaktan hoşlanıyorum ama sen sırf mutlu ol diye senden hoşlanıyorum dedim itiraf ediyorummm!
Napayım kırmak istemiyorum seni...
Ne olsa aramızda bir şey olmayacak bunun bilincinde olduğum için rahatım...
:tomato:
Ama farkındayım ki sen bana aşık olmaya başladın, bu devam da olacak eee HayyaL e kapılmak basit ama kurtulmak zordur daha yolun başındasın...
Kafam ağrıyor ya saatlerce telefonda konuşmaktan... sırnaşık şey
Ama gene de kendimi iyi hssediyorum işte...
Seninle konuşmak ilaç gibi gerçekten... boshayallersmile

:gitme::gitme:

tepkıselmı tatlım baya bı solemek ıstedıgın varmış hehe:)
çok hoş ama

ayy evet baya bi yazmışım :kedi:boshayallersmile aslında daha çoooook söylemek istediğim var ona ayıp olmasın diye buraya bukadarCIK yazdım ama bu da ayıp oldu sankim çoook uzunmuş cidden yaa boshayallersmile

Heyecanla bekledim. Hırsla, arzuyla bekledim. Umutla, umutsuzlukla bekledim. Bazen öfkeyle bekledim.. Ama bekledim.. sadece bekledim...ama sen yoktun, gelmedin....

beklemekten yorgun düstü bugünlerde yüregim...daha neyi bekliyorsun bee sevgilim...cektip gitmemi mi yoksa yoksa sana:

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

bunlari dememi mi bekliyorsun...anlamiyorum...ne güzel de tarif etmis sair degilmi uzun cok uzun bekleyislerin sonunu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…